Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

QUOTE(Pliukšt @ 2011 07 05, 00:33)
* Ir kokia laimė, kad mes Lietuvoj gyvenam  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif viskas čia super, o jei nesutinkat, tai nuvažiuokit į Rusiją  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**Kas ten dedas kitoj barikadų pusėj? Socializmas, lygybė ir brolybė neišdegė???  blink.gif
Tai tie trys procentai...

***Prieš kurį laiką aš vos susivaldžiau ten nepasireiškus. Gal ir gerai, bet tikrai buvo pikta.

* Na as pacioj rusiojoj nesu buvus, bet Kaliningrado srity ne viena karta (MB mociute ten gyvena).. tai ten sokiruoja, aplinka, gyvenimo budas o ir zmones.. Istoriju apturejom visada visokiu visokiausiu doh.gif Po paskutinio bajerio nebevaziuoju.. neturiu as kantrybes ten.. o pasienieciai rusai isvis be komentaru blink.gif
** Na as ten nuejau "pasilabint".. tai pajudinau lizda sirsiu biggrin.gif
*** neik ir nesigadink nei nuotaiskos nei nervu.. o jeigu ka dar pasakysi ne taip, tai pagal ju plana puls visos, o po to moderatoriui perduos, kad uzbanintu rolleyes.gif
Nu tegul zmones ten bazuojasi.. jom ten patinka, svarbiausiai ten ner musu.. bet tada joms ir cia nereiktu eiti ir rasyt komentaru.. kaip kai kurios daro.
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 08:36)
Sveikos
*Aš tai palaidūnė, na bet šita tema buvo pirmoji... o pirma meilė tokia ypatinga  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

**Na į temą... Visoms pusrytukai:

*pastebejom mirksiukas.gif
** O pusrytukai skanus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 05 liepos 2011 - 08:05

Na į temą... Visoms pusrytukai:

user posted image

essen.gif wub.gif Nei pusryciu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 05, 09:03)
*pastebejom  mirksiukas.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Gal į kiną? bigsmile.gif

Į POTERĮ nenorit? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 10:16)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif Gal į kiną?  bigsmile.gif

Į POTERĮ nenorit?  blush2.gif  blush2.gif

Noreciau.. bet esu ziauriai uzimta vakarais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 05, 10:25)
Noreciau.. bet esu ziauriai uzimta vakarais  verysad.gif

Galim į rytinį seansą varyt... biggrin.gif

O SU VAIKAIS Į KOKĮ MULTIKĄ NENORIT?
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 10:47)

I rytini galeciau tik kita savaite.. ir tik pirmadieni arba 5dieni..
Mazosios savo neimciau, nes neissedes.. su aukle palikciau ..
O ir rytais buna geru filmu.. siaip as dazniausiai rytais ir einu, nes man patinka, kada salei maziau zmoniu smile.gif
Atsakyti
labas rytas ciocytės

nešnekėkim apie kitas temas. kas kur būna, tam ten gerai wink.gif čia visi laukiami, čia atvira tema smile.gif kad ir tyli, bet rami, be pykčių. taigi tegul lieka rami ir toliau.

QUOTE(miligerta @ 2011 07 04, 23:29)
Sveikos!!!
Lyg nemaciau siu foto,jei jau buvo soiux mirksiukas.gif
Laukiu ,nesulaukiu lapkricio biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related

neatsiprašinėk, jei ir kartojies - viskas visada į temą biggrin.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 07 04, 23:33)
Grįžau  bigsmile.gif 

Karaliaučiaus kraštas yra su labai kruvina istorija. Pažįstu žmonių, kurie buvo iš ten išvaryti, o jų seserys išprievartautos, tėvai nužudyti. žiauru. ten atsikėlę naujakuriai buvo tamsuoliai tikraja to žodžio prasme, nevertino, ant ko atėjo, nugyveno, išardė viską. taip, toks jau tas režimas, ir negali pykti ant žmonių, atkeltų ten iš gūdumos, ar jų palikuonių.
deja, ne tik šioj šaly niokojamas vertingas palikimas. gaila žinoma.
pliukšt, aš irgi viduramžių ir ypač gotikos gerbėja. jei nesi lankiusis Barselonos gotikiniam kvartale, būtinai būtinai ten nukak.

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 07:36)

Partizane, kaip kursai?  rolleyes.gif

gracias, mui bien biggrin.gif einu namų darbų daryt.

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 09:47)

aš noriu!!!
rekia pažiet ką rodo ir pvz ketvirtadienį šaunam! o tu kaip? darbą užrakinsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 05, 11:38)
rekia pažiet ką rodo ir pvz ketvirtadienį šaunam! o tu kaip? darbą užrakinsi? biggrin.gif

ne ne, aš nuo kitos savaitės laisva kaip vėėėėjaaaaas... Rugpjūčio mano sūnus labai laukia, nes rodys ratai2, bet iki tol ir į kokį kitą filmuką galim nulėkt, ane?
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 11:03)
ne ne, aš nuo kitos savaitės laisva kaip vėėėėjaaaaas... Rugpjūčio mano sūnus labai laukia, nes rodys ratai2, bet iki tol ir į kokį kitą filmuką galim nulėkt, ane?

ok, tai žiūrim repertuarą
Kung Fu panda 2
Žaislų istorijos 3

Kitus rodomus esam matę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 05, 12:55)
ok, tai žiūrim repertuarą
Kung Fu panda 2
Žaislų istorijos 3

Kitus rodomus esam matę smile.gif

jus i multikus norit eit? smile.gif
Bet jeigu as savo maze paimciau, nu kazi ar issede? g.gif O nuo kokio amziaus jus savo vaikus vedet?
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 05, 12:59)
jus i multikus norit eit?  smile.gif
Bet jeigu as savo maze paimciau, nu kazi ar issede?  g.gif O nuo kokio amziaus jus savo vaikus vedet?

Maniškis beveik 2 ėjo į shrek'ą. Nu išsėdėjo su dviem pamyžimais lotuliukas.gif

Mes žaislų istoriją matėm ir maniškiams nelabai patinka, tad KUNG FUUUUUU PANDAAAAAA... Ou jė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 07 05, 13:28)
Maniškis beveik 2 ėjo į shrek'ą. Nu išsėdėjo su dviem pamyžimais  lotuliukas.gif

Mes žaislų istoriją matėm ir maniškiams nelabai patinka, tad KUNG FUUUUUU PANDAAAAAA... Ou jė  bigsmile.gif

Nu mansikei tuoj du.. gal pamegint g.gif Tik dar laika reikia paderint, nes Goda mano 13 val. eina miegot. ax.gif
Atsakyti