as irgi turiu ta beda, padidejusi prolaktina ir vis itariama prolaktinoma.
visi negerumai prasidejo mazdaug pries 8m, kai po didelio streso, teko naudoti anidepresantus. praejus kuriam lailui kai jau vaistu nevartojau ir jauciausi lyg ir neblogai pastebejau isskyras is krutu. dar negrei kreipiausi pas medikus.
tuo metu mokiausi vilniuje, tad pirma karta mane tyre santariskese. pasake, kad prolaktinas padidintas, bet Kt daryti nereikia, paskyre mastodyn ir parlodeli po 1/2 tabletes ir del visa ko nusiunte pas onkologus.
o kaip buvo baisu...taciau ten atliko krutu Ro'' ir pasake, kad esu sveika. bet as sugeriau vaistukus, man pagerejo ir pamirsau savo beda 6m.
paumejima vel isprovokavo stresas ir didelis darbo kruvis bei pervargimas, jau siuo metu ir financines galimybes buvo kitos, tad emiausi tyrimu. skaudejo galva, krutis, mirgedavo akyse, padidejo svoris ir toliau buvo daug isskyru is krutu.
privaciam ginekologijos kabinete atliko PR, jis buvo padidejes, patare kreiptis pas endokrinologus . cia vel viskas is pradziu, kraujo tyrimai, galvos KT, BMR.
isvada- hipofizes mikroadenoma.
paliko stebejimui, dave vilties kad pastosiu. ir nors metu man jau nemazai ir ta mintis, kad neturesiu leliuku daznai kankina, tiesiog nerandu tokio kas noretu su manim ta leliu turet.
tai taip ir gyvenu tiesiog su diagnoze.