Įkraunama...
Įkraunama...

HOUSE of NIGHT (nakties namai)

QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 25, 23:49)
gal apsviestumete kas cia per knygos?

Nakties namu serijos knygos: Pazymetoji, isduotoji, Isrinktoji, nesutramdomasis...Ir dar turi buti 7...

Labai itraukiancios tikrai patariu pradeti skaityti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2011 06 26, 20:02)
Nakties namu serijos knygos: Pazymetoji, isduotoji, Isrinktoji, nesutramdomasis...Ir dar turi buti 7...

Labai itraukiancios tikrai patariu pradeti skaityti... thumbup.gif

O cia meiles istorija, nuotykiu romanas ar kazkas is fantastikos serijos? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Man labai patiko knygos iš šios serijos thumbup.gif gaila, kad tik dvi perskaičiau, nes kol kas neišgaliu nusipirkti ax.gif nagi finansinė krizė užpuolė blush2.gif Bet laukiu kol biblioteka gaus kitas bigsmile.gif
QUOTE(dangus giedras @ 2011 06 26, 21:33)
O cia meiles istorija, nuotykiu romanas ar kazkas is fantastikos serijos?  g.gif

Truputį meilės, daug vampyrų wub.gif Įtraukianti tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 06 26, 23:03)
Sveikutės 4u.gif

Man labai patiko knygos iš šios serijos thumbup.gif gaila, kad tik dvi perskaičiau, nes kol kas neišgaliu nusipirkti ax.gif nagi finansinė krizė užpuolė blush2.gif Bet laukiu kol biblioteka gaus kitas bigsmile.gif

Truputį meilės, daug vampyrų  wub.gif  Įtraukianti tikrai  thumbup.gif

Laba ryta 4u.gif

Smagu, kad musu gretos dideja thumbup.gif

As tai anksciau pirkdavau knygas, bet kai dabar ju tieeek daug ir visu norisi, tai gal geriau i biblioteka nueisiu, nes kitaip bankrotas gresia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 27, 06:41)
Laba ryta 4u.gif

Smagu, kad musu gretos dideja thumbup.gif

As tai anksciau pirkdavau knygas, bet kai dabar ju tieeek daug ir visu norisi, tai gal geriau i biblioteka nueisiu, nes kitaip bankrotas gresia doh.gif  doh.gif

O man jau neiseis nepirkti ax.gif
Keturias knygas turiu, tai jau kaip ir privalu likusias isigyti biggrin.gif
Siaip as nesu tu knygu uzkietejusi fane, nes visos gi zinote, kuo sergu mirksiukas.gif
Bet man jos patiko. Labai lengvai skaitesi, gal net siek tiek per vaikiskos, nors knygose esanti lengva erotika kartais ir trikde...jusu nea? g.gif biggrin.gif
Viena ausimi girdejau apie galima knygu ekranizacija, bet cia toks kaip ir gandas, nes labai nesigilinau ir todel kazko tikslaus pasakyti negaliu...gal jus ka zinote? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dangus giedras @ 2011 06 26, 20:33)
O cia meiles istorija, nuotykiu romanas ar kazkas is fantastikos serijos?  g.gif

Labas mirksiukas.gif 4u.gif
Cia gryna fantastika su nuotykiais ir meile biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip manau, kad bus ekranizacaji, nes dabar beveik pagal visas knygas kuriami filmai, serialai g.gif
Reik pasidomet tuo 4u.gif
Atsakyti
Radau truputeli informacijos (su nuotraukom) apie veikejus 4u.gif

Mėlynieji Jaunikliai:

user posted image
Zoja Redbird
Zoja yra Nakties Namų sūnų ir dukterų lyderė.Zoja turi neįprastų galių.Gali paprašyt kekvieno elemento pagalbos: Žemės, Ugnes, Vandens, Oro ir Dvasios.
Damine Maslin
user posted image
Damienas yra moksliukų grupėj priklausantys nary, žinomas už savo nepriekaištinga žodyną ir gebėjima gauti viska biggrin.gif Damienas "atstovauja" Orui wub.gif
Erin Bates
user posted image
Erina yra geriausia draugė su dvynuke Shaunee Cole.Ji priklauso moksliukų grupėj kartu su Damienu.Erina atstovauja Vandeniui.
Shaunee Cole
user posted image
Shaunee yra dvynukės Erinos geriausia draugė.Kaip ir Erin ji myli madą cool.gif Atstovauja Ugniai.
Jack Twist
user posted image
Jackas yra Damieno mylimasis.Ir naujokas Nakties Namuose.Jis yra technologijų genijis ir gali bet ką nulaužti ir instaliuoti.

Mėlynieji Vampyrai:

Neferitė
user posted image
Neferetė yra Nakties Namų vyriausioji Kunigaikštienė ir Zojos krikštamotė.Ją Deivė apdovanojo labai gera intuicija ir gydomosiomis galiomis.
Erik Night
user posted image
Erikas neseniai perėjo Permainas (kai iš jauniklio virsti vampyru).Jis yra pavaduojantis dramos profesorius Nakties Namuose.Ankščiau draugavo su Afroditė, bet tapo Zojos vaikinu kai tik ši atėjo i Nakties Namus.

Raudonieji vampyrai:

Stevie Rae Jonson
user posted image
Stevie ir Zoja yra geriausios draugės.Ir pirmoji kuri pasikeitė į Raudonuosius Vampyrus.Stevie yra Raudonų vampyrų lyderė.Ir atstovauja Žemei.
James Stark
user posted image
James yra vaikinas, kuris nori būt tiesiog vadinamas Stark.Yra iš Čikagos Nakties Namų.Jis yra lankų šaudymo čempionas.ir jo strėles visada pataiko.

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 27, 15:44)
Radau truputeli informacijos (su nuotraukom) apie veikejus 4u.gif

Oi, kaip įdomu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila, man Zojos nuotraukos nerodo ax.gif o visų rodo bigsmile.gif
Sakyčiau vistik aš juos kitaip įsivaizdavau g.gif na gal šiek tiek biggrin.gif

Beje, aš daugiausiai knygas iš bibliotekos imu. Ten draugė mano dirba, tai kai gauna naujų, man palieka pirmai paskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 06 27, 21:27)
Sveikutės 4u.gif

Oi, kaip įdomu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gaila, man Zojos nuotraukos nerodo ax.gif o visų rodo bigsmile.gif
Sakyčiau vistik aš juos kitaip įsivaizdavau g.gif na gal šiek tiek biggrin.gif

Beje, aš daugiausiai knygas iš bibliotekos imu. Ten draugė mano dirba, tai kai gauna naujų, man palieka pirmai paskaityt bigsmile.gif

Zojos nerodo?
*****, tuoj tuoj rodys biggrin.gif

kaaaip fainai, as tai jau koki 5 kart pataikau but antra skaitytoja (naujesniu knygu)
Papildyta:
Tadadadada da dam

Zoja
user posted image
Papildyta:
Man Erin, Damienas ir Stevie ziauriai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klausykite, o is kur tos nuotraukos...as galvoju, kad cia jau filma galvoja kurti, ar cia siaip parinktos? g.gif ...
Mat tikrai geda, kad nieko nezinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijamama: 28 birželio 2011 - 11:19
Labutis 4u.gif
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 27, 22:32)
Zojos nerodo?
*****, tuoj tuoj rodys biggrin.gif

kaaaip fainai, as tai jau koki 5 kart pataikau  but antra skaitytoja (naujesniu knygu)
Papildyta:
Tadadadada da dam

Zoja
user posted image
Papildyta:
Man Erin, Damienas ir Stevie ziauriai grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiu, jau matau ax.gif
man sakyčiau labiausiai Damienas patinka, o Erikas nepateisino lūkėsčių... blush2.gif Nors aišku tai kiekvieno skonio reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Man Erikas irgi schmoll.gif
Kaip is kokiu Xmenu, visai nesimpatiskaas unsure.gif

Nuotraukas radau: www.houseofnightseries.com

Kazkur skaiciau, kad siame filme (kuris turetu but) vaidins Kellan Lutz wub.gif
Atsakyti