Persikelem pries savaite i namuka, tai galesiu keleta vaizdeliu imest, kiek jau ko spejom pasidaryt ir isikurt
Tyluma, ramuma, truksta judesio matau
Persikelem pries savaite i namuka, tai galesiu keleta vaizdeliu imest, kiek jau ko spejom pasidaryt ir isikurt
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 26, 12:23)
Laukiam nuotrauku su nekantrumu.
QUOTE(masajugi @ 2011 07 26, 22:22)
Merginos, kokias grindjuostes uzsisakete ir kokia metro kaina??? ar bus jau nudazytos ? kokie matmenys? aciu
as uzsisakiau 10cm aukscio, 2.7cm plocio (apacioj) baltas, dazytas
metro kaina 13lt + PVM
QUOTE(Liniuxxx @ 2011 07 26, 22:23)
Lauksim vaizdeliu
O pas mus sudejo visus karnyzus virtuviniui, tai neissivaizduoju klasikinio medinio virtuvinio be tu pagrazinimu. Dabar MB plyteles sudes ir butinai parodysiu kas gavosi
Linuxxx lauksiu vaizdeliu su nekantrumu!
Sveikutes
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis
?
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
mano remontai jau isibegejo , viskas griuna , dulka
ir neplanuotai sugalvojom keist grindis , buvau imetus musu parketo foto , tikrai geras , grazus bet paaiskejo kad po apacia pasislepe 22cm aukscio , del kurio nebuvimo pas mus labiausiai skaudejo galva . tai gi vardan aukscio plesiam grindis
dabar reik issirinkt naujas nes sunaus kambaryje netrukus jas reiks deti .
kokia spalva rinktis
sienos bus sviesios , baltos durys , balti apvadai
QUOTE(elitarai @ 2011 07 27, 16:53)
Kol Linuxxx ydes foto,as viena ykeliu,pabaigem dukrytei kambary,pamote ji manes nevadina
-dziaugiasi labai,turime pasibelsti pries uzeinant
QUOTE(elitarai @ 2011 07 27, 17:53)
Kol Linuxxx ydes foto,as viena ykeliu,pabaigem dukrytei kambary,pamote ji manes nevadina
-dziaugiasi labai,turime pasibelsti pries uzeinant
Vau,labai grazu
Elitarai, laaaabai gražu...