Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(amarrile @ 2011 08 31, 14:06)
Gal verčiau pavasario palaukti.Tada šimtu procentu įsišaknydintu,o dabar visko gali buti...Ir amarai kambarį daugiau kibo man,nei lauke... šiemet įnešdama į vidu profilaktika visapusiška atliksiu chemikalais cool.gif

Na, manau taip ir darysiu. Lauksiu pavasario.
O kokius chemikalus naudosit? Zadat laistyti augalus ar apipurksti? Siaip metais ir man teks apdoroti kazkuo augaliukus, nes nesinori parsinesti "gerybiu" i namus. 9 loveliai svyranciu pelargoniju ir dar kitokiu augalu doh.gif
Praejusiais metais nemazai voru i namus parsinesiau su gelem tai teko gaudyti bijau.gif nzn kaip siaip metais juos nubaidyti pries parsinesant augalus...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 31, 11:50)

Tai kad tokios kai ir neturiu pas mane tik; Botans roda;Uleaborgs ir black pear ax.gif
Atsakyti
Svyrančių lovius nešitės namo?
nu gal reiktų, bet nežinau, nežinau, nėr kur dėt man jų. o taip gražiai nuaugo rudeniop.

švedes dauginsiu pavasarį ne anksčiau
Atsakyti
Merginos patarkit kuom jas nupurksti parnesant namo nes bijau kad voriuku neparsinesciau ir kitu gelyciu nesusargdinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 08 31, 18:49)
Tai kad tokios kai ir neturiu pas mane tik; Botans roda;Uleaborgs ir black pear ax.gif

Gerai, galėsime pasikeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 08 31, 20:39)
Merginos patarkit kuom jas nupurksti parnesant namo  nes bijau kad voriuku neparsinesciau ir kitu gelyciu nesusargdinciau g.gif

Purkšiu actara,nes veikimas ilgas ir efektyvus
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 08 31, 19:19)
Svyrančių lovius nešitės namo?
nu gal reiktų, bet nežinau, nežinau, nėr kur dėt man jų. o taip gražiai nuaugo rudeniop.

švedes dauginsiu pavasarį ne anksčiau

O tai kur daugiau juos deti... ismesti nesinori doh.gif Pas mane jau antrametes tai gaila butu ismest blush2.gif
Atsakyti
O kaip jūs išlaikėte svyrančias namuose per žiemą? Aš visada išmesdavau, bet šiemet sakiau pabandysiu išlaikyti (turiu garažą su +5 laipsniais)... Ką darote su kasomis/ patrumpinate? Nes dabar tokie gražūs kupstai ...
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 09 01, 08:50)
O kaip jūs išlaikėte svyrančias namuose per žiemą? Aš visada išmesdavau, bet šiemet sakiau pabandysiu išlaikyti (turiu garažą su +5 laipsniais)... Ką darote su kasomis/ patrumpinate? Nes dabar tokie gražūs kupstai ...

nukerpu žiemai 'kasas', palieku tik kokį trečdalį ar ketvirtadalį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 rugsėjo 2011 - 08:14
QUOTE(Spurga577 @ 2011 09 01, 08:50)

As laikiau namuose. Kadangi pas mane autonominis sildymas tai tiesiog ten, kur jas laikiau nejungiau sildymo tai automatiskai temperatura buvo vesi ir sviesu ten. Kartais palaistydavau, bet labai mazu kiekiu vandens. Kasu nekirpau, tai dar parnestos namo ilgokai zydejo, bet siais metais karpysiu. Ir per ziema issilaike kuo puikiausiai.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 01, 09:14)

o kada mazdaug kerpate kasas? kai tik parsinesat namo?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 01, 09:14)

O geeras, nezinojau. as kiekviena rudeni jas nuraviu ir isisaknydinu is naujo...
Antrametes svyrancios veslesnes ir ilgesnes?
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 09 01, 09:59)
Antrametes svyrancios veslesnes ir ilgesnes?

Veslesnes ir ilgio jos igauna su metais, bet tos svyrancios sakos tokios trapios, kad stipresnis vejas maniskes vis aplauzo doh.gif
Atsakyti