Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

Tęsiam savo pokalbius čia

Priminsiu:

Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo: savo turima metodine, vaizdine ar kita vertinga medžiaga.

NAUJOKĖMS IR NAUJOKAMS slaptažodis bus suteikiamas tik tada, kai nuoširdžiai dalinsis patirtimi ir idėjomis kurį laiką ir atsiųs turimą sukauptą metodinę medžiagą... (Žinoma tai neturi būti vienkartinis indėlis... Kai tą pačią dieną pasirodo - gauna slaptažodį ir dingsta.... )

Norint į paštą įkelti informaciją - slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto.

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsakiau tau senoj temoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 06 21, 20:20)
Atsakiau tau senoj temoj.  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif

mūsų prašė pasiruošti paskutiniam posėdžiui, bet dėl laiko stokos nukėlė į rugpjūčio mėnesį... Kai susirinksim po atostogų tai ir apžvelgsim praeitų mokslo metų veiklą, bei svarstys ar palikti tuos pačius atsakingus asmenis ar ne...

Gerai būtų, kad mūsų mokytojai būtų pavyzdingi ir atneštų tuos veiklos aprašus lotuliukas.gif Kai kurie nesivargina ir dar pasako- oi pas mane nėra kada surašyti visko kiek aš visur dalyvauju ir rengiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 21 birželio 2011 - 19:27
QUOTE(jugeta @ 2011 06 22, 05:25)
mūsų prašė pasiruošti paskutiniam posėdžiui, bet dėl laiko stokos nukėlė į rugpjūčio mėnesį... Kai susirinksim po atostogų tai ir apžvelgsim praeitų mokslo metų veiklą, bei svarstys ar palikti tuos pačius atsakingus asmenis ar ne...

Gerai būtų, kad mūsų mokytojai būtų pavyzdingi ir atneštų tuos veiklos aprašus lotuliukas.gif Kai kurie nesivargina ir dar pasako- oi pas mane nėra kada surašyti visko kiek aš visur dalyvauju ir rengiu  biggrin.gif

Sveikutes, aciu uz nauja temute 4u.gif Pas mus paskutinis pasitarimas pries atostogas, tai laisva forma pirmininke pristate visu veikla, veiklos aprasus jau buvom pateike, ta padaryt iki birzelio 1 reikejo doh.gif
As protokolavau Mokytoju tarybos pasitarimus, tai oi, prisiklausydavau, kai reikdavo eit prasyt ataskaitu is aukletoju, nors buvo pasakyta man paduot, atsiust pastu IKI posedzio biggrin.gif lotuliukas.gif Tokie visi uzsieme, ko ne verslininkai cool.gif
O del mokytojo veiklos apraso, dar ne vyr.mokytojo neturiu, tai is esmes tik patirti kaupiau ax.gif Direktore po musu pasisakymu apibendrindama pasake, kad man bene bus sunkiausi metai, nes reikes parodyt jau, ka prikaupiau blush2.gif Vaje vaje lotuliukas.gif Dar nauja kabineta gavau, tai tvarkaus, kraustaus, stendus reiks naujus rengti. Isores auditas pas mus lapkricio men. unsure.gif O dar taip norisi tapti nestuke.gif bigsmile.gif Ot, susakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2011 06 21, 21:49)
Sveikutes, aciu uz nauja temute  4u.gif

Prašau mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas mus paskutinis pasitarimas pries atostogas, tai laisva forma pirmininke pristate visu veikla, veiklos aprasus jau buvom pateike, ta padaryt iki birzelio 1 reikejo  doh.gif

Mūsų veiklos aprašymus renka pavaduotoja- ji viską susega į bylą. Tie dokumentai mums neprieinami.
Papildyta:

As protokolavau Mokytoju tarybos pasitarimus, tai oi, prisiklausydavau, kai reikdavo eit prasyt ataskaitu is aukletoju, nors buvo pasakyta man paduot, atsiust pastu IKI posedzio  biggrin.gif  lotuliukas.gif Tokie visi uzsieme, ko ne verslininkai  cool.gif

Smagus darbelis tau pasitaikė lotuliukas.gif nepavydžiu... 4u.gif
Tikrai yra nemalonu lakstyti visiems iš paskos ir priminti ką jie privalo padaryti doh.gif
Papildyta:

O del mokytojo veiklos apraso, dar ne vyr.mokytojo neturiu, tai is esmes tik patirti kaupiau  ax.gif Direktore po musu pasisakymu apibendrindama pasake, kad man bene bus sunkiausi metai, nes reikes parodyt jau, ka prikaupiau  blush2.gif Vaje vaje lotuliukas.gif

Manau jai lengviausia buvo apie tave klabėt, nes dar tau yra ką veikti, kol apsiginsi vyr mokytoją, dėl to ir pasakė, kad tau sunkiausiai bus... Nepergyvenk, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar nauja kabineta gavau, tai tvarkaus, kraustaus, stendus reiks naujus rengti.

Tai smagu thumbup.gif
Papildyta:
O dar taip norisi tapti  nestuke.gif  bigsmile.gif

Tai to ir linkiu tau blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 22, 07:01)
Papildyta:
Mūsų veiklos aprašymus renka pavaduotoja- ji viską susega į bylą. Tie dokumentai mums neprieinami.
Papildyta:
Smagus darbelis tau pasitaikė  lotuliukas.gif  nepavydžiu...  4u.gif
Tikrai yra nemalonu lakstyti visiems iš paskos ir priminti ką jie privalo padaryti  doh.gif
Papildyta:
Manau jai lengviausia buvo apie tave klabėt, nes dar tau yra ką veikti, kol apsiginsi vyr mokytoją, dėl to ir pasakė, kad tau sunkiausiai bus...  Nepergyvenk, viskas bus gerai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai to ir linkiu tau  blush2.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

O mes veiklos aprasus siunciam pirmininkei. Ji raso ataskaita, kur veliau atsiduria tie aprasai - nezinau g.gif
Siaip nesudetinga rasyt tuos protokolus biggrin.gif Tik jei visi viska laiku atsakingai padarytu ax.gif Bet as su charakteriu cool.gif Neduoda - pasakiau, po to tyliu- kencia visi, kai prisireikia sekretorei direktores rasyt isakyma ir pan. Nera protokolo, kol nera visu mokytoju "darbeliu" biggrin.gif Issiauklesiu gal ax.gif biggrin.gif Visi tyli, patenkinti, tai ir kitais metais teks ta pati daryt lotuliukas.gif
Aciukas del linkejimu 4u.gif Laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2011 06 21, 22:11)
Tik jei visi viska laiku atsakingai padarytu  ax.gif Bet as su charakteriu  cool.gif Neduoda - pasakiau, po to tyliu- kencia visi, kai prisireikia sekretorei direktores rasyt isakyma ir pan. Nera protokolo, kol nera visu mokytoju "darbeliu"  biggrin.gif Issiauklesiu gal  ax.gif  biggrin.gif Visi tyli, patenkinti, tai ir kitais metais teks ta pati daryt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Gal ir išsiauklėsi, bet mano praktika rodo, kad vistiek liks tokių, kurių nepajudinsi doh.gif Keisčiausia yra tai, kad jie iš mokinių reikalauja disciplinos, o patys jos nesilaiko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2011 06 21, 22:11)

Aciukas del linkejimu  4u.gif Laukiu nesulaukiu  wub.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 22, 10:33)
lotuliukas.gif Gal ir išsiauklėsi, bet mano praktika rodo, kad vistiek liks tokių, kurių nepajudinsi  doh.gif Keisčiausia yra tai, kad jie iš mokinių reikalauja disciplinos, o patys jos nesilaiko  lotuliukas.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Būtent, rašiau protokolus dvejus metus iš eilės, dar prieš tai metus, tai kurie nenešdavo ataskaitų, tie ir nepasikeitė. Dzin jiems doh.gif O geriausiai, kai apsimetinėja, kad padarė, bet nieko neturi. Tada atseit užmiršo namie, neatsidarė dokumentas mokykloj, ir t.t. Kaip vaikai... Ir,deja, pas mus taip dažnai elgiasi metodininkai
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 06 22, 11:10)
drinks_cheers.gif Būtent, rašiau protokolus dvejus metus iš eilės, dar prieš tai metus, tai kurie nenešdavo ataskaitų, tie ir nepasikeitė. Dzin jiems doh.gif O geriausiai, kai apsimetinėja, kad padarė, bet nieko neturi. Tada atseit užmiršo namie, neatsidarė dokumentas mokykloj, ir t.t. Kaip vaikai... Ir,deja, pas mus taip dažnai elgiasi metodininkai

Va, va... išsisukinėjimo meistrai lotuliukas.gif Mokosi iš vaikų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu klasių vadovų metinę ataskaitą- tai ten rašiau būrelius, klasių išvykas, renginiai, įdomesnės klasės valandėlės. T.y žiūrėjau į metodinės grupės tikslus ir per kokią veiklą įgyvendinome. Tai ir PIT ir sveiką gyvensemą paliečiau.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2011 06 22, 13:00)
Aš turiu klasių vadovų metinę ataskaitą- tai ten rašiau būrelius, klasių išvykas, renginiai, įdomesnės klasės valandėlės. T.y žiūrėjau į metodinės grupės tikslus ir per kokią veiklą įgyvendinome. Tai ir PIT ir sveiką gyvensemą paliečiau.

Ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, išsigandau... Reikia mokyklose daryti kiekvienam mokytojui veiklos aprašymus? Ar yra kažkur čia nurodyta, ar nuo mokyklos priklauso? Kokia forma juos darot?
Atsakyti