QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 11:58)
Miksuoti kapsules tarpusavy - blogai
O aš miksuoju, ir gerai sekasi

Bet mano dabar visa spinta praktiškai viskas su viskuo derinasi
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 12:18)
* Bet tada tikrai nesigauna nieko ekonomisko. Na as negaliu eiti i ofisa su bizuterija, ar ceratiniu dirzu

O tauraus metalo dirbiniai, kad ir labai kuklus jau tikrai neekoniminis reikalas. O jei dar ju daug. Dabar ieskojau dirzo, vargu ar kazka, ka galeciau pritaikyti ne ant dzinsu pigiau nei uz 100 rasiu. Ar tik man tokios sumos atrodo prabanga, o ne ekonomija. Nes viskas valio, jei turiu 10 rubu, is kuriu sugebu isgauti 100 deriniu. Bet jei prie to man reikia dar kokiu 10 dirzu - pageidautina vardiniu (nes kaip ir sakiau, visokie prastai padirbros odos ir turginemis saktimis, tikrai nesukuria save gerbiancios moters ivaizdzio

), keliu komplektu auksariuku (nu blogiausiu atveju - sidabras, bet pageidautina baltas auksas). O su akiniais tai isvis patyliu, ar matet kiek kainuoja normalus akiniai, remeliai. Ten jau ir i 1000 sumas perkopiam, o tie visokie supermarketiniai ivaizdi tik gadina

Tai iseina kad tik su salikeliais gali bandyti verstis ekonomiskai ir tai jei netaikysi i naturalaus silko
Kiek tada turetu kainuoti viena pilnai sukomplektuota kapsule? I kiek sutelpat ja komplektuodamos? Nes su kapsulemis tai man daug maz viskas aisku (bent as taip galvoju), bet kaip ja privesti iki savokos - ekonomine man kaip ziurafai...
Na, lengviausia paskaičiuot man taip greitai sportinę. Mano sportinė apie 900 Lt kainavo, bet tai laikys, manau ilgai, keletą metų, nes kokybiški drabužiai, gerų firmų. Sportinės kapsulės tik keletas drabužių: 2 maikutės (170 Lt), du bliuzonai (280 Lt), kelnės (100 Lt), bateliai (350 Lt, dar keliauja pas mane ir tikiuosi, kad tiks, jie bus kaip ir laisvalaikio, ne tik sportui, universalūs). Specialiai pirkau mažai, bet kokybiškus

Bet vis tiek dabar kai paskaičiuoji, gera sumelė atrodo... O kai perki po vieną ar du per mėnesį, taip nesijaučia...
Kitas kapsules sunkiau paskaičiuot, truputį tingiu, daugiau drabužių

Kitų kapsulių drabužių iš seniau likę, kiti iš padėvėtų, bet geros kokybės ir gerų firmų, gal net ir pigiau kainuotų, nors viską sudėjus irgi nemažai. Bet aš ir nepirkau visko iš karto gi

Be to, daug kas per išpardavimus. Reikia dėl to daug dirbti ir daug galvoti.