Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

QUOTE(Prietarai @ 2012 02 04, 15:42)
kokiu bateliu?  bigsmile.gif

daubare, as tai su 24,5 peda emiau 8,5m bet mano nera siaura labai, o normali  g.gif dabar manau kad didokos bus, imciau 8 geriau

O jus jau turit, ar dar laukiat? Nes pagal jusu aprasyma, tai man su 38, 7,5 mazoki butu g.gif Oj galvos skausmas. doh.gif Man tai SIE toookiee wub.gif wub.gif wub.gif Buvo uzvakar vakare dydziu paplide, deja isryto jau nebebuvo verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano koja siaura, dydis 38,5, iš Talbots turiu balerinas "kailiniuotas" 8 dydžio, basutes 8,5 (nemėgstu, kai kulnas išsikiša) smile.gif
Papildyta:
Tiesa, dar palyginimui - iš Jcrew bateliai 8,5 dydžio, o basutės 9.
Atsakyti
as dar tik laukiu http://www.talbots.c...rSale=cat440039 .as tokiu kaip jus irgi norejau, bet nespejo pagauti smile.gif
Pretori ir kur jus buvot kai as uzsisakinejau? biggrin.gif
Atsakyti
Lyginant kokybe tai man pvz Talbots basutes pasirode daug kokybiskesnes nei Jcrew ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 04, 16:52)
Pretori ir kur jus buvot kai as uzsisakinejau? biggrin.gif

Turbūt miegojau žiemos miegu, kai už lango toks šaltis biggrin.gif
Kątik pamačiau temą. blush2.gif
Kokybė Talbots labai gera. Versta oda labai švelni ir dėvisi gerai. Kalbu apie basutes, kur versta oda ne tik viršuj, bet ir viduje. Vasarą basa koja labai patogu.
Balerinos išbandytos bus tik pavasarį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 02 04, 17:34)
Sveiki,
mano koja siaura, dydis 38,5, iš Talbots turiu balerinas "kailiniuotas" 8 dydžio, basutes 8,5 (nemėgstu, kai kulnas išsikiša) smile.gif
Papildyta:
Tiesa, dar palyginimui - iš Jcrew bateliai 8,5 dydžio, o basutės 9.

Aš jau nusiunčiau 7,5, manau, kad bus gerai. Nes koja mano gan siaura, toli lenda biggrin.gif
O ir nemėgstu kai smukčioja, klepčioja ar dar kas darosi.
Atsakyti
Kaip suprantu, dydžiai padidinti kaip ir j.crew g.gif

mamai prisireikė tokio megztuko, šiaip nešioja M (krūtinė apie 90cm), čia likęs M dydis, galvoju, nebus didelis unsure.gif

šiaip čia viskas taip gražu toje talbots atrodo wub.gif jei ir realiai taip, tai būtinai reikia pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 04, 21:34)
Kaip suprantu, dydžiai padidinti kaip ir j.crew  g.gif

mamai prisireikė tokio megztuko, šiaip nešioja M (krūtinė apie 90cm), čia likęs M dydis, galvoju, nebus didelis  unsure.gif

šiaip čia viskas taip gražu toje talbots atrodo  wub.gif  jei ir realiai taip, tai būtinai reikia pirkti  biggrin.gif

bus didelis
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 02 04, 21:59)
bus didelis

kaip gaila doh.gif tai S reikėtų, ar bet XS? blink.gif
o kaip šiaip rūbelių kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 02 04, 22:09)
kaip gaila  doh.gif tai S reikėtų, ar bet XS?  blink.gif
o kaip šiaip rūbelių kokybė?

Kokybe gera,dydziai didinti, kai kurie net labai didinti,pvz maikutes tai gal 2ar 3 dydziais didintos.
Atsakyti
Man tik svarkas atitiko, o visa kita didinta. Turiu medvilnine bliuskute, pora megztiku, kelnese skendau. Bet kokybe wub.gif wub.gif labai labai gera. Va db noriu batu. ax.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymus 4u.gif

man šitos gražios kelnytės, tik dabar galvoju, ar su 92cm 2 dydis nebus žiauriai didelės schmoll.gif
Atsakyti