Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingos situacijos

O jei žmogų užmuštumėt irgi šitaip vairuodama? Irgi būtu šitaip linksma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 09 18, 13:28)
O jei žmogų užmuštumėt irgi šitaip vairuodama? Irgi būtu šitaip linksma?  blink.gif

negaliu patiketi,kad is kvailos situacijos padare kazkoki kriminala.greitis 30,gatveje 2masinos.ne i autostrada isokau,ir kas svarbiausia ne specialiai tai padariau.tai ne uzmusiau 15 zmoniu,nuskyniau visus stulpus ir dar buvau isgerusi su vaikais girtais.ne geriau vazineti su nenuvalytais stiklais ziema ir nematyti per pereja einanciu zmoniu ar landzioti per bagazines.jus niekada nesijuokiate is savo zioplumo klaidu.ir kas svarbiausia nebuvo jokios avarines situacijos,kad butume issigande ir tada aisku nebutu buve juokinga.
Atsakyti
Žioplumas už vairo yra ne kvaila, bet mirtinai pavojinga situacija . Net ir žioplumui yra ribos doh.gif
Atsakyti
Dumza,
Paprasciausiai pkliuvai ant negeros nuotaikos zmoniu. Tavo situacija kurioziska ir ziopla, is kurios tikrai galima juoktis.

O toms, kurios teisia - eismas, naktis, didelis mietas - netikiu, kad VISUS zenklus matote. Ar galite garantuoti, kad per ziolpuma nepravaziuosite plutos ar ko nepadayrsite? As ne. Ir netikiu, kad napasakosite kolegoms.

P.s. cia visos kurioziskos situacijos sukele pavoju kitiems, tik jos baigesi laimingai.

P.s.s. neisivaizduoju vaziuojant mieste ekstremalios situacijos vaziuojant pries eisma 30 km per valanda greiciu. nebent is priekio tokia pati blondine vaziuoja ir nieko nemato.

Taika mergaites, nera ko draskytis 4u.gif
Atsakyti
Kelias klaidų ir žioplumo neatleidžia . Ką galiu pasakyti - 14 metų vairavimo stažas. Tiesa ne pas mane - pas mano vyrą, bet būnu šalia ir tikrai matau kaip jis vairuoja. Paiso visus ženklus . Tiksliau - mato. Ir dieną ir naktį. Teko važiuoti žiemą, per pūgą kai tuo metu atsisakė stabdžiai. Teko gelbėtis kitą kartą nuo sunkvežimio - kurjoziškai atsidūrė priešingo eismo juostoje. Linksma nebuvo, nors turbūt mamyte tik smagiai pasikvatuotu skrisdama į griovį taip, kaip skridom mes. Per tiek laiko - viena avarija . Įvažiavo žioplas, oj atsiprašau - kurjoziškai išgėręs žmogelis. Tai kaip čia gaunasi? Vyras už vairo tai genijus? O moteris - mirtis? Ar tiesiog reikia turėti atsakomybės jausmą , nekelti pavojaus kitiems ir tuo labiau nesigirti tuom, kad sukėlėj kitų gyvybėms pavojų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau vien isvaziavimas i priesinga eisma-labai rimta avarine situacija,mirtinai rimta...nesvarbu,kad tuo metu masinu nebuvo,o 30-greitis pakankamas kam nors uzmusti,ypac kaktomusa susidurus...man irgi yra buvus tokia situacija,kai tik gavau teises,pacia pirma vairavimo savaite,Nemencines plente is salutinio i kaire i priespriesa isvariau,laime,kad tuo metu antra juosta kurion imoviau niekas neleke,o vaziuojantis pirma pamirksejo ilgom,as zvilgt i kita puse-ogi ten uz medziu irgi kelias,o as priespriesoj antroj juostoj blink.gif Apsisukau tada ir moviau atgal,juokinga tikrai nebuvo,dar ir dabar baisu prisiminti ta situacija,tokiu klaidu negali buti kely...reikia tik dziaugtis kad gerai baigesi...Niekam sito nepasakojau,tokia geda buvo... blush2.gif
O turint 15m vairavimo staza toks dalykas,sakyciau,jau visai visai nedovanotinas,na kaip galima su tokiu stazu dar zenklu nematyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 18, 16:47)
O turint 15m vairavimo staza toks dalykas,sakyciau,jau visai visai nedovanotinas,na kaip galima su tokiu stazu dar zenklu nematyti... g.gif


Juk sakė, kad buvo tamsu g.gif

Merginos , baikite jos "kauliukus narstyti" doh.gif Negražu bartis blush2.gif Šitą temą dabar galima narstyti iki begalybės - jei taip būtų buvę , ar anaip.... ax.gif Moteris parašė, koks jai nutikimas buvo ir baikime tuo , o tai kitos bijos vėliau ką nors ir rašyti, kad vėl neprasidėtų diskusijos dėl jų nuotykio . doh.gif Daugelis rašė, kad ir šviesas buvo pamiršusios įsijungti nakties metu [tame tarpe ir aš blush2.gif ] , tai irgi, taip pat galėjo sukelti avarinę situaciją g.gif
Kiekvienas nuotykis , kuris čia yra aprašytas , galėjo baigtis blogai ax.gif Bet kadangi mums visoms tai gerai praėjo, tai dabar ir prisimename, kaip linksmus nuotykius ax.gif Merginos, gyvenkime draugiškai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 18 rugsėjo 2011 - 18:42
Tai ir sakau, deginkit visas vairuojancias ir situacijas kvailas aprasiusias motereles - nes jos visos zioplos, nei viena situacija nera specialiai sukurta.

Jei jau prakalbom apie juokinguma ar ne - kad kazkas be sviesu vaziuoja nakti - islipciau tai dar gerai i liuli duociau uz toki ziopluma (nepriimkit nei viena asmeniskai).

O kai kazkas cia lygina stabdziu atsisakyma ir isvaziavima i priesinga juosta ir vaziavima pries eisma vienpusi eismu - siulau sest uz vairo ir pavazinet bent 5 metelius - suprasit skirtuma.

Sakau, meskit akmenis i kitus jei pacios klaidu nedarot. Be to, jei dar vairuojate tik per Sv. Velykas ir Sv. Kaledas - klaidos ir zioplos neatsitinka sedint namuose.

Bet jei minate didmiesciu kamsciais, naktimis, diemonis, pugomis ar paprasta diena - TOOOOKIU ziopliu, ir pyktybisku prisiziuri, kad sita vegrse moterele, kuria uzsipuolet - gelytes.

Galit smerkti, bet as to padaryti negaleciau. Vien ka reiskia, jei nepazistamas kelias, naktis, tai ne tik zenklu nematai, ne tik tris kart nusukt, bet ir penkis kart apsisukt gali.
Sakau, nebent jus nevairuojat arba esat super tobulos.

Chebryte, gyvenam draugiskai, nera gerai viskas, kas sukelia pavoju, bet nebutina uz tai zmoniu ant kuolo sodint - mes visi dar ne to pridirbam.

Taika 4u.gif
Papildyta:
In tema, tikroji istorija, mano drauges mamos.
Eismas, greitis 60-70 kim, isvaziuoja pries eisma. Masina didele, 3 dukros ir vyras salia. Pokalbis.

Vairuotoja: Kur cia jie visi taip vaziuoja?
Vyras: Elena, pries eisma varai.
Vairuotoja: Durniau tu, ka cia nusikalbi
Vyras: paziurek, tau visi sviesom mirksi
Vairuotoja: Ka cia nusisneki, man rodo, kad mentai stovi.
(Kalba necenzuruota ir atpasakota beveik zodis i zodi)

Patikejo, kad vaziavo pries eisma, tik tada, kai vyras praveze ir zenkla parode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 18 rugsėjo 2011 - 19:02
Na tikrai ir aš nematau ko čia taip užsipult reikėjo... Man be šviesų važiavimas naktį lygiai taip pat baisiai atrodo - o jei kokia mašina iš priekio važiuodama lenkt sugalvos ir nematys atvažiuojančio be šviesų... jug lygiai taip pat gali būti žiauri avarija. Pritariu, kad daug čia visų aprašytų situacijų galėjo baigtis liūdnai, bet juk lengviausia kitą užsipulti.
Dėl ženklų stebėjimo - tai dar kai mokinausi vairuoti man instruktorius parodė keletą sankryžų kur eismas vienpusis, tačiau nėra jokių ženktų nurodančių kaip teisingai važiuoti. Tuo metu kai jis man rodė tą sankryžą dienos metu vyriškis kaip tik išvažiavo į priešingą eismo juostą, pamirksėjus šviesom susiprato. Taip pat esu kelis kartus ir kitur mačius panašių situacijų. Ir tai yra ne kokiame mažame miestelyje. Labiau patyrę ir dažnai vairuojantys vairuotojai tikrai pasakytų ne vieną sankryžą kuri gali baigtis liudnai vien dėl prasto kelių ženklinimo ar sankryžos suprojektavimo.
Man baisiausi vairuotojai kurie nepatyrę, senai išsilaikę teises ir tik per šventes vairuojantys arba jau kuriems gal jau amžius nelabai leidžia vairuoti, o patys to nesuvokia doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti