Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys. 14-oji tema.

QUOTE(Spurgytė @ 2012 02 04, 21:04)
Mamytės mielos, sveikos,  4u.gif

mano atžalai tuoj bus 3 mėnesiai, bėdų dėl maitinimo nebuvo, ir man, ir sūneliui viskas tiko bei patiko. Bet šiandien kaip žaibas iš giedro dangaus - neima krūties. Atrodo, kad pamato, užuodžia ir pradeda verkti.  verysad.gif O kadangi alkanas - dar labiau pyksta. Ar teko kam nors susidurti su tokia situacija ir kaip šią bėdą išspręsti? Maitinti dar norėjau ilgai...

Na mums irgi taip buvo,bet mazdaug 4men,matydavau kad tikrai alkanas o kruties neimdavo,ko as tik nedariau.Budavo klykia,nesioju,tik biski aprimsta atsisedu maitint o jis ir vel klykt,tai bandydavau net stovedama ji stacia glaust prie kruties,o kai jis paimdavo ir imdavo zyst tada jau atsisesdavau bet tada jis vel klykt ,nakti zysdavo normaliai be problemu,vargau gal kokia savaite,kol supratau kad jis man grieztai atsisako zyst ant ranku,norejo kad as atsigulciau ir maitinciau tik guledama,kai tai supratau baiges jo isterijos.Ir kas juokingiausia kad jis tik namie keldavo tokias isterijas,jei budavom kazkur kitur kur kaip ir neimanoma atsigult,jam tikdavo ir ant ranku,o namie tik gulint.,ir taip iki 6men,dabar jau kartais sutinka ir ant ranku man sedint biggrin.gif .Nezinau ar pas jus ta pati situacija bet nenuleiskit ranku,ir pasistenkit suprast ka jis nori jum pasakyt .
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif pasakykit kas mano mazylei daros, ji net miegodama nepaleidzia krutie ir taip jau 3d ir tai jai paleidzia pamiega paguldyta kokias 15-20 min ir viskas. Negi tai augimo suolis? mum 3men ir 6d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2012 02 06, 13:35)
sveikos mamytes  4u.gif pasakykit kas mano mazylei daros, ji net miegodama nepaleidzia krutie ir taip jau 3d ir tai jai paleidzia pamiega paguldyta kokias 15-20 min ir viskas. Negi tai augimo suolis? mum 3men ir 6d  4u.gif

Gali būti smile.gif Bet kas tai bebūtų, vaikas tikrai turi priežastį taip elgtis, todėl belieka tiesiog pasitikėti savo vaiku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2012 02 06, 14:35)
sveikos mamytes  4u.gif pasakykit kas mano mazylei daros, ji net miegodama nepaleidzia krutie ir taip jau 3d ir tai jai paleidzia pamiega paguldyta kokias 15-20 min ir viskas. Negi tai augimo suolis? mum 3men ir 6d  4u.gif

Nezinau kas jusu mazylei,bet manasis taip visad daro kai blogai jaucias ar dantukai kalas ,ar virusiukas kazkoks kabinas ,ar pilveli raizo.Kai viskas susitvarko jis vel pradeda miegot be kruties.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Skubiai reikia patarimo unsure.gif Dukrytei 8mėn. Naktimis keliasi pavalgyti nuo 3mėn. Kurį laiką pastebiu, kad pavalgius naktį, po kiek laiko vėl atbunda, yra nerami, duodu vieną krūtį, tada kitą, tokiu atveju pamiega ilgiau,bet vistiek kelias po 5 kartus. Šį rytą po eilinės bemiegės nakties pirmąkart daviau mišinuko, po kurio vaikas palaimingai ir ramiai užmigo. Darau išvadą, kad sumažėjo pienelio. Jaučiu tą ir pati. Labai noriu patarimo, kaip elgtis, nors esu perskaičiusi nemažai literatūros žindymo klausimais, bet šioje situacijoje nebežinau ką daryti, nes pati maitinti noriu dar bent 2 mėn g.gif
Atsakyti
Sveika, Dzy,
Mano subjektyvia nuomone ir iš savo patirties sakau, jog tau reiktų kartu miegoti su kūdikiu. Taip ir pienuko gaminasi daugiau, ir nevargina naktinis vaiko kėlimasis (duodi krūtį ir miegate toliau kartu). Ar teisingai supratau, jog kūdikis naktį miega savo lovelėje?
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 02 07, 10:43)
Sveikos  4u.gif  Skubiai reikia patarimo  unsure.gif Dukrytei 8mėn. Naktimis keliasi pavalgyti nuo 3mėn. Kurį laiką pastebiu, kad pavalgius naktį, po kiek laiko vėl atbunda, yra nerami, duodu vieną krūtį, tada kitą, tokiu atveju pamiega ilgiau,bet vistiek kelias po 5 kartus. Šį rytą po eilinės bemiegės nakties pirmąkart daviau mišinuko, po kurio vaikas palaimingai ir ramiai užmigo. Darau išvadą, kad sumažėjo pienelio. Jaučiu tą ir pati. Labai noriu patarimo, kaip elgtis, nors esu perskaičiusi nemažai literatūros žindymo klausimais, bet šioje situacijoje nebežinau ką daryti, nes pati maitinti noriu dar bent 2 mėn  g.gif

ir klystate. 4u.gif

motinos krutis vaikui ne tik maisto, bet ir nusiraminimo saltinis. gali buti, kad siuo metu kudikio gyvenime vyksta kas nors svarbaus, todel to nusiraminimo reikia dazniau. o kas vyksta, zinote tik jus - gal dantukai kalasi (net jei ju dar nesimato - procesas prasideda daug anksciau, ir jis vaikui nera malonus)? gal ismoko savarankiskai ropoti? o gal - atskirti pazistamus zmones nuo nepazistamu? gal pradejote lankyti koki nors kudikiams skirta bureli? arba mama pradejo ruostis eiti i darba ir "jaukinasi" aukle? o gal tiesiog koks nors virusas prie vaiko kimba? arba mazoji mokosi valgyti nauja maista?

tokiu neramaus miego etapu ateityje bus ir daugiau. tai nesusije su MP kiekiu: jei sekmingai ismaitinot iki 8 menesiu, tai reiktu kokios nors globalines katastrofos, kad sutrikdytu pieno gamyba...

kaip jau sakiau, atsakyma, kodel dabar jusu mergaite neramiai miega ir iesko nusiraminimo, galite rasti tik jus, stebedama savo vaika.

ir meskit lauk misini doh.gif
Atsakyti
Be to, 8 mėn. kūdikis jau greičiausiai gauna ir kito maisto, todėl mažai tikėtina, kad naktį atsibunda nuo alkio. O mišinio privalgius ramiau miega, nes ir jūs prisivalgiusi prieš naktį cepelinų kiečiau miegotumėt, bet tai nereiškia, kad kokybiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ji miega su manimi nuo pat gimimo. Būtent, kad neturėjome net menkiausios problemėlės šiuo klausimu nuo pirmų gimimo akimirkų. Ir nesuprantu kas galėjo nutikti. Jokių pokyčių nevyksta. Tas ir keisčiausia.
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 02 07, 11:38)
Ji miega su manimi nuo pat gimimo. Būtent, kad neturėjome net menkiausios problemėlės šiuo klausimu nuo pirmų gimimo akimirkų. Ir nesuprantu kas galėjo nutikti. Jokių pokyčių nevyksta. Tas ir keisčiausia.

taip galetu buti tik tada, jei jusu kudikis neaugtu - o ji juk auga ir vystosi. priezastis yra, tiesiog jus jos kol kas nezinote. bet kuriuo atveju, tiesiog zindykit tiek kartu, kiek vaikui reikia, neskaiciuokit laiko ir zindymu skaiciaus. jei miegat kartu, nesikeldama duokit kruti ir miegokit toliau. pamatysit, po kurio laiko naktys vel bus ramesnes.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti