Tai papasakosiu ir as pora nutikimu,gal kam nors yra taip pat buve.apie pora metu buvau jau teises isilaikiusi,bet naktim niekad nevazinejau,na nebuvo reikalo.Bet takart mama paprase nuvest i kaipeda,sustojimo vieta neaiski,net pati tiksliai nezinojo kur jos sesuo gyvena.O kaiptycia tadien labai snigo.Na nuvaziavom labai gerai,vieta radom gan greit,tik masinai vieta pastatyti sunkiai radau,bet pasiistaciau.

Pasisveciavom pas teta gan ilgai,senai bebuvom matese.Laikas buvo namo.Iseinam su mama i lauka,o kad prisnige,

nu per gera sprindi.Prieinu prie masinos,rakinu...netasirakina

einu prie kitos puse,taip pat neatsirakina

pradejo siutas imti,nu kaip taip galejo greit uzsalti spyna? Mama nervintis pradejo,kaip namo grysim??? Sakau einu pro bagazine ilipsiu,ji niekada neuzsala.Prieinu ir sakau,
nu sakes per kelias val visus lipdukus nulupinejo,kokio velnio cia reikia pasaliniams listi?

kisu rakta neine.Apeinu masina o gi ziuriu kad ne mano masina!labi panasi bet ne mano,o siaube kol besuradau savaja.Mama buvo baisiai isiutusi,nu kaip galiu savo masinos nepazinti
O kita karta tai vel lauziausi ine savo masina,isivaizduojat,net atsirakinau ir isedau i svetima masina!O vyras lipdamas i masina sako nesuprantu juk musu golfas 2duru,nuo kada jis 4?
Kai sokau is masinos,net duru nebeuzrakinau.Dar yra buve visokiu ciudu su masina ir su policija.bet manau uzteks ir tiek
o žmogelis ryte į savo mašiną įsėdęs kaltino ko gero save, kad mašiną buvo palikęs neužrakintą per naktį