Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

as tam puslapy randu tik arabicum ir socotranum seklas, isskyrus obesum, daugiau nera rusiu ar as nerandu? o kainos ten eurais ar doleriais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redulle: 24 vasario 2012 - 19:31
Kainos svarais
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2012 02 24, 19:30)
as tam puslapy randu tik arabicum ir socotranum seklas, isskyrus obesum,  daugiau nera rusiu ar as nerandu? o kainos ten eurais ar doleriais?  g.gif

dar yra multiflorum ir somalense, nuorodos aukščiau.
kainos svarais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 vasario 2012 - 19:36
Kaip suprantu jau čia susigrupavo panos.Laukiu atsakymo iš evers ir rašom Reeee,nes dar delsiant visai pabrangs ir dings nuolaidos ten smile.gif
Atsakyti
Reeeeee niekaip tau neparašau..... ax.gif
Atsakyti
Reeeeee

jusu az pilna verysad.gif verysad.gif

Panos, pvz kaina 0.79 cia vienos seklytes ar visu 5 blush2.gif g.gif
http://plumeria2u.co...eds-p-1805.html
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 02 25, 12:06)
Panos, pvz kaina 0.79 cia vienos seklytes ar visu 5  blush2.gif  g.gif
http://plumeria2u.co...eds-p-1805.html

visų penkių
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 25, 12:27)
visų penkių

tai ko as tada triedziu po ta viena seklyte tik? doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip dar nusiust uzsakyma Reeee??? az pilna, cia retokai aplanko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 25 vasario 2012 - 12:31
Mielosios, sakykit kada pradedate tresti tiniurus, siandien apziurejau savo storuliukus ir aiskiai matosi atsibudimo pozymiai smile.gif user posted image
Jie pas mane antram plane, tad nelabai jais rupinuosi blush2.gif Gal, sakau patresti g.gif o gal ankstoka g.gif
Atsakyti
bet to pirmam plane šaknys kaip įspūdingai atrodo, čia natūraliai taip augo, ar iškeltos persodinanat g.gif . Aš dar netrešiu, mano vieni ir per žiemą augo, o kitų dar labai nežymus budimas.
Atsakyti
aš saviškius augimo stimuliatoriumi aną savaitgalį paliejau, tegu budinasi, pradėsiu tręšti.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 25, 13:21)

Visiems trims buvau nupjovusi pagrindine sakny, o paskui iskeliau per kelis persodinimus.
stimuliatoriaus regis g.gif neturiu, gal tada siek tiek silpnai bandysiu patresti g.gif
Atsakyti