Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

Turbut,nera tokios rusies ,kaip kaskadines?Bet tos tusčiažiedes naujai išaknydintos iškart auga ilgos
http://images9.fotki...lynas541-vi.jpg
http://images9.fotki...lynas542-vi.jpg
Čia šiuometes,vakar persodintos. iki šiol laikiau sudejus po tris su tais mažais indeliais,kuriuose buvo įšaknydintos,i ta geliapuodi,kuris nuotraukoje.Dugne ir aplink žeme,joms buvo geros salygos ,ir man patogu priziureti...
O cia motonele smile.gif
http://images15.fotk...lynas543-vi.jpg
Beje,pražydusi velai blink.gif
Atsakyti
Na, žinokit, aš ir nebuvau girdėjusi apie kaskadines, bet va, man ramybės neduoda kaimynkos pelargonijos lotuliukas.gif Kaskart lipdama laiptais namo, aš ją matau, ir niekaip nesuprantu, kas čia per rūšis tokia vijoklinė.Va, įmesiu nuotraukų, kaip jums patinka g.gif Kiek žinau, pernai vasarą ji buvo pas kaimynę balkone ir žydėjo, nepamenu kokia spalva, o ši išnešta buvo žiemoti į laiptinę, tai per visą žiemą iki šiol taip išsiraizgė, nu tikras vijoklis, tik be žiedų biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Tikrai vijoklis, nematyta dar ir man pelargonija. O žydėti nesiruošia?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2011 07 07, 19:05)
bigsmile.gif  Tikrai vijoklis, nematyta dar ir man pelargonija. O žydėti nesiruošia?

Na, vis pažiūriu, nesimato žiedų, matyt žemė per skurdi ir šviesos mažoka g.gif Et, būtų ji mano, persodinčiau, šulc trąšomis patręščiau bigsmile.gif Ale reiks gal man slapčia pamylėt tą gėlę, nors kaimynė jaučiu nesupras... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 07 07, 16:45)
Na va keliu obelziedes sejinukes pirma ziedeli, truputi lyg darosi baltu demeliu ne toks ruzavas, bet is tikro tikejausi pilnavidures, matyt busiu ne taip kazka supratusi  blush2.gif
user posted image

bet tai rupkele, kaip bus apgavę bash.gif:

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 07, 17:15)
Ex, vis dar neturiu, ką nufotkint. Kaip tyčia nežydi manosios keistaspalvės. Tačiau dar kartą peržiūrėjau Olisetos partnerių katalogą ir ten yra kažkas mėlyno. Kurią dieną nulėksiu iki jų prekybos aikštelės ir pažiūrėsiu, ar realiai prekyboj turi wink.gif

nu nufotkink jei te ką rasi. labai įdomu ta mėlyna smile.gif

nu bet vistiek, aš pasipiktinusi dėl obelžiedžių sėklų.
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2011 07 07, 21:00)
Na, žinokit, aš ir nebuvau girdėjusi apie kaskadines, bet va, man ramybės neduoda kaimynkos pelargonijos lotuliukas.gif

Labai įdomi pelargonija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 07, 18:15)
Ex, vis dar neturiu, ką nufotkint. Kaip tyčia nežydi manosios keistaspalvės. Tačiau dar kartą peržiūrėjau Olisetos partnerių katalogą ir ten yra kažkas mėlyno. Kurią dieną nulėksiu iki jų prekybos aikštelės ir pažiūrėsiu, ar realiai prekyboj turi wink.gif

Oho blink.gif , tai bent mėlynumas.. ale nelabai tikiu, kol nepačiupinėjau, neviernas tamošius esu, man fotkė tarsi "patobulinta".. blush2.gif Nu, bet jei savo akimis pamatysi...įdomu bigsmile.gif
Va, kai tavo pražydės ir parodysi, tada patikėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 07 07, 16:45)
Na va keliu obelziedes sejinukes pirma ziedeli, truputi lyg darosi baltu demeliu ne toks ruzavas, bet is tikro tikejausi pilnavidures, matyt busiu ne taip kazka supratusi  blush2.gif
user posted image

Bet į obelų žiedus išties panašu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
As is saviskiu keliauninkiu jau praradau viena daigeli verysad.gif dar 2 ant ribos. Turbut bus mano klaida, kad pasodinau i "verdetera" zeme ir gausiai paliejau sodindama. Ta zeme riebi, letai dziustanti... vienas daigelis laikesi normaliai ir staiga kotelis vakar juoduot pradejo. Ech... gaila angel_sadangel.gif Tie trys daigeliai buvo patys maziausi is visu atkeliavusiu.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 07 08, 08:33)
As is saviskiu keliauninkiu jau praradau viena daigeli  verysad.gif  dar 2 ant ribos. Turbut bus mano klaida, kad pasodinau i "verdetera" zeme ir gausiai paliejau sodindama. Ta zeme riebi, letai dziustanti... vienas daigelis laikesi normaliai ir staiga kotelis vakar juoduot pradejo. Ech... gaila  angel_sadangel.gif  Tie trys daigeliai buvo patys maziausi is visu atkeliavusiu.

nenusimink taip 4u.gif , pasidalinti galesiu savais, kol kas graziai lapojasi, kaip matau netoli gyveni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2011 07 08, 09:25)
Bet į obelų žiedus išties panašu bigsmile.gif

Tačiau visos tikėjomės pilnavidurių "rožyčių" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 07 08, 08:45)
nenusimink taip  4u.gif , pasidalinti galesiu savais, kol kas graziai lapojasi, kaip matau netoli gyveni  smile.gif

pas mane matyt buvo per mazi daigeliai, kad atlaikytu tokia kelione unsure.gif is pradziu laikesi neblogai net virsuneleje matesi besikalantys miniatiuriniai lapukai ir staiga kotelis eme juoduoti, virsunele patamsejo doh.gif gaila labai...

taip, as Kaune smile.gif smagu, kad taviskes graziai auga wub.gif kai turesi kokiu sakeliu pardavimui arba mainams (zinoma jei turesiu i ka mainyti) labai lauksiu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti