Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

mes rašom valandėles, pasiskiriam skiltį.
Atsakyti
Su Rugseju,koleges 4u.gif
As gaminau kompota.Na kadangi visai nauji devintokai(ateje is kitu mokyklu),tai kazkaip santuriai viskas.Na,nustebo,kai istraukiau stiklaini ir dar konservavimo iranki.Pakvieciau savanorius uzsukti(NEBUVO,NES NIEKS NEBANDE KONSERVUOTI),tai kelis pasikvieciau is saraso pabandyti uzsukti.
Kolegei pasakojau,ka ruosiuos daryti,tai ji labiau stebejosi lotuliukas.gif nei vaikai.
Atsakyti
Pas mane irgi atėjo trys mamos. Nustebino, vis gi jau devintokai, kai aš ėjau į mokyklą jau nuo kokios šeštos klasės nė vieno tėvo nebūdavo blink.gif O ar liko patenkinti drugeliais negaliu pasakyti, matyt jiems ne tas galvoj biggrin.gif Prieš susitikimą išdėliojau kiekvienam ant suolų, tai po visko radau kelis net nepaimtus doh.gif biggrin.gif Vyras vakar sako ir kam tu jiem darai, ar gi jiems įdomu tokie dalykai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su švente!!!
Pas mus buvo daugiau choso nei šventės, nes buvo ir ŠMM ministras, ir vyriausybės kancleris ir dar ... iš viso 24 svečiai doh.gif Na ir naujas pastatas, kuriam dart patys gerai visų įėjimų-išėjimų nežinom, galimybių truputį neapskaičiavom... Na, kažkas gavosi smile.gif Lryto TV filmavo kažką, laukiu žinių dabar wink.gif
O "pyragas" vaikams visai patiko, gavosi taip, kad mūsų naujokai tapo ir seniūnu, ir pavaduotoju, ir už gimtadienius atsakingu. Gal ir gerai, nes mano klasė labai jau pasyvi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 09 01, 17:34)
Su švente!!!
Pas mus buvo daugiau choso nei šventės, nes buvo ir ŠMM ministras, ir vyriausybės kancleris ir dar ... iš viso 24 svečiai  doh.gif Na ir naujas pastatas, kuriam dart patys gerai visų įėjimų-išėjimų nežinom, galimybių truputį neapskaičiavom... Na, kažkas gavosi smile.gif Lryto TV filmavo kažką, laukiu žinių dabar wink.gif
O "pyragas" vaikams visai patiko, gavosi taip, kad mūsų naujokai tapo ir seniūnu, ir pavaduotoju, ir už gimtadienius atsakingu. Gal ir gerai, nes mano klasė labai jau pasyvi buvo smile.gif

Jūs iš tos moderbiausios mokyklos? mačiau straipsnį lryte.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 09 01, 16:36)
Kaip jums sekėsi Su kompotais ir tortais, ar nustebo?

manau patiko kompotas mano šeštokams, buvę 3 tėveliai tikrai liko nustebę thumbup.gif , nors vaikų akys irgi išsipūtė, kai stiklainį ištraukiau biggrin.gif

Ir drugeliais su čiupa čiupsais apsidžiaugė, na man taip pasirodė iš jų reakcijos rolleyes.gif

manau, ateitį išsipasakos , išsakys savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
Nu ką, šventės kaip ir baigės... ryt dar gana lengva diena... bet jau prasidės rimtas darbelis... biggrin.gif

mano tortukas... (ir atviruką padariau iš foto) ax.gif teisingiau buvo du tokie tortukai ir dar biški... tongue.gif ir dar ženkliukai bei saldainukai torte tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Su rugsėjo pirmąja! Visoms kantrybės ir gerų mokinių! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 09 01, 17:37)
Jūs iš tos moderbiausios mokyklos? mačiau straipsnį lryte.

Na ne iš tos pačios moderniausios, bet iš pakankamai modernios . Visose Lryto TV žiniose rodo šalia esančią lenkų gimnaziją, tai mūsų sienos horizonte geltonuojas, ir ministrą prie mūsų mokyklos senosios kalbina. sunglasses2.gif
Atsakyti
Su musu svente visas 4u.gif
Su kompotu super viskas pavyko thumbup.gif Dar panaudojau ta pasakojima apie zasis rolleyes.gif Tai padekojo uz idomia pamoka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 09 01, 16:59)
mes rašom valandėles, pasiskiriam skiltį.

Mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano šeštokai jau zyzė, kad atidarytume pernykštį kompotą, bet griežtai atsakiau schmoll.gif - lauksim 12 kl. smile.gif
Atsakyti