QUOTE(Salsa @ 2014 07 17, 00:32)
Sveikos gyvos! Įšoku su klausimu gal ir ne visai į temą. Dėliojamės palengva kelionės maršrutą po Norvegiją. Su lankytinom vietom, keliais - lyg ir viskas aišku. O dėl maisto žinau tik viena - kad McDonaldo kainos ten didžiausios pasaulyje, visa kita - labai brangu. Taigi kur vis dėlto maitinatės kelionėje? Suprantu, kad užplikomos sriubos, košės ir konservai - puiku kelioms dienoms, bet ryti jas savaitę, ir dar su vaikais - jaučiu, gali ta kelionė ne juokais apkarsti. Gal kas pasufleruosite, kiek maždaug vidutiniškai kainuoja ten kokioj picerijoj užkrimsti normalius pietus su sriuba ir antruoju patiekalu? Ar nuo sąskaitos - iš karto infarktas, ar dar galima pagyvent?
Oi prajuokinot

Mes Norvegijoj supermarkete lietuviškom kainom radom tik bananų ir avižinių sausainių.
Visą maistą gabenomės savo,2savaičių pabaigoj tik pirkom batono.Jei vežatės dujinę viryklę,tai galima visai normalų maistą valgyti.Mes pvz.pietums,jei tekdavo tą dien
Papildyta:
QUOTE(Salsa @ 2014 07 17, 00:32)
Sveikos gyvos! Įšoku su klausimu gal ir ne visai į temą. Dėliojamės palengva kelionės maršrutą po Norvegiją. Su lankytinom vietom, keliais - lyg ir viskas aišku. O dėl maisto žinau tik viena - kad McDonaldo kainos ten didžiausios pasaulyje, visa kita - labai brangu. Taigi kur vis dėlto maitinatės kelionėje? Suprantu, kad užplikomos sriubos, košės ir konservai - puiku kelioms dienoms, bet ryti jas savaitę, ir dar su vaikais - jaučiu, gali ta kelionė ne juokais apkarsti. Gal kas pasufleruosite, kiek maždaug vidutiniškai kainuoja ten kokioj picerijoj užkrimsti normalius pietus su sriuba ir antruoju patiekalu? Ar nuo sąskaitos - iš karto infarktas, ar dar galima pagyvent?
Oi prajuokinot

Mes Norvegijoj supermarkete lietuviškom kainom radom tik bananų ir avižinių sausainių.Dar dešrelių įmanoma nusipirkti.
Visą maistą gabenomės savo,2savaičių pabaigoj tik pirkom batono.Jei vežatės dujinę viryklę,tai galima visai normalų maistą valgyti.Mes pvz.pietums,jei tekdavo tą dieną važiuoti,net kur nors aikštelėj ant fjiordo kranto išsivirdavom Kėdainių koncervų sriubos iš stiklainio.Eidami į kalnus pasiimdavom sumuštinių ir arbatos termosą.
Ryte virdavavom košes,vakare makaronai su visokiais padažais,keptos,virtos bulvės su turisto pusryčiais ar spirgučiais.
Sviestą sudėjau į stiklainius,užpyliau vandeniu ir pridėjau druskos.Taip galima laikyti ir ne šaldytuve,nesuges.
Įsidėkit UAT pieno,galėsit su sausais pusryčiais valgyti.
Pomidorai,agurkai ilgai išsilaiko,nes nekaršta ten.Buvom prisidėję obuolių,apelsinų,sulčių.Juoda duona ''Gardėsio'' labai gerai išsilaiko
Labai rekomenduoju įsigyti ar pasiskolinti mašininį šaldytuvą su laidu,kad galėtumėt ir kempinge prisijungti.
Geros Jums kelionės ir gero oro