Na mes irgi jau po filmo, bet blecha kiek žmonių, šiandien dar pamiršę buvom kad JAMAM akcija akropoliuose

tai čiut į filmą nepavelavom dėl auto stovėjimo aikštelės
Žodžiu, mano įspūdis sūperinis, jokio blogo žodžio apart tokių smulkmenų, kad visgi Karlailas ryžas, o Alisa tipo madistė bet nifiga nemadistė

na tokių smulkmenėlių buvo, dar tiesa, man ta dalis kur iki nėštumo tokia gal lyg ištęsta per daug, ir vyras mano taip pastebėjo, sakė:"per daug čia tos melodramos"
o tokios scenos kaip ten Džeikas lekia vilku ir kalbasi su gauja tai labai patiko, na ir begalė kitų scenų irgi gražiai labai padarytos
žodžiu tos scenos nežiūrėjau kur gimdė, pjaustė ir panašiai, kažkaip nesinorėjau čiurpintis, užsimerkiau

bet vyras sakė, kad gražiai viskas taip gana tikroviškai
Bela gerai

atvaizduota, tokia baisi baisi, kaži kiek kg buvo numetus, nes tikrai šiurpinintis vaizdas buvo

na grimai, šėšėliai sužaidė, bet matos kad ir svorio gavo numest
O šiaip bendrai dar labai patiko, kad viskas tip top pagal knygą pastatyta, ne taip kaip pirmoji sagos dalis, žodžiu belenkaip, tai vat lauksim daba antrosios dalies, ten turėtų būt dar įspūdingiau
beja, kas ten sakė, kad kai žiūri filmą tai tokie dalykėliais kaip paraitotos Edvo rankovės ar belos kupeta blogai neatrodys, tai tikra tiesa, man viskas gana skaniai susižiūrėjo, tiek Bela tiek Edva su savo įvaizdžiu