Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

QUOTE(Partizanė @ 2011 11 21, 18:31)

aš kokia atsilikėlė, nežinojau tokio  blink.gif
o kaip ten tuos taškus surinkt?  g.gif nes dabar aišku neleidžia žiūrėt...
jooo, jis puikiai smile.gif

ne, aš norėjau tik akies krašteliu dirstelt. ryt einu į filmą ploja.gif

kiekviena diena isijunk ta psl ir krausis taskai smile.gif as prisikaupiu tada darom vakarelius... biggrin.gif

neee nesigadink!!! man tai sukakojo visa vakara - nakti siand ... toki gera vakareli susirengem su bellana.. atsisedusios ziurejom sau kaip vientisa filma viska... ech.. nu bet paskutinio tokia tragiska kokybe kad fui fui fui

blyn miego trukumas siand!!!
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2011 11 21, 19:18)
Labas vakaras,
Dėl veseilės... tai net nežinau,  man gal tiko tas momentas kai jie tarė priesaiką, banalu nu bet....  blush2.gif visai miela, visiškai nepatiko  tostai.... net nejuokinga man buvo.

Na man tie tostai irgi kažkokie ne vietoj...ir nejuokingi. Man dar Belos mamos šukuosena per vestuves, ypač kai tą tostą dainavo - tai buvo tragiška, kažkokia kūtvėla biggrin.gif
Atsakyti
patiko filmas. bet antra kart neziurciu turbut. pirma filmo puse vien mysciojimas ir seilejimasis, antra jau buwo idomu ziuret smile.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

skaitau jūsų komentarus ir taip į filmą noriu biggrin.gif dar iki pusės penkių išgyvent reikia ir tada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as vakar perziurejau internete tai maniskis klausia, kad gal jau i kinoteatra nebereikes vaziuoti, sakau reikes, nes dar labiau noriu pamatyti geros kokybes si filma smile.gif matosi kad tikrai visi suauge, filmas geriau "padarytas", viskas rimciau, solidziau, tikrai aukstesnio lygio wub.gif
Atsakyti
paziurejau ir as, bet kazkaip galvoju kad neskaiciusiam knygos sia dali ziuret butu sunku, nes nelabai suprast. Na ir dar juokingai Belos krutine su vestuvine suknia didele buvo, o po to vel maza lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

Na kaip jus viska pastebit as ziurejau tiek isijautusi, ir nesileidau i smulkmenas, na bet kai turesiu kompe geros kokybes filma tada gal jau atsidziau paziuresiu g.gif

Intere radau Eclipse ir sio filmo spalvotus leidinius, blyn kodel LT kalba neisleidzia o jus ju nepasigedote ka? biggrin.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faye: 22 lapkričio 2011 - 12:54
Gal žinote kada planuoja rodyti antrą BA dalį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 22, 11:44)
paziurejau ir as, bet kazkaip galvoju kad neskaiciusiam knygos sia dali ziuret butu sunku, nes nelabai suprast. Na ir dar juokingai Belos krutine su vestuvine suknia didele buvo, o po to vel maza  lotuliukas.gif

tai cia beveik kaip mano kai per sventes push - up uzsidedu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai is labai daug nuotaku juoktis butu galima biggrin.gif

antra BA dalis 2012.11.14 4u.gif rodos
Atsakyti
sveiki dar filmo nepaziurejau laukiu geros kokybos ir lietuviskai igarsintos smile.gif noriu pasiklausti kurie mate filma ar buvo filme volturiai nes skaiciau komentarus kad volturiu nebuvo nors buvo traileryje tai ar ju istikro nebuvo ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikiukas: 22 lapkričio 2011 - 20:32
QUOTE(nikiukas @ 2011 11 22, 20:31)
sveiki dar filmo nepaziurejau laukiu geros kokybos ir lietuviskai igarsintos  smile.gif noriu pasiklausti kurie mate filma ar buvo filme volturiai nes skaiciau komentarus kad volturiu nebuvo nors buvo traileryje tai ar ju istikro nebuvo ? g.gif

buvo paciam gale toks trumpas epizodas
Atsakyti