QUOTE(Inesska @ 2007 11 30, 22:53)
Nenumirsi tai tikrai ,as kiek jau gyvenu su sia problema ir du vaikucius turiu ir dar viena turesiu

Reikes tik vaistukus pagert ir gydytojo gero ir viskas bus gerai
O savaime tas prolaktinas gali normalizuotis? Ar čia neįmanoma? Ar kam nors yra buvę, kad pagėrė vaistus ir viskas normalizavosi, ar reikia tuos vaistus visą gyvenimėlį vartoti (kažkaip šioje temoje skaičiau, kad jau jei pradeda merginos vartot vaistus, tai jei tik nutraukia, vėl tas prolaktinas baisiai pašoka, ir vėl vartoja)? Jeigu jis pas mane toks aukštas, tai kaip aš iš pirmo karto pastojau (gydytoja sako, kad neįmanoma pastoti su tokiu PRL)? Nors gal tuo metu jis buvo geras, o nesėkmingo nėštumo metu pakilo... Jeigu pvz. dabar pastočiau, pabaiga turbūt vis tiek nieko gero nežadanti būtų?

Na vat ir kankinuosi su tom savo mintim...
O jūs, merginos, kokius nors simptomus to pakilusio prolaktino jaučiat, ką nors skauda? aš kažkaip tikrai nieko nejaučiu... ir jei nebūčiau ieškojusi nesivystančio nėštumo priežasčių, net nežinočiau, kad kažką gydyt reikia
Inesska, gal galėtum parašyti, pas kokį gydytoją lankaisi?
QUOTE(Laura6 @ 2007 12 01, 15:15)
Sveikute,
gal tu galetum parasyti, kokius tu tyrimus dareisi del nesivystancio nestumo, buciau labai dekinga.
Dariausi toksoplazmozės, citomegalo virusų tyrimą, tyriausi skydliaukės hormoną TTH, dariausi skydliaukės echoskopiją, dar tikrinausi, ar esu sirgusi raudoniuke (jei būčiau nesirgus, norėjau skiepytis, kad iki kito nėštumo turėčiau imunitetą), kai sulaukiau antrų mėnesinių po abrazijos (ciklas normalizavosi), 3 ciklo dieną dariausi FSH, LH ir prolaktino tyrimus. Vat prolaktino tyrimas ir pasirodė negeras

Lyg ir viską suminėjau