QUOTE(Karishma @ 2011 04 14, 20:18)
o kas čia nervinas?

bus juokingu situaciju????
 bus juokingu situaciju????

As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada
 As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada   o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors
  o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors   Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej
 Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej   

As tokia eeee,labas kaimyne,biski ne ten pataikiau,tai kaaa,iki tada   o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors
  o tas man tai ne nieko gal pavezti tave kur nors   Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej
 Paskui galvoju jauciu palaike mane uz kokia paleistuve kad sedu i pirma pasitaikiusia masina,aciu dievui neprimena man to ivykio kaskart susitikus laiptinej  

, juokauju
 , juokauju   

Taip vis ir jauti is jo zvilgsnio "zinau ka tu padarei vakar"
 Taip vis ir jauti is jo zvilgsnio "zinau ka tu padarei vakar"   

Buvau su sese "Grand Duke Palace", pati tada dar nevairavau, todel musu pasiimti turejo atvaziuoti mano draugas. Susitarem kelinta valanda, susiskambinom dar ir laukiam prie gatves. o buvo jau vakaras
 Buvau su sese "Grand Duke Palace", pati tada dar nevairavau, todel musu pasiimti turejo atvaziuoti mano draugas. Susitarem kelinta valanda, susiskambinom dar ir laukiam prie gatves. o buvo jau vakaras  privaziuoja masina, mes su sese abi susokam i vidu - ji ant galines sedynes, as ant priekines; atsisuku i vairuotoja: "labas, brangusis"
 privaziuoja masina, mes su sese abi susokam i vidu - ji ant galines sedynes, as ant priekines; atsisuku i vairuotoja: "labas, brangusis"  o cia... ups... ne jis! ir masina ne tokia
 o cia... ups... ne jis! ir masina ne tokia   ir vairuotojas pasimetes iki negalejimo
  ir vairuotojas pasimetes iki negalejimo