Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

Su sieteliu prasijok paprastą smėli ir bus jis smulkesnis
Atsakyti
ACIU,jUGETA,BET MAN NESISEKA LIET.KLB.RASTI.
Pernai,tai as buvau paruosus po "Nomedos"saldaini paruosus su sentencija.Vaikai trauke ir garsiai skaite.Manau,kad patiko vaikams.
O simet nauji aukletiniai.Galvoju kompota ir voratinkli.Tik eilerascio reiketu grazaus.

Gelsvus lapus rudens vėjas neša,

Laukus gaivina rudenio tyla.

Ir vėl tave, atėjusį į klasę,

Kasryt pasveikins tavo mokykla.

Ji džiaugsis, tavo džiaugsmą pastebėjus,

Nuliūs, pajutus nerimą širdies,

Priglaus tave, lyg motina priėjus,

Ir bausdama lyg motina liūdės.

Su Rugsejo 1-ąja!

Kol kas tik si radau.
Atsakyti
QUOTE(renatastr @ 2011 08 22, 19:52)
O aš jau sudariau kryžiažodį, kuriame sudėjau visos klasės vaikų vardus.Apie kiekvieną vaiką sugalvojau užuominą, į kurią atsakius tuo numeriu įrašomas vaiko vardas. Pvz. Kas gyvena gatvėje pavadintoje Lietuvos kunigaikščio vardu? Surašius visus vardus, vidury kryžiažodžio gaunamas užrašas SEPTINTA B (nes maniškiai jau septintokai). Tai bus tarsi pasitikrinimas ar gerai pažįsta klasės draugus.  doh.gif O paskutiniam akcentui, padovanosiu akmenėlius su užrašu -palinkėjimu .Pvz. KANTRYBĖS, SUSIKAUPIMO, DARBŠTUMO .O pradžiai turiu pernai metų rugsėjo pirmosios OBUOLIŲ KOMPOTĄ.Tai jį atidarysim ir prisiminsim, ko linkėjome sau pernai, ar tai išsipildė. g.gif
Manau veiklos užteks. ax.gif

gal gali atsiųsti savo kryžiažodžio pavyzdį? būtų labai įdomu pamatyti smile.gif

O kalbant apie rugsėjo 1, tai pernai dariau obuolių kompotą, vaikams labai patiko. Šiemet dar nieko nesugalvojau, tik nupirkau dovanų pamokų tvarkaraščius.
Beje, su kai kuriomis kolegomis darome klasės tinklaraščius ir svetaines, kur dedame visą info, nuotraukas ir t.t. manau galit pabandyti susikurti ir pačios. (galiu duoti nuorodą asmeniškai, jei įdomu pažiūrėti, nenorėčiau viešai dėti).
Didelis pliusas - matosi visų metų veikla ir puikus prisiminimas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozete2: 25 rugpjūčio 2011 - 22:31
QUOTE(ilonila @ 2011 08 25, 21:34)
ACIU,jUGETA,BET MAN NESISEKA LIET.KLB.RASTI.
Pernai,tai as buvau paruosus po "Nomedos"saldaini paruosus su sentencija.Vaikai trauke ir garsiai skaite.Manau,kad patiko vaikams.
O simet nauji aukletiniai.Galvoju kompota ir voratinkli.Tik eilerascio  reiketu grazaus.

Gelsvus lapus rudens vėjas neša,

Laukus gaivina rudenio tyla.

Ir vėl tave, atėjusį į klasę,

Kasryt pasveikins tavo mokykla.

Ji džiaugsis, tavo džiaugsmą pastebėjus,

Nuliūs, pajutus nerimą širdies,

Priglaus tave, lyg motina priėjus,

Ir bausdama lyg motina liūdės.

Su Rugsejo 1-ąja!
Kol kas tik si radau.

Eilerascio ir as grazaus, nebanalaus ieskau-tik internete tokio dar neaptikau unsure.gif Negi paciai teks kurti? g.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete2 @ 2011 08 25, 23:28)
beje, su kai kuriomis kolegomis darome klasės tinklaraščius ir svetaines, kur dedame visą info, nuotraukas ir t.t. manau galit pabandyti susikurti ir pačios. (galiu duoti nuorodą asmeniškai, jei įdomu pažiūrėti, nenorėčiau viešai dėti).

aš pernai baigiantis metams sukūriau klasės tinklapį.... biggrin.gif

dar vis neapsisprendžiu dėl rugsėjo 1 osios...., kai gausiu ženkliukus, tada susidėliosiu.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 08 26, 07:52)
Eilerascio ir as grazaus, nebanalaus ieskau-tik internete tokio dar neaptikau unsure.gif Negi paciai teks kurti? g.gif  ax.gif  doh.gif

Pernai nuo kažko nukopinau, dalinuosi:

Mielieji,
rugsėjis sugrąžina mus visus iš vasaros, jis pradeda rudenį – dar žydintį, bet jau susimąsčiusį, stebuklingais saulėtų rytų voratinkliais pasidabinusį. Rugsėjis žengia naują žingsnį, dovanoja gražią ir prasmingą Mokslo ir žinių šventę, metai iš metų pasikartojančią ir kaskart vis kitokią...
Lai naujieji mokslo metai atvers kelius į besiskleidžiančias ieškojimams ir tobulėjimui erdves.
Visus jus sveikinu su Rugsėjo pirmąja – Mokslo ir žinių diena!
Telydės Jus kantrybė, santarvė ir sėkmė.
Atsakyti
Tikrai saunios mintys. smile.gif
Saunuoles jus mergaites, tiek visko prigalvojat... rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Dinariuke @ 2011 08 25, 19:44)
As uz  mirksiukas.gif
P.s gundausi tavo siumetini ideja apie smeli ir kava  blush2.gif

Kažką praleidau, kokį smėlį, ką su juo galima padaryti?

QUOTE(rozete2 @ 2011 08 25, 22:28)

Beje, su kai kuriomis kolegomis darome klasės tinklaraščius ir svetaines, kur dedame visą info, nuotraukas ir t.t. manau galit pabandyti susikurti ir pačios. (galiu duoti nuorodą asmeniškai, jei įdomu pažiūrėti, nenorėčiau viešai dėti).

Būtų malonu žvilgtelti. Idėja puiki. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Smagu prisijunkti i jusu gretas. gaila, kad as esu naujoke ir niekuo negaliu pasinaudoti, tikiu, kad tai uzsitarnausiu ateityje.
Taciau jei butu geranorisku aukletoju, kurios galetu man atsiusti 5 klases veiklos plana, buciau be galo dekinga. Busiu pirma karta gyvenime aukletoja, todel labai jaudinuos ir jauciuos kaip imesta i nezinomus vandenis. Busiu be galo dekinga uz jusu pagalba.

Mano e-pastas jurgita_janusauskaite@yahoo.com
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita N @ 2011 08 26, 09:48)
Sveikutes

Smagu prisijunkti i jusu gretas. gaila, kad as esu naujoke ir niekuo negaliu pasinaudoti, tikiu, kad tai uzsitarnausiu ateityje.
Taciau jei butu geranorisku aukletoju, kurios galetu man atsiusti 5 klases veiklos plana, buciau be galo dekinga. Busiu pirma karta gyvenime aukletoja, todel labai jaudinuos ir jauciuos kaip imesta i nezinomus vandenis. Busiu be galo dekinga uz jusu pagalba.

Mano e-pastas jurgita_janusauskaite@yahoo.com
Aciu smile.gif

Ką turėjau, įmečiau, tikiuosi, tiks. O jaudintis nereikia, viskas bus gerai 4u.gif Dažniausia jaunos, ar naujos auklėtojos daug geriau dirba ir be patirties, nei tos, kurioms jau tas darbas per gerklę lenda metų metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete2 @ 2011 08 26, 03:28)
gal gali atsiųsti savo kryžiažodžio pavyzdį? būtų labai įdomu pamatyti smile.gif

O kalbant apie rugsėjo 1, tai pernai dariau obuolių kompotą, vaikams labai patiko. Šiemet dar nieko nesugalvojau, tik nupirkau dovanų pamokų tvarkaraščius.

Labai žavi mintis apie tinklaraštį ir svetainę, gal būtų galima pamatyti? smile.gif mano paštas evuttee@gmail.com (nuorodelei) Ačiū
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 25, 20:29)
Tiesa, manau, kad reikia Simonetai, Jo-vita7, Alicija.ali ir Forget-it nusiųsti slaptažodžius, nes mes jas gerai pažįstame iš kitos temos:)

Būčiau dėkinga blush2.gif

QUOTE(rozete2 @ 2011 08 26, 09:15)
Pernai nuo kažko nukopinau, dalinuosi:

Mielieji,
rugsėjis sugrąžina mus visus iš vasaros, jis pradeda rudenį – dar žydintį, bet jau susimąsčiusį, stebuklingais saulėtų rytų voratinkliais pasidabinusį. Rugsėjis žengia naują žingsnį, dovanoja gražią ir prasmingą Mokslo ir žinių šventę, metai iš metų pasikartojančią ir kaskart vis kitokią...
Lai naujieji mokslo metai atvers kelius į besiskleidžiančias ieškojimams ir tobulėjimui erdves.
Visus jus sveikinu su Rugsėjo pirmąja – Mokslo ir žinių diena!
Telydės Jus kantrybė, santarvė ir sėkmė.

Geri žodžiai. Aš sugalvojau ant lentos kažką pasipiešti ir gražiai užrašyti, galvoju dailės mokytoją prikalbinti, sakau kai vyras gal neatsisakys padėti, pribursiu ko nors, ko paskui ištesėti negalėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti