Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(*Amila* @ 2012 02 27, 21:02)
Siandien perkeliau ant pietines palanges,saule sviete visa diena,sakau tegu dziaugiasi ir tinutrai. smile.gif O taip budavo ant rytines palanges.

Aš taip pat jei tik saulė šviečia nešu ant palangės, kad pasidžiaugtų, nes nemanau kad lempa atstoja saulę rolleyes.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
vakarvakare gavau gėliukus,įpakuoti saugiai,bet paštininkė žaidė su dėže doh.gif galvojau kita siunta(nepagalvojau kad vakar tu jas išsuntei),kai pamačiau pavarde net nustėrau blink.gif nu dabar galvou amen,mygom parlėkus išpakavau,bišį lapukai palamdyti,bet nieko....kirpsim jas,einu nuplaut,persodint(nes viskas išsivartę doh.gif ),vakare pasirodysim 4u.gif Ačiū tau dar kart,ir beja...kada manieji sodinti,kad žinočiau apytiksliai(žymiuosi lotuliukas.gif )?
Atsakyti
Sveiki tongue.gif

Aš pati tikrai nesitikėjau, kad taip greitai atsiųs, nes vakar siuntinuką išsiunčiau apie 19h prieš pat uždarymą pašto rolleyes.gif Kad išsivartė turbūt mano klaidą, matyt blogai supakavau doh.gif Jei persodinsit galit tą žemę panaudoti, ji gera, maišyta su ceolitu, vermikulitu, kokoso durpėm. Ir persodinti dar ne taip seniai buvo, gal prieš mėnesį. Dabar taip, jei ant vazonėlių neparašyta, sėti buvo 2011 09 27, išdygo apie 2011 10 05 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 28, 10:43)
labuka  4u.gif
vakarvakare gavau gėliukus,įpakuoti saugiai,bet paštininkė žaidė su dėže  doh.gif  galvojau kita siunta(nepagalvojau kad vakar tu jas išsuntei),kai pamačiau pavarde net nustėrau  blink.gif nu dabar galvou amen,mygom parlėkus išpakavau,bišį lapukai palamdyti,bet nieko....kirpsim jas,einu nuplaut,persodint(nes viskas išsivartę  doh.gif  ),vakare pasirodysim  4u.gif  Ačiū tau dar kart,ir beja...kada manieji sodinti,kad žinočiau apytiksliai(žymiuosi  lotuliukas.gif  )?

tame ir bėda nesaugo paštininkės visai siūntų... verysad.gif o kokias užsisakei,ar nebijojai siūstis,kai dar šaltoka lauke...
Atsakyti
Sveikos visos tinutru augintojos smile.gif Kai pamaciau tokius grozius, tai ir as susirgau jau sia liga:D Gal kuri turi parduodi viena arba du augalelius? ax.gif Idealu butu Kaune, bet jei neatsiras kaunieciu, tada siusciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 02 28, 14:11)
Sveikos visos tinutru augintojos smile.gif Kai pamaciau tokius grozius, tai ir as susirgau jau sia liga:D Gal kuri turi parduodi viena arba du augalelius?  ax.gif Idealu butu Kaune, bet jei neatsiras kaunieciu, tada siusciausi smile.gif

vakarvakare pardavinėja...
Atsakyti
merginos pasakykit kaip ikelti foto? parodyciau savo augaliukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2012 02 28, 15:07)
merginos pasakykit kaip ikelti foto? parodyciau savo augaliukus  rolleyes.gif

aš keliu per čia..prsiregistruoji ir susikeli foto tada keliu čia...My Webpage
Atsakyti
aciu evers bandysiu registruotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 28, 14:32)
vakarvakare pardavinėja...

aciu, jau susisiekiau ir viska suderinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 02 28, 12:55)
Jei persodinsit galit tą žemę panaudoti, ji gera, maišyta su ceolitu, vermikulitu, kokoso durpėm. Ir persodinti dar ne taip seniai buvo, gal prieš mėnesį. Dabar taip, jei ant vazonėlių neparašyta,  sėti buvo 2011 09 27, išdygo apie 2011 10 05 smile.gif

Viskas gerai,žemę palikau tą pačią.Ant vieno data buvo,užtat klausiu smile.gif
QUOTE(evers @ 2012 02 28, 13:36)
tame ir bėda nesaugo paštininkės visai siūntų... verysad.gif  o kokias užsisakei,ar nebijojai siūstis,kai dar šaltoka lauke...

Šiaip labai pareiginga,tiesiog pamanė lengva,tai pažongliravo biggrin.gif o aš nežinojau ką siuntė biggrin.gif Labai gerai supakuota,suvyniota,padaryti "šiltnamiai",tikiuosi nieko nenutiks smile.gif Dabar sutupdžiau į šiltnamį ant palangės,šiltai ir saugiai,nupjoviau viršūnes šiek tiek,rimtesnes šaknis kiek pakėliau į paviršių.
1,user posted image
2,user posted image
Va smile.gif
o čia...nu pjovus viršūnes paeksperimentuosiu,o gal kas gausis smile.gif
user posted image
Na ir visa chebra:
user posted image

QUOTE(Redulle @ 2012 02 28, 18:02)
aciu evers bandysiu registruotis  thumbup.gif

aš keliu per nereikia registruotis 4u.gif
Atsakyti
na sukeliau tik kelis augalelius is daug daugiau turimu, kai nufotkinsiu sukelsiu visus thumbup.gif http://public.fotki.com/saabyte/
Atsakyti