Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

Vertėjaxxx , Balalaika,
Na, man reiktų kokiem 6 dantim, o kiti du jau netaip matosi, tai mai juos šunys biggrin.gif
Bet 600lt ..... daugoka. Aišku, spėju, kad chirurginiu būdu mažiau kainuotų nei lazeriu.
O apie tokią sumą ir net galvojimą darytis plastiką, tai turbūt niekam nesakysiu biggrin.gif
Draugas iškart kokia beprote išvadintų.
Jau dabar sako, kad ir prieš tai gerai buvo lotuliukas.gif nu jo doh.gif

Balalaika, tą plastiką, tai jau po breketų nuėmimo žadi darytis, ar anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 07 21, 15:08)
Tai dėl to skaitinėjausi apie dantenų plastiką - dantenų apipjovimą aplink dantį, prailginant vainiką, ir ką Jūs manot, viena tokia procedūra lazeriu aplink vieną dantį kaštuoja mažiausiai 100Lt  ohmy.gif  gun_bandana.gif

aš irgi apie ją bišk domėjausi, tai Vilniuj net tokių kainų kaip 100Lt neradau, kažkaip visur nuo 150Lt, o daugumoj vietų apie 200Lt vienam dančiui, man tai reiktų max 3, bet tai dar žiūrėsiu kaip siutacija bus kai nuims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2011 07 22, 10:37)
Vertėjaxxx , Balalaika,
Na, man reiktų kokiem 6 dantim, o kiti du jau netaip matosi, tai mai juos šunys  biggrin.gif
Bet 600lt ..... daugoka. Aišku, spėju, kad chirurginiu būdu mažiau kainuotų nei lazeriu.
O apie tokią sumą ir net galvojimą darytis plastiką, tai turbūt niekam nesakysiu  biggrin.gif
Draugas iškart kokia beprote išvadintų.
Jau dabar sako, kad ir prieš tai gerai buvo  lotuliukas.gif  nu jo  doh.gif

Balalaika, tą plastiką, tai jau po breketų nuėmimo žadi darytis, ar anksčiau?

o pas mane ir tolimi dantys matosi kai šypsaus, tai noriu idealios šypsenos. Aš klausiau pas savo ortodontę, sakė tik po breketų nuėmimo tą galima daryt, reikia konsultuotis su periodontologu ir klausimas ar man išvis to reikia, bet aš noriu, vadinasi man reikia. Tai sakė nukreips mane kur reikia kai nuims viršų. Ypač gale už iltinių pas mane maži dantukai. Va grynai, kaip pas , man negražu ir viskas. Aš noriu va TAIP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 22 liepos 2011 - 09:55
QUOTE(blaze @ 2011 07 21, 11:59)
aš irgi prie tų beveik vemiančių biggrin.gif tai stengiuos arba jau iš viso be šypsenos arba jau šiepiuos iki galo biggrin.gif nes pas mane ta atvira šypsena ar kaip ten, nu nemoku ir niekada nlb mokėjau šypsotis kad dantų nesimatytų smile.gif

arkliška ane? biggrin.gif bent jau mano mama taip sako:)
tai gerai, kol turim dantis, tol plačiai ir šypsomės..kai su protezais vaikščiosim, tada nerodysim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 21, 16:34)
Aišku nereikia visų, aš darysiuos 10-imčiai dantų, tai viso apie 1000gausis, ne tiek jau ir daug, kai už pačius breketus dar ne tiek sumokėjom.

nu nežinau, man tai čia kosmosas, ne kainos doh.gif

išsipaišyk tu dabar tokius pinigus už kažkokį apipjaustymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 22, 11:10)
arkliška ane? biggrin.gif bent jau mano mama taip sako:)
tai gerai, kol turim dantis, tol plačiai ir šypsomės..kai su protezais vaikščiosim, tada nerodysim biggrin.gif

o man rodos kaip pripratę, taip ir bus visą laiką, nes mačiau daug žmonių kurie ir po breketų nerodo dantų, aišku yra kurie ir rodo, bet tie jau ir su breketais rodo, mano tai va tokia ta šypsena biggrin.gif šiaip tikiuosi kad ne arkliška, bo arkliškas aš vadinu tas kai dantys dideli ir į priekį atsikišę truputį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 21, 12:25)
Man tas pats buvo  doh.gif  bet del nuemimo tai verta pakentet  smile.gif
o tau jis padejo, nebeskauda sanario?

Sanari skauda, gal kiek maziau, bet taip jau ir liks. Nieko cia per daug nepakeisi. DL sake, kad tokiems kaip man reikia po breketu paskui visalaik naktim nesiot kapas, tai irgi kazkiek pasaugos sanari. Man svarbiausia, kad man nereiks jokios operacijos , ko as labai labai bijojau.

Ziuriu, kad as ne viena su ta savo sypsena kamuojuosi biggrin.gif Man atrodo, kad greiciausiai ir as arba busiu "griezta" su klientais, arba jau issisiepsiu kaip reikalas, nes kitaip neiseina. Svarbiausia, ismokt "nusikabint" lupa nuo breketu po issisiepimo, nes kol kas tai ji ten ir lieka prilipus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Balalaika,
Pas mane dar labiau matosi, nei pas tą (pamiršau vardą lotuliukas.gif ), ir plius dantys dar mažiau išlindę doh.gif virš vainiko kur prasideda dantenos, net matosi, kad toj vietoj jau turėtų būti dantis, nes tos dantenos atrodo kaip pridėtos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemoku nupasakot... matosi fotkėse...
na abu priekinius tai paliksiu tokius pačius, o tolesnius reiktų lazerinti lotuliukas.gif
Be to, kai TA (vėl ji lotuliukas.gif ) yra pati graži, tai ir šypsenai nereikia kelti tokių reikalavimų biggrin.gif
Atsakyti
Goda smile.gif
Na pas tave panašiai kaip ir pas mane, priekiniai normaliai, o gale matosi, bet aš ir priekinius čiut čiut noriu vis tiek pakelti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 13:36)
Goda smile.gif
Na pas tave panašiai kaip ir pas mane, priekiniai normaliai, o gale matosi, bet aš ir priekinius čiut čiut noriu vis tiek pakelti. smile.gif

Sveika,kai neisojau breketus, tai irgi ziauriai norejau ta korekciaj padaryt,kai nueme,tai nebeiznau..Siaip tai aisku noreciau,nes dantenu matosi daug,bet galvoju ar neplaisk dantys dideli? g.gif
Atsakyti
Na tai saikingai reikia darytis tą korekciją blush2.gif ax.gif
Galėtų, koreguojant daug dantukų, taikyti nuolaidėles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Per gerai aišku noriu lotuliukas.gif console.gif
Atsakyti
merginos kas kuriat tema?

galiu ir as jei atsiusit man sarasiuka, nesunku sukurt
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 22, 15:13)
merginos kas kuriat tema?

galiu ir as jei atsiusit man sarasiuka, nesunku sukurt

Parasyk emaila atsiusiu smile.gif
Atsakyti