Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

QUOTE(Gailiute @ 2012 08 10, 14:32)
Dar turiu viena klausima del Lysa batuku. Kaip juos valote? g.gif

Bandziau su salamander orange cleaner, skirtu visu rusiu odai. Na ir ka, pavalius juo liko plemas  doh.gif Gerai, kad laiku sureagavau, tai su vandeniu paprastu atploviau biggrin.gif

oj, su valymu, tai ju sunku. as jas labai labai retai deviu. Buvo nuo dzinsu nudaze, tai siaubas, vos nesugadinau, jau nevilty buvau. Ne uzpyliau valiklio ir, ziuriu, deme didele bei ryski lieka. Siaubas, bet ploviau ploviau ir atploviau. Kita karta, kai reiks valyt, nezinau, ka darysiu
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 10, 14:03)
as irgi gavau 9 dydzio, tai su 25.5 cm peda, man puse numeriuko didokos, nes pirstas lyg vietoj, bet uzkulnis linkes "garbanotis, nes ten biki tuscia, tai ieskosiu iseities gal yra kokiu uzkulniuku prilipdomu, kad pataisytu situacija...
del plocio - mano peda vidutinio plocio, bet man jos irgi platokos. Bet del grozio nesiosiu ir itikiuosi busiu labai patenkinta biggrin.gif

Pabandykit Marks & Spencer paziureti. As ten esu pirkus prilipdomas silikonines juosteles, klijuojamas is bato vidaus, kad netrintu batai. Pasiteisino thumbup.gif Gal kazka rasit ir jusu problemai ten isspresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 08 10, 13:32)
Dar turiu viena klausima del Lysa batuku. Kaip juos valote? g.gif

Bandziau su salamander orange cleaner, skirtu visu rusiu odai. Na ir ka, pavalius juo liko plemas  doh.gif Gerai, kad laiku sureagavau, tai su vandeniu paprastu atploviau biggrin.gif

dar nevaliau, bet neisivaizduoju kaip valysiu, jei jie tokie jautrus valymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 10 rugpjūčio 2012 - 16:59
QUOTE(sarune+ @ 2012 08 10, 15:03)
as irgi gavau 9 dydzio, tai su 25.5 cm peda, man puse numeriuko didokos, nes pirstas lyg vietoj, bet uzkulnis linkes "garbanotis, nes ten biki tuscia, tai ieskosiu iseities gal yra kokiu uzkulniuku prilipdomu, kad pataisytu situacija...

Yra droge silikoninių, dabar lyg tai nuolaida, apie 6 lt kainuoja.
Atsakyti
Mergaitės, pasidalinkit įspūdžiais kas ką gavot ax.gif
Aš šį kartą batus, labai patiko, dydžius atitinka...talbots kokybė visgi wub.gif

Šių nėra, pirkau galima sakyti šiaip sau, gal kada pravers, kokiai progai, bet pranoko lūkesčius, nuostabūs wub.gif ..ir beje, nebeliko dydžių
My Webpage

šie man per aukšti, bet labai labai dailūs wub.gif

My Webpage

Gal kuri pirkot šitą?

labai labai domina dydis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 18 rugpjūčio 2012 - 19:02
Vlastimila gavau gi pencil sijoną, tai sakyčiau dydį atitinka, tik man svorio reikia numest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 08 18, 20:00)
Vlastimila gavau gi pencil sijoną, tai sakyčiau dydį atitinka, tik man svorio reikia numest  doh.gif

O ką? storina? bigsmile.gif o kokį dydį su kokiais išmatavimais pirkot?

kažin kokį dydį man imt, klubai kokie 100, bet liemuo-tai visai neplonas, nezinau kiek...bijau matuot blush2.gif -galvoju apie 8 dydį ax.gif
man labai šis gražus wub.gif

http://www.talbots.c...mp;id=prdi29014
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 18 rugpjūčio 2012 - 19:10
QUOTE(Zuwytes @ 2012 08 06, 12:16)
Gavau pirmaji Talbots pirkini - sijona ir svarka.

Kokius dydžius pirkote?
Atsakyti
Sveikos, gal pirkote sios batukus ?
http://www.talbots.c...mp;id=prdi27182

Noreciau suzinoti su 40 dydziu koki imti dydi ? 4u.gif
Atsakyti
Visi sijonai US10 dydžio

Talbots Brushstroke Rose Pencil Skirt sudėtyje 3 proc. spandekso
visas ilgis 60 cm
liemuo 42 cm
klubai 50 cm

Talbots Pique Straight Skirt sudėtyje 3 proc. spandekso
visas ilgis 58 cm
liemuo 42 cm
klubai 53 cm

Talbots Flower-Garden Print Skirt sudėtyje 3 proc. spandekso
visas ilgis 58 cm
liemuo 42 cm
klubai 52 cm
Atsakyti
Aciu labai, Auksuole 4u.gif O kaip medžiagos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 08 28, 21:34)
Aciu labai, Auksuole 4u.gif  O kaip medžiagos blush2.gif

Gražiausias aišku gėlėtas. Tvirtos medžiagos, labai fainas. Garden plonytis, be pamušalo, vasarinis. O juodas tai labai įdomios tekstūros, nesuprai net smile.gif

Šiaip kainos ir kokybės santykis nerealus thumbup.gif
Atsakyti