QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 05, 13:42)
QUOTE(blaze @ 2011 07 05, 14:29)
Matosi, kad centrai nesutampa ir paskutinei nuotraukoj ypac demesi patraukia tas desinysis iltinukas. Atrodo viela tiesi, bet jis kazkaip per aukstai
Tavo vietoj sakyciau gydytojai kas tau nepatinka, nes kai nuims ir poto nepatiks matomas vaizdas, tada jau nieko nepadarysi
QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 05, 14:42)
As irgi su jais gerai jauciuosi, neturiu jokio komplekso placiai sypsotis
Man ir tie metaliniai breketai grazu, kvaila buvau, kad nesidejau, buciau 400lt sutaupius
QUOTE(Esha @ 2011 07 05, 14:43)
Ech velniava
BLAZE, o kiek tu laiko nesioji breketus?
QUOTE(Esha @ 2011 07 05, 15:43)
Dar kol kas ieinu i tuos "mokinukus"
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 05, 14:49)
Matosi, kad centrai nesutampa ir paskutinei nuotraukoj ypac demesi patraukia tas desinysis iltinukas. Atrodo viela tiesi, bet jis kazkaip per aukstai
Tavo vietoj sakyciau gydytojai kas tau nepatinka, nes kai nuims ir poto nepatiks matomas vaizdas, tada jau nieko nepadarysi
tai va kad jis ne aukščiau o giliau šiek tiek, taip atrodo kad jis aukščiau dėl antruko, kuris pagal kitą pusę yra kažkaip pasmukęs, gal prastą foto įdėjau iš priekio, nlb viskas matosi
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 07 05, 14:59)
BLAZE, o kiek tu laiko nesioji breketus?
aš 10 mėn jau nešioju
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 05, 13:39)
o aš tai ir pati baisiai jaučiuosi, ir kiti man nelabai kaip atrodo:) na bet kadangi žmonės juos dedasi iš reikalo, tai ir nekreipiu dėmesio:) svarbu, kad po to rezultatai būna geri:)
aš taip pat bjauriai jaučiuos su jais.
biski gal nevisai i tema...
kazkuri vakara ziurejau laida "Kitas"... dalyvavo vaikinukas, ieskojo merginos, vaikinas buvo su breketais.. . tai zinokit buvo slykstu klausyt kaip merginos "vare" ant jo... paminesiu tik viena pasakyma, "kas gali draugaut su tokiu vaikinu kai burnoj gelezingeliai" nu zinokit nzn, bet man uzkliuvo tos panos... cia reikia pagirti vaikinuka, kad rupinasi savim, o ne tyciotis is jo. nes turiu pavyzdi kai vaikinukas bijojo breketu ir geriau aukojo savo dantis ir state implantus kad nereiketu breketu
kazkuri vakara ziurejau laida "Kitas"... dalyvavo vaikinukas, ieskojo merginos, vaikinas buvo su breketais.. . tai zinokit buvo slykstu klausyt kaip merginos "vare" ant jo... paminesiu tik viena pasakyma, "kas gali draugaut su tokiu vaikinu kai burnoj gelezingeliai" nu zinokit nzn, bet man uzkliuvo tos panos... cia reikia pagirti vaikinuka, kad rupinasi savim, o ne tyciotis is jo. nes turiu pavyzdi kai vaikinukas bijojo breketu ir geriau aukojo savo dantis ir state implantus kad nereiketu breketu
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 05, 16:23)
Esu girdejus, kad toje laidoje duodamas "scenarijus" ka jiems kalbet, bet jeigu tos merginos rimtai kalbejo, tada jokio supratimo ir mentaliteto pas jas nera
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 05, 15:31)
Esu girdejus, kad toje laidoje duodamas "scenarijus" ka jiems kalbet, bet jeigu tos merginos rimtai kalbejo, tada jokio supratimo ir mentaliteto pas jas nera 
as ir esu girdejus kad ten pasako ka kalbet... bet nzn, vis tiek tada ir laidos rengeju protas...
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 07 05, 10:19)
Nu man tai del to slifavimo vistiek kazkokia mistika... Man irgi reiks slifuot, ir daug slifuot, tai dbr mastau - nu kaip gali neskaudet jeigu slifuoja GYVA danti? Juk kai nori vilkti dantis ir slifuoja juos, tai siaubingas skausmas butu jeigu neuzmarintu. Tai kaip cia neskauda? Ar tas virsutinis sluoksnis neskausmingas?
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 05, 15:23)
biski gal nevisai i tema...
Sveikos breketuotosios,
man bestumdant dantukus susidarė "kišenė" virš vieno danties. Odontologė parekomendavo spec.dantų pastą ir skalavimo skystį, kurio radau pirkti tik Kaune vienoje stomotologijos klinikoje. Ir ką manot - jie išeina atostogaut mėnesiui nuo liepos 18d, o man į KOC tik liepos 20d atvažiavimas
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 05, 15:34)
as ir esu girdejus kad ten pasako ka kalbet... bet nzn, vis tiek tada ir laidos rengeju protas...
O tu tikies is tu "merginu" kazko kito kurios eina i tokias laidais kaip "kitas"? reikejo vien nustebti kad zino kad tokie dar yra