QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 18:59)
mano vos 7 dienu šaknis vienas nugadino,vandens turbut padauginau..sėtas buvo kovo mėn..dabar tik pradeda atsigaut lapelius rodyt..o taip ir stovėjo su 2 pradiniais lapukais..
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 20:02)
negaliu pasakyt,ar antri,ar treti metai
kokiom trasom reikia tresti?
labas
man senai patinka si gele ,sakykit gal kas kokia seklele turit parduoti?ar gal ruosiates pirkti?prisikooperuociau ir as?
dekui
man senai patinka si gele ,sakykit gal kas kokia seklele turit parduoti?ar gal ruosiates pirkti?prisikooperuociau ir as?
dekui
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 20:42)
kokiom trasom reikia tresti?
aš patarčiau trąšomis vienodu N-P-K santykiu
QUOTE(zuzla @ 2011 06 28, 19:54)
Aciu.
Del seklu nezinau,as dar irgi naujoke tame reikale,cia senbuviu reiktu klausti.Va, ziema ,kiek zinau,mergaites kooperavosi bendram siuntimuisi.
Aš tai žiūriu jūsų foto ir nosį nuleidau maniškiems jau metai, o kai kurie jūsų sejinukai didesni jau , o mano nei nyksta nei auga kaip dirbtiniai
Sveikutės
parsisiunčiau iš tailando jau didoka adeniuma apie 40 cm ir kaudeksas apie 10 cm bet dabar mastau į kokia žemę ji sodinti
tailandietis sakė kad jis lyg ir augo kokoso plauše maišytų su žemėmis kaip Jūs manote man parinkti panašų substrata kuriame jis augo ar sodinti i su perlitu sumaišyta kaktusų žemę?
man atrodo, jei jis gerai augo sename substrate, tai reikėtų taikyti panašų, bet jei matosi, kad augalas vargsta, tai reikia kažką keisti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 06 28, 22:05)
Aš tai žiūriu jūsų foto ir nosį nuleidau maniškiems jau metai, o kai kurie jūsų sejinukai didesni jau , o mano nei nyksta nei auga kaip dirbtiniai 
Man panasiai buvo, tai as "uzmoviau" plasmasini buteli nupjovusi, padariau ale siltnamiuka,
QUOTE(*Amila* @ 2011 06 28, 18:51)
Sveikos.
Toza,kaip taviskai adeniumai,ar nyksta vabalai?
Ikeliu saviskio foto,auga kaip pasiutes,
stipriai aplenkdamas kitus.( cia kovo gale sodintas
O va kitas(kitokios spalvos),kokios sviesiai zalios spalvos.
rusis sodindama sumaisiau,tad nebezinau kuris bus kokios spalvos.
Toza,ar pas tave is tu 3 rusiu,kur pirkom,irgi lapu spalvos skiriasi?
Toza,kaip taviskai adeniumai,ar nyksta vabalai?
Ikeliu saviskio foto,auga kaip pasiutes,
O va kitas(kitokios spalvos),kokios sviesiai zalios spalvos.
Sveikutes,
*Amila*, daigeliai Jusu superiniai