Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

Begam skubam balsuojam ir palaikom saviskius, juk tikrai labai pasistenge!
CIA

Mes lyg po truputi apsiprantam, su aukletojomis gerai sutariam ir daug bendraujam, ir bedradarbiaujam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2013 10 09, 07:44)
Begam skubam balsuojam ir palaikom saviskius, juk tikrai labai pasistenge!
CIA

Mes lyg po truputi apsiprantam, su aukletojomis gerai sutariam ir daug bendraujam, ir bedradarbiaujam  thumbup.gif

Pabalsuota 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2013 10 08, 12:31)
Jepsius - taip gerai pagalvojau ir susimasčiau - man rodos mes kažkiek prabėgom bendravom kai tik mūsų pirmi vaikai buvo gimę - lyg ir su Emaljunga šviesia važinėjai  ax.gif taigi šaknys gilios  biggrin.gif
bet čia ne ta tema  poster_offtopic.gif

P.S.  beje mano mergaitės irgi - voverės ir bitės  rolleyes.gif

Mes irgi buve Peledziukai,o dabar Bitutes smile.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų patarimo, Rasytės ar Žingsnelio lopšelį rinktis. Ir kokias grupes
Ačiū
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal kas galit pasakyti, kada Bituciu kaledinis vakarelis ? Musiske apsirgo tai neturim jokiu ziniu apie sia svente sad.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2013 12 17, 15:43)
Sveikos mamytes,

gal kas galit pasakyti, kada Bituciu kaledinis vakarelis ? Musiske apsirgo tai neturim jokiu ziniu apie sia svente sad.gif
Ar tik ne šiandien?.. g.gif
Pasiskambinkite auklėtojoms.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie si darzeli? gal kas ejote i voveriuku grupe, kaip aukletojos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2015 06 22, 22:39)
kokie atsiliepimai apie si darzeli? gal kas ejote i voveriuku grupe, kaip aukletojos?  4u.gif

Ejom smile.gif nera ko pergyventi, tikrai geros. Nerekauja ant vaiku, moka su jais susitarti. As labai dziaugiuosi, kad mano vaikas ejo i sia grupe. Tikslau begte begdavo smile.gif
Atsakyti