QUOTE(mamagabi @ 2011 08 05, 23:57)
Zaneta75 - pasirodyk tapetus, smalsu gi

O tai visai be baldu nori likti ar kaip?
Labai ankstas tas musu tamburelis ir prieskambaris... Ir spinta nepatogi, bei per maza... Laukiu nesulauskiu priestato kai erdves prasiples
Be baldeliu neiseis turbut, kaip sakiau suoliuko reikia mano 'senutems', konsoles visokiam slamstui sudeti, kurio isvengti jau nebeturiu vilties... Dar labai man truksta didelio veidrodzio (jei reikalas yra, begu i antra auksta i miegama pasiziuret i save 'visu ugiu'

), galvoju gal ta Jyskini dideli vietoj konsoles ant tos sienos pakabinti
Kad suprastumet apie ka kalbu nuotraukyciai:
Taip buvo PRIES tapetavima

Taip yra PO tapetavimo
Patalpos planelis:

A- tamburas, B- prieskambaris, C- katiline/WC, D - spinta
Kai statysim priestata, A ir B bus sjunjungta i koridoriuka, is D bus padarytas sandeliukas Virtuves smulkiajai technikai, saldikliui/dezei ir kt virtuves rakandams nes virtuveje nebetelpu
Visi baldeliai (pazymeta raudonai) buvo sustatyti palei ta pacia siena. Tambure spintute kiemo batams (apgyvendinau katilineje), prieskambary suoliukas - o virs jo Ikejine kabykla, uz kampo konsole su veidrodeliu.
Daiktai kurie buvo/gali buti prieskambary:
Kaip minejau - noriu kabint dideli veidrodi, tinkamiausia mano manymu vieta vietoj konsoles (kuria beje, jei palikti prieskambary - reikia nudazyti, tik neapsisprendziu tamsiai ar sviesiai

) Atnesiau veidrodi is miegamo kad ivertinti padeti
Kadangi spinta anksta, rudeni labai gerai tureti kabykla, kur gali pakabinti dregna striuke iki ji isdzius... tai kabykla kaipo tokia ji reikalinga butu, tik klausimas ar palikt tai ka turim, ar tiesiog prie sienos pritvirtint kazkokius paprastus kabliukus, ar kazka kas neuzgriozdins erves

MB nuomone zinau - turi gera daikta, kam ieskot kuo ji pakeisti... Tiesos tame yra, juolab visai tai tikiuos kokiems metams Bet mane baugina tai, kad nera nieko pastovesnio uz laikinuma... 'Vdrug' nuplauks musu priestatas, tada tai ka padarysiu bus nebelaikina...
Didziausia dilema - konsole... ismest/palikt...

Kokia psalva dazyt... Pati konsole kada nors taip pat bus pakeista - kokybe jos prasta (a la Thomas Philips stiliuje). Jei visgi nuspresiu mest ja lauk is prieskambario - dicke ji panaudos kaip kosmetini staliuka del kurio svaigsta paskutiniu metu
Dar niuansai - tambure ir koridoriuj yra elektros ivadas, signalizacijos pultelis priejimas prie kanalizacijos vamzdziu... viso to neismesi... Tambure galvojau koki lengva paveiksliuka pakabinsiu kad paslepti elektos ivada
Vienu zodziu

Dabar pastaciau tik suoliuka - ir dziaugiuos atvirom svariom, nenuciupinetom ir nenuspardytom sienom