Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

Labas biggrin.gif

Ciocia Pliukšt šiandien pusę dienos mirė, o kitą pusę daug nuveikė lotuliukas.gif apsilankė kirpykloj, į kaimuką nuvažiavo žydų kapinių paieškot ir kieme prasisuko su žolepjove bigsmile.gif biggrin.gif o dabar eis megzt riešinių bigsmile.gif o vėliau, matyt, kad teks eit skaityt "Trumpas antrasis Bri Taner gyvenimas" ax.gif

O ką kitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 17 rugsėjo 2011 - 18:48
ciocia egliosha kugeli vidury nakties kepa laugh.gif
Atsakyti
Niam!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man tai geriausia, kad dvi dienas nereiks valgyt daryt thumbup.gif o dar su vistiena, tai visai abaldiet biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau beveik susigundžiau ryt pietum išsikept bigsmile.gif biggrin.gif tik mūsų sulčiaspaudė/tarka kažko streikuoja, reiks improvizuot lotuliukas.gif

kad bent kiek į temą būtų lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vai vai koks saldainiukas wub.gif
As antra dali treilerio n kartu ziuriu nerealus!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi kokis saldainis, man cia geriausia robkes sesija ... toks vat susiveles palaidunas biggrin.gif

Egliosha, kaip skanuuuu!!! norec...

Pliukst, sudukas ta knyga biggrin.gif biggrin.gif niu bet skaityk, vis viena i tema... biggrin.gif

Atsakyti
kaip norėčiau KUGELIO!!!
aš nuo poatostoginės depresijos gelbsčiuos įvairiais dėmesio nukreipimo metodais - ruošiu mandresnį valgį kokį, gėles sodinu vis kitaip, rudeniškai. nu sunkiai sekasi sunkiai... kugelis tikrai gelbėtų. šiandien va kepta duona jau kiek grąžino atgal, nu žinot, taip kaip "ir Lietuvoj galima gyventi" lotuliukas.gif

egliosh, kas tavo avatare?

krsitinaa, o kas treilery tau antroj daly patinka? t.y. kodėl antra dalis, ne pirma?
Papildyta:
Mulbery pavasario vasaros kolekcijos pristatyme Londone:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 18 rugsėjo 2011 - 20:26
QUOTE(Partizanė @ 2011 09 18, 21:30)
kaip norėčiau KUGELIO!!!
aš nuo poatostoginės depresijos gelbsčiuos įvairiais dėmesio nukreipimo metodais - ruošiu mandresnį valgį kokį, gėles sodinu vis kitaip, rudeniškai. nu sunkiai sekasi sunkiai... kugelis tikrai gelbėtų. šiandien va kepta duona jau kiek grąžino atgal, nu žinot, taip kaip "ir Lietuvoj galima gyventi"  lotuliukas.gif
egliosh, kas tavo avatare?

tai kepk biggrin.gif labai skaniai siandien buvo essen.gif
avatarcike Diana Agron (Glee), cia is My number four bigsmile.gif

o Kristen kokie plaukai ilgi blink.gif bigsmile.gif wub.gif ir juodi bigsmile.gif tinka jai thumbup.gif
Atsakyti
***** koks Patinsonas gražuuuuus bigsmile.gif blush2.gif labai vykusi jo šita fotosesija

kristen gražiai atrodo, bet man jin ryžavota ar rudavota vis tik gražesnė blush2.gif ax.gif

kas liečia kūgelį, tai pas mus šeimoj jis favoritas thumbup.gif man atsiparinimas nuo kasdieninio gaminimo, o vyrui pasiparinimas pasišildant biggrin.gif
Atsakyti
Labuka,

na abu treileriai zauvus ispudingi, be komentaru... wub.gif thumbup.gif

kristen vel juodais plaukais ir ilgais... Jei graziau atrodo vidutinio trmpumo ir ruda splava... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 19 rugsėjo 2011 - 10:13
arba aš gluša, arba kažką praleidau.
mačiau tik vieną treilerį. įdėkit nuorodas abiejų ką
Atsakyti