Sakykit, gal kas žino kada užsiėmimai prasideda "pirmokams"? Vis laiko neturiu nulėkti iki tos mokyklos

Jau prasidejo
Žinau kad prasidėjo
rašiau tai rugsėjo mėnesį žinutę
Bet mes nebelankom, nusprendėm padaryti pertrauką.

I pirma klase - atranka, o i priesmokykline klase - visus
Karoliniškių muz. mokykloje specialybės mokytojos tikrai yra visos geros

QUOTE(Irute @ 2009 06 01, 20:20)
Vel as:)
Noreciau paklausti, nuo kokiu metu priimineja vaikus i parengiamaja klase ir kokia yra gera fortepijono mokytoja?
Is anksto aciu.
Noreciau paklausti, nuo kokiu metu priimineja vaikus i parengiamaja klase ir kokia yra gera fortepijono mokytoja?
Is anksto aciu.
Mano dukrai paskyrė pianino mokytoją vyrą. Ji labai nenorėjo (gal todėl, kad anksčiau mokytojų vyrų neturėjusi?) Bet jai taaaip patiko, kad šis mokytojas dabar yra jos pats mylimiausias mokytojas, po pamokos grįžta kaip ant sparnų

O dėl parengiamosios klasės tai nieko nežinau, mes atėjom į 1-ą klasę.
Lankiau šią muzikos mokyklą 4 metus.Labai nepatiko...Aišku gal dabar kas pasikeitė,nes jau seniai mečiau..Grojau fleita,lankiau solfedį.Į chorą taip ir nenuėjau per 4 metus (tada mokytoja buvo Mikienė,o aš turėjau iš 1 klasės Dvariono mokykloj prastų prisiminimų)...Tada rodos nuo 2 ar 3metų reikėjo antrą instrumentą rinktis-pasirinkau sintezatorių...kaip bebūtų gaila-prie jo ne neprisiliečiau...nors užsirašiau viena pirmųjų,kažkaip nutiko taip,kad vėliau užsirašę buvo priimti,o man nebuvo vietos...
Fleitos mokytoja truputį trinktelta..Pamenu,kad ji prisikvėpindavo tokiais kvepalais,kad mes dusdavom su drauge grodamos,o kai atsidarydavom langą mokytoja aiškindavo,kad peršalsim...
Ir šiaip..kol mes grodavom ji valgydavo nuolat ir gerdavo vandenį su velniai žino kuo sumaišytą...

Fleitos mokytoja truputį trinktelta..Pamenu,kad ji prisikvėpindavo tokiais kvepalais,kad mes dusdavom su drauge grodamos,o kai atsidarydavom langą mokytoja aiškindavo,kad peršalsim...

Ir šiaip..kol mes grodavom ji valgydavo nuolat ir gerdavo vandenį su velniai žino kuo sumaišytą...