Nu man tai toks nuotykis su policija buvo šią vasarą, gal ne tiek juokinga, bet žiopla

... Kas iš Kauno važinėja į Graliavą tikrai žino apylanką per hesą pro Rokus. Kas nežino, tai ten eismas toks: iki Rokų greitis 80, prie sakryžos -60, už jos buvo leistinas 70, bet šią vasarą panaikino tą 70. aš to keliuku beveik kasdien 2 metus važinėjau ir net nežiūrėdavau į tuos ženklus, tik taip įdomu pasidarė, ko ta policija vis stovi ir stovi už krūmu...
Vieną savaitgalį važiuoju sau, mašinos iš priekio pamirksi, užmetu akį į spidometrą: apie 70, ir sėdžiu patenkinta... Atvaro policininkas su lazdele... - važiuok į pakraštį.... ir dialogas toks:
-Labą dieną, prašom dokumentus...
-Prašau...
-Prašom išlipt...
Išlipu, parodo radarą-73km....
-Nu ir kas... leistinas greitis 70
-Nu kad ne, Kauno ribos - 50
-Nė velnio, yra ženklas...
-Ženklas 15t...(jis irgi buvo, prieš buvusį 70)
-Jūs ką norit pasakyt, kad aš skaičių nepažystų...
-NE, bet ženklo 70 nėra...
-Kaip nėra, aš visus ženklus mintinai žinau ir neišdurinėkit čia manęs na ir pan...
O aš kaip tik iš šatenės į blondine buvai supanašėjus, tai stoviu ir leidžiu garą -pakeičiau plaukų spalvą tai ir bando išdurt...
Policininkas padūsavo, atidavė dokumentus ir paleido, dvi dienas visiem skundžiaus kaip bandė mane išdurt, kol 3 dieną vėl važiavau pro ten tyčia žiūrėjau akis išpūtus , bet ženklo 70 NEBUVO....
Vargšas policininkas.... Matyt pagalvojo, kad su blondine neverta ginčytis ir paleido

, kantrus pasitaikė