QUOTE(l-aura @ 2011 09 08, 13:44)
merginos, o kur aplink vilniu perkat miltus? Kvietinius auksciausios rusies? Gal pasidalinsit ukininku kontaktais?
man geriausiai malsenoj. Tikrai žinau, kad bus be vabalų.
Kartais akcija būna sanitexe
QUOTE(Liutuke! @ 2011 09 08, 14:28)
Tai jei noriu kepk is naujo duona tai turiu pamaitint rauga, leist pastovet para ir jau galima kept?ar taip supratau?
taip.
Aš paros nelaikau, kitos laiko. Išbandykit pagal save, kaip jums labiau patinka, nes tas įtakoja duonos skonį.
Svarbu tik, kad jūsų raugas taptų porėtas ir padidėtų jo tūris.
QUOTE(Liutuke! @ 2011 09 08, 14:28)
Nu atrodokaip ir aisku butu, bet jau daros neaisku
Ir dar iskilo didziausia problema:ryt isvaziuojam i bulviakasy ir neaisku ar grysim, o raugams bus 2 para ir reiks maitint... KA DARYT TOKIU ATVEJU
o kam jūs jį užsimaišėt, jei žadat išvažiuot
Tokioj situacijoj aš dėčiau į šaldytuvą, o grįžus tęsčiau procesą, jei tas grįžimas aišku ne po savaitės. Tokiu atveju viską pradėčiau iš naujo.