mes rašom valandėles, pasiskiriam skiltį.
Su Rugseju,koleges
As gaminau kompota.Na kadangi visai nauji devintokai(ateje is kitu mokyklu),tai kazkaip santuriai viskas.Na,nustebo,kai istraukiau stiklaini ir dar konservavimo iranki.Pakvieciau savanorius uzsukti(NEBUVO,NES NIEKS NEBANDE KONSERVUOTI),tai kelis pasikvieciau is saraso pabandyti uzsukti.
Kolegei pasakojau,ka ruosiuos daryti,tai ji labiau stebejosi
nei vaikai.

As gaminau kompota.Na kadangi visai nauji devintokai(ateje is kitu mokyklu),tai kazkaip santuriai viskas.Na,nustebo,kai istraukiau stiklaini ir dar konservavimo iranki.Pakvieciau savanorius uzsukti(NEBUVO,NES NIEKS NEBANDE KONSERVUOTI),tai kelis pasikvieciau is saraso pabandyti uzsukti.
Kolegei pasakojau,ka ruosiuos daryti,tai ji labiau stebejosi

Pas mane irgi atėjo trys mamos. Nustebino, vis gi jau devintokai, kai aš ėjau į mokyklą jau nuo kokios šeštos klasės nė vieno tėvo nebūdavo
O ar liko patenkinti drugeliais negaliu pasakyti, matyt jiems ne tas galvoj
Prieš susitikimą išdėliojau kiekvienam ant suolų, tai po visko radau kelis net nepaimtus
Vyras vakar sako ir kam tu jiem darai, ar gi jiems įdomu tokie dalykai

Su švente!!!
Pas mus buvo daugiau choso nei šventės, nes buvo ir ŠMM ministras, ir vyriausybės kancleris ir dar ... iš viso 24 svečiai
Na ir naujas pastatas, kuriam dart patys gerai visų įėjimų-išėjimų nežinom, galimybių truputį neapskaičiavom... Na, kažkas gavosi
Lryto TV filmavo kažką, laukiu žinių dabar
O "pyragas" vaikams visai patiko, gavosi taip, kad mūsų naujokai tapo ir seniūnu, ir pavaduotoju, ir už gimtadienius atsakingu. Gal ir gerai, nes mano klasė labai jau pasyvi buvo
Pas mus buvo daugiau choso nei šventės, nes buvo ir ŠMM ministras, ir vyriausybės kancleris ir dar ... iš viso 24 svečiai

O "pyragas" vaikams visai patiko, gavosi taip, kad mūsų naujokai tapo ir seniūnu, ir pavaduotoju, ir už gimtadienius atsakingu. Gal ir gerai, nes mano klasė labai jau pasyvi buvo

QUOTE(libaja @ 2011 09 01, 17:34)
Su švente!!!
Na ir naujas pastatas, kuriam dart patys gerai visų įėjimų-išėjimų nežinom, galimybių truputį neapskaičiavom... Na, kažkas gavosi
Lryto TV filmavo kažką, laukiu žinių dabar

Jūs iš tos moderbiausios mokyklos? mačiau straipsnį lryte.
QUOTE(alicija.ali @ 2011 09 01, 16:36)
Kaip jums sekėsi Su kompotais ir tortais, ar nustebo?
manau patiko kompotas mano šeštokams, buvę 3 tėveliai tikrai liko nustebę

Ir drugeliais su čiupa čiupsais apsidžiaugė, na man taip pasirodė iš jų reakcijos

manau, ateitį išsipasakos , išsakys savo nuomonę

Nu ką, šventės kaip ir baigės... ryt dar gana lengva diena... bet jau prasidės rimtas darbelis...
mano tortukas... (ir atviruką padariau iš foto)
teisingiau buvo du tokie tortukai ir dar biški...
ir dar ženkliukai bei saldainukai torte

mano tortukas... (ir atviruką padariau iš foto)

Su rugsėjo pirmąja! Visoms kantrybės ir gerų mokinių!

QUOTE(Jurginė @ 2011 09 01, 17:37)
Jūs iš tos moderbiausios mokyklos? mačiau straipsnį lryte.
Na ne iš tos pačios moderniausios, bet iš pakankamai modernios . Visose Lryto TV žiniose rodo šalia esančią lenkų gimnaziją, tai mūsų sienos horizonte geltonuojas, ir ministrą prie mūsų mokyklos senosios kalbina.

Su musu svente visas
Su kompotu super viskas pavyko
Dar panaudojau ta pasakojima apie zasis
Tai padekojo uz idomia pamoka

Su kompotu super viskas pavyko

QUOTE(Jurginė @ 2011 09 01, 16:59)
mes rašom valandėles, pasiskiriam skiltį.
Mes taip pat

Mano šeštokai jau zyzė, kad atidarytume pernykštį kompotą, bet griežtai atsakiau
- lauksim 12 kl.