QUOTE(kilte @ 2008 02 02, 19:21)
Perskaičiau visą šitą skyrelį ir visai baisu pasidarė, taip išeina kad man paskirs vaistus ir aš visą gyvenimą juos gerti turėsiu, nes kitaip vėl užkils

Man joks skystis iš krūtų nebėga, galvos neskauda, ciklas tikslus kaip laikrodukas, tai vienintelis požymis kad prieš mėnesines krūtinę skauda. Ovuliacija irgi vyksta, bent taip iš progesterono matosi 58,08 (kai norma 5,30-86). O juk esant padidėjusiam prolaktinui ji kiek suprantu turėtų nevykti. Visi kiti hormonai irgi tvarkoje, į normas telpa, tik tas prolaktinas dvigubas
Dabar visai pasimečiau ir nebežinau pas ką pirma eiti su tais savo tyrimais, pas endokrinologą, pas šeimos gydytoją ar pas ginekologę iš VK kuri mane siuntė tų tyrimų darytis
Pas mane beveik tokia pat situacija, prolaktino kiekis 980. Progesterono 61, ovuliacija irgi vyksta. VK ginekologe skyre Bromokriptino kursa 30 dienu, po savaites kai pabaigsiu, eisiu vel tirtis. Sake jeigu nebus nukrites, duos dar doze pagert

Ir dar padrasino mane, kad labai daznai pradedant vartoti vaistus ir pastojama
Taigi, nepergyvenk taip

viskas bus

p.s. man irgi is krutu skystis nebega, tik gydytoja kai tikrino, tai is vienos stipriai suspaudus ispaude lasiuka, ciklas +-3d., krutine irgi pries mmm labai skauda