Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

Arteja musu kelione i Bergena. Kadangi turistine programa 100 proc. priklausys nuo oro salygu, tai nezinome, kiek tiksliai pinigeliu reikes (ar pirksim Bergen card, ar imsim Magic tour iki Modalen). Be reikalo prisikeisti kronu nenoriu. Issikeiciau tik kiek reikes viesbuciai ir nuvykimui is/i oro uosto, maista vesimes is namu. Tai galvoju, gal kortele geriau imti. Tai ir idomu, ar nebuna problemu atsiskaitant lietuviskomis debetinemis kortelemis DNB Visa electron pas mane (nes kazkada drauge pasakojo, kad Danijoje turejo problemu atsiskaitant su lietuvisku elektronu).
Galvoju dar pasiimti euru, jei reikes, issikeisti.
Ka patarsite? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 01 birželio 2012 - 08:02
QUOTE(linole @ 2012 06 01, 07:53)
Arteja musu kelione i Bergena. Kadangi turistine programa 100 proc. priklausys nuo oro salygu, tai nezinome, kiek tiksliai pinigeliu reikes (ar pirksim Bergen card, ar imsim Magic tour iki Modalen). Be reikalo prisikeisti kronu nenoriu. Issikeiciau tik kiek reikes viesbuciai ir nuvykimui is/i oro uosto, maista vesimes is namu. Tai galvoju, gal kortele geriau imti. Tai ir idomu, ar nebuna problemu atsiskaitant lietuviskomis debetinemis kortelemis DNB Visa electron pas mane (nes kazkada drauge pasakojo, kad Danijoje turejo problemu atsiskaitant su lietuvisku elektronu).
Ka patarsite?  4u.gif

su kortele neturetu buti problemu. mano vyras visada atsiskaito su tokia kaip jusu kortele, no problem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 06 01, 06:53)
Ka patarsite?  4u.gif

man buvo problemų maisto parduotuvėse (tiesa, senokai), tėvai pernai taip pat negalėjo sumokėti. Bet šiaip manau, kad bankomatai visi turėtų imti, tai eksta atveju išsiimsit grynų. Šiaip vežiotis pinigų vengiu.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2012 06 01, 11:32)
man buvo problemų maisto parduotuvėse (tiesa, senokai), tėvai pernai taip pat negalėjo sumokėti. Bet šiaip manau, kad bankomatai visi turėtų imti, tai eksta atveju išsiimsit grynų. Šiaip vežiotis pinigų vengiu.

Aciu labai uz patarimus. 4u.gif Ko gero taip ir padarysiu. drinks_cheers.gif
Euru visada turiu ir grynu. Bet eurai budavo ne beda: ko neisleisdavau - likdavo kitai kelionei. O kronu vargu ar greitu laiku prireiktu. Tai tas keitinejimas doh.gif

O bankomatu tai turbut netruksta, centre vis vien bus kazkas? Ir ko gero jokio skirtumo, kokio banko bankomate gryninama?
Atsakyti
Problema gali buti ir eurai grynais, bent jau musu mieste nei vienas bankas nekeicia valiutos.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 06 01, 10:52)
O bankomatu tai turbut netruksta, centre vis vien bus kazkas? Ir ko gero jokio skirtumo, kokio banko bankomate gryninama?

bankomatų yra, pakankamai. Dėl skirtumų nežinau, nesiskaičiavau smulkiai, bet jei ir yra, tai nežymūs.
su valiutos keitinėjimais nesusidūrus, kažkaip keliaujam su kortelėm, išsiimam vietoj reikiamą sumą smulkmenom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 01 birželio 2012 - 12:53
QUOTE(balanduke @ 2012 06 01, 08:26)
Geirangeryje yra labai daug nameliu, ir uz jo yra smile.gif
mes buvom apsistoje http://www.fossencamping.no/ ir http://www.grande-hytteutleige.no/ tai antrasis variantas su vaikais geresnis  smile.gif  jeigu nameliai toliau uz Geirangerio,tai ten TOKIO vaizdelio nesimato  smile.gif  bet aisku jie pigesni

Dekui 4u.gif

O kuriuo metu buvote apsistoje? Nes antraji varianta as buvau radusi, tik vietu nebeturi doh.gif Liepa, kaip ir visur, yra pats sezono ikarstis. O gal tiesiog imanoma rasti vietu tik atvykus?
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2012 06 03, 09:04)

O kuriuo metu buvote apsistoje? Nes antraji varianta as buvau radusi, tik vietu nebeturi doh.gif Liepa, kaip ir visur, yra pats sezono ikarstis. O gal tiesiog imanoma rasti vietu tik atvykus?

mes geguzes menesi apsistoje buvom.
Geirangeryje patarciau rezervuotis vietas,nes nuvaziavus sunku atrast, o jeigu rasit,tai be jokiu patogumu,tiesiog bus lova ir tiek.
Atsakyti
Na jau oro prognozes Bergenui, toks jausmas, kad is ramunes ziedo buria doh.gif : viena diena musu keliones laikui rodo vien lietu, kita - be lietaus. Ir taip keiciasi kas diena. biggrin.gif

Gal jau kas skridote sekmadieni? Kaip su nusigavimu iki Bergeno? Nes Wizzair lektuvas leidziasi 8:25. O flybussen.no tvarkarastyje pirmas autobusas i Bergena 10:00. unsure.gif Ar cia netikslumai internetineje svetaineje, ar mums tikrai teks pora valandu laukti iki autobuso? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 08 birželio 2012 - 07:33
QUOTE(linole @ 2012 06 08, 07:16)
Na jau oro prognozes Bergenui, toks jausmas, kad is ramunes ziedo buria doh.gif : viena diena musu keliones laikui rodo vien lietu, kita - be lietaus. Ir taip keiciasi kas diena.  biggrin.gif

Su dukterecia kol pasneku per skype, tai kelis kart ir nulyja, ir saulute pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 06 08, 07:16)
Na jau oro prognozes Bergenui, toks jausmas, kad is ramunes ziedo buria doh.gif : viena diena musu keliones laikui rodo vien lietu, kita - be lietaus. Ir taip keiciasi kas diena.  biggrin.gif

Gal jau kas skridote sekmadieni? Kaip su nusigavimu iki Bergeno? Nes Wizzair lektuvas leidziasi 8:25. O flybussen.no tvarkarastyje pirmas autobusas i Bergena 10:00.  unsure.gif Ar cia netikslumai internetineje svetaineje, ar mums tikrai teks pora valandu laukti iki autobuso?  g.gif

esu vaziavus i aeoruosta 4 valanda ryto, is aeoruosto neteko. ziuriu ta puslapi nu tikrai taip. nezinau kodel, gal kokia klaida ir dabar norvegijoje vyksta streikai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2012 06 08, 09:45)
esu vaziavus i aeoruosta 4 valanda ryto, is aeoruosto neteko. ziuriu ta puslapi nu tikrai taip. nezinau kodel, gal kokia klaida ir dabar norvegijoje vyksta streikai gal del to 

Tai butent, kad i oro uosta tai paciai birzelio 10 d. rodo nuo 4 val ryto. O jau is oro uosto tik 10 val. g.gif Tai ir as esu linkusi manyti, kad gal kokie neatitikimai sistemoje. Nors paziurejau kelis sekmadienius, i prieki, irgi nuo 10 val rodo.

O galima kazkur suzinoti tikslu grafika vietoje? Nes paskutine nakti planuojame nakvoti oro uoste. Tai susiplanavome priespaskutiniu autobusu nuvaziuoti i oro uosta. Priespaskutini rodo kazkur apie 21 val. Tai gal but irgi yra dar velesniu autobusu. Gal autobusu stotyje ar Flybussen stotelese yra tikslus grafikai?
Nors gal kai straikai, tai geriau nenaktineti labai? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 06 08, 08:55)
Su dukterecia kol pasneku per skype, tai kelis kart ir nulyja, ir saulute pasirodo  biggrin.gif

Jei taip, tai labai paguodei. drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 08 birželio 2012 - 08:55