Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

man ta Magazine skirta fotosesija irgi nereali wub.gif tokia moteriška Kristen, bet aš irgi tos nuomonės, kad tokios foto ne jos vizitinė kortelė blush2.gif smile.gif man graži Kristen savuose vaidmenyse, kažkaip kiek teko daugumą peržiūrėt visur ji man tokia tikra tikra, reali biggrin.gif

tos nuotraukos kur kalendoriui skirtos man beveik visos baisokos blush2.gif kažkaip nelabai realiai ten jie visi atrodo, persistengta

o dėl laukimo BA tai jau nervas juodas jama, tikiuosi nepagimdysiu anksčiau laiko, nes noriu kino teatre per premjerą jau pūpsot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
he he jo, aš pernai biletus išankstinius pirkausi dar neščia būdama, o ėjau į premjerą jau pagimdžiusi, gal kokių trijų savaičių kūdikėlis namie tebuvo biggrin.gif pamenu buvo pirmas išėjimas normalesnis į žmones biggrin.gif patiko biggrin.gif

O čia nuoroda, kaip pasidaryt KS makiažą, tokį, kaip W žurnalo viršelyje

Pastebėjau, kad ta makiažo meistė, demonstruojanti, kaip pasidaryt kokį nors makiažą, daro stebuklus. Aš žiūrėjau, kaip ji rodė Marlene Dietrich makiažą. Pabandžiau pgl ją pakartot - efektas ohoho buvo karnavale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 23 rugpjūčio 2011 - 13:03
Hmmm... kokia tyla pas mus... Gal mokslai?...

http://www.youtube.c...h?v=UI_pPEysgYQ

Manau jau beveik visu matytas Marcus Foster'o klipas su Kristen. Tokia ji man graziausia - jausmu perpildyta ir liudna! Super wub.gif
Atsakyti
kelionės, ne mokslai. ir tuoj vėl dingsiu.
labai gražus klipas ir daina. nebuvau mačiusi, patiko. ačiū!

Karmen fotosesija:
user posted image

user posted image

user posted image

Niki su ūsais biggrin.gif
user posted image

user posted image

šiaip
user posted image
Atsakyti
Labas biggrin.gif

kaip sekasi?

Patiko daina ir klipas thumbup.gif

Man mokslai tik nuo antradienio. Tai stengiaus atostogaut lotuliukas.gif blush2.gif tik čia neužsukdavau.

Linksmai Nikki su ūsais atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labuka,

Niu ka lendam is pogrindzio visos po biski biggrin.gif
Grazios nuotraukos ziauriai wub.gif thumbup.gif
Jau nelabai ilgai beliko laukti iki filmo... wub.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif 4u.gif

lendam, lendam į šviesą bigsmile.gif artėja filmo diena wub.gif wub.gif wub.gif taip greit jau thumbup.gif

Эшли на Fashion Night Out 2011 (08.09)
user posted image
Atsakyti
ei, cia raso, kad bus dar vienas treileris kita savaite bigsmile.gif http://www.examiner....ealed-next-week
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 09 09, 16:21)
ei, cia raso, kad bus dar vienas treileris kita savaite bigsmile.gif http://www.examiner....ealed-next-week

mmm norec bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 09 09, 17:30)
mmm norec  bigsmile.gif

nu lauksim lauksim, ta trylikta ne uz kalnu bigsmile.gif

situ kazkaip nesu macius bigsmile.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti