QUOTE(Spurgytė @ 2012 02 04, 21:04)
Mamytės mielos, sveikos,
mano atžalai tuoj bus 3 mėnesiai, bėdų dėl maitinimo nebuvo, ir man, ir sūneliui viskas tiko bei patiko. Bet šiandien kaip žaibas iš giedro dangaus - neima krūties. Atrodo, kad pamato, užuodžia ir pradeda verkti.
O kadangi alkanas - dar labiau pyksta. Ar teko kam nors susidurti su tokia situacija ir kaip šią bėdą išspręsti? Maitinti dar norėjau ilgai...

mano atžalai tuoj bus 3 mėnesiai, bėdų dėl maitinimo nebuvo, ir man, ir sūneliui viskas tiko bei patiko. Bet šiandien kaip žaibas iš giedro dangaus - neima krūties. Atrodo, kad pamato, užuodžia ir pradeda verkti.

Na mums irgi taip buvo,bet mazdaug 4men,matydavau kad tikrai alkanas o kruties neimdavo,ko as tik nedariau.Budavo klykia,nesioju,tik biski aprimsta atsisedu maitint o jis ir vel klykt,tai bandydavau net stovedama ji stacia glaust prie kruties,o kai jis paimdavo ir imdavo zyst tada jau atsisesdavau bet tada jis vel klykt ,nakti zysdavo normaliai be problemu,vargau gal kokia savaite,kol supratau kad jis man grieztai atsisako zyst ant ranku,norejo kad as atsigulciau ir maitinciau tik guledama,kai tai supratau baiges jo isterijos.Ir kas juokingiausia kad jis tik namie keldavo tokias isterijas,jei budavom kazkur kitur kur kaip ir neimanoma atsigult,jam tikdavo ir ant ranku,o namie tik gulint.,ir taip iki 6men,dabar jau kartais sutinka ir ant ranku man sedint