Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

Sveikos, gal pirkote si megztuka?
http://www.jcrew.com...~~~~~/43734.jsp
Ar labai didintas jis ? 4u.gif
Atsakyti
Kaip Jums merginos šie J.Crew? g.gif
user posted image
[/quote]
aš turiu tas basutes, tos spalvos, kur reali foto, bet spalva gyvai gražesnė, tokia ryškesnė. galėsiu vidų pamatuoti, ėmiau 8 su 25 cm koja man kaip ir norisi 5 mm didesnių, vakare galėsiu realią foto, šeip fainos, minkštos ir ,sakyčiau, patogios ( dar tik namie pastypčiojau). Dar abejojau dėl pločio, nes mano lapcė vidutinio pločio, tai viskas gerai, nes vidurinė juostelė vidinėje pusėje su gumele. Bet jas pirkau su nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 30 birželio 2011 - 13:50
QUOTE(bumbulas @ 2011 06 30, 14:47)
Kaip Jums merginos šie J.Crew? g.gif
user posted image
aš turiu tas basutes, tik kitos spalvos, galėsiu vidų pamatuoti, ėmiau 8 su 25 cm koja man kaip ir norisi 5 mm didesnių, vakare galėsiu realią foto, šeip fainos, minkštos ir ,sakyčiau, patogios ( dar tik namie pastypčiojau). Dar abejojau dėl pločio, nes mano lapcė vidutinio pločio, tai viskas gerai, nes vidurinė juostelė vidinėje pusėje su gumele. Bet jas pirkau su nuolaida.

Labai lauksiu realių foto kai tik galėsite bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 30 birželio 2011 - 13:50
Dzinte, nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2011 06 30, 12:24)

Turiu ta zydra, pirkau XS (nors dauguma megztiniu M), tiko thumbup.gif normalaus ilgio sakyciau. Laukiu dabar juodo, nezinau ka su zydru daryti 4u.gif
Atsakyti
Rodau 8 dydis viduje 25 cm, tai, ko gero atitinka eur 38, palyginimui šalia dar buvau užsidėjusi kitas basutes 38,5 viduje irgi 25 cm. Mano pėda 25 cm. Gal koks 5 mm ir nepamaišytų, bet gerai bus. Bet turiu basutes, kur yra 24,5 cm-eur 38 ir visos man geros. Spalva artmiausia, kur foto ant kojų. Švelnutės, kaip tie grybukai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 30 birželio 2011 - 14:38
QUOTE(bumbulas @ 2011 06 30, 15:36)
Rodau 8 dydis viduje 25 cm, tai, ko gero atitinka eur 38, palyginimui šalia dar buvau užsidėjusi kitas basutes 38,5 viduje irgi 25 cm. Mano pėda 25 cm. Gal koks 5 mm ir nepamaišytų, bet gerai bus. Bet turiu basutes, kur yra 24,5 cm-eur 38 ir visos man geros. Spalva artmiausia, kur foto ant kojų. Švelnutės, kaip tie grybukai.
user posted image

AČIŪŪ bigsmile.gif Kaip norėsiu dabar doh.gif O kulniukas labai aukštas? Nes aš gi nemoku vaikščioti su kulnais tai man baisiai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 30 birželio 2011 - 14:46
basutės kainavo 176,96 lt
kai buvo su nuolaida 55,99 dol, svoris 0,56
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 06 29, 13:35)
Žiūrint, kiek to laisvumo. Bet iš principo tai įvairiai gi nešioja. Svarbu, kad pačiai patiktų, o jeigu kažkas kažkur nelabai, taigi didesnį rūbą visada galima pamažinti  drinks_cheers.gif

Kristela, tiesiai iš Jcrew pati pirkai?  bigsmile.gif

Tai va, kad visu pirma norisi galeti ruba patogiai nesiot, o ne tik fotosesijose pozuoti kad graziai atrodytu blush2.gif

success, perku pati, bet ne savo adresu - i LT jie nesiuncia mirksiukas.gif Turiu gera drauge JAV, kurios adresu siunciuos mirksiukas.gif

QUOTE(Chloja @ 2011 06 29, 13:48)
Gaila, kad tik dabar pasijungiau...
Gi turiu as tuos marskinukus doh.gif
Perpirkau praeita vasara is vienos mamytes, kuriai buvo mazi. Kastavo tai nemazai - 120Lt. Bet negaila ne vieno lito.
Jie visai kitokie negu factory, net lyginti nera ko...
Pats audinys nerealus - vis delto, ka reiskia silkas... wub.gif
Idealiai tiko antras dydi su 90cm krutine.
Tik turekit galvoje, kad mano petukai - raumeningi, bet liesi, tai tikrai netiks stambesniu peciu mergaitei (turiu galvoje, jei tokiu pat matmenu per krutine kaip as ax.gif ).

p.s: Bet...lyginant su leopardiniais, tai leopardiniai tikrai yra pamazinti, lyginant su siais(geletaisiais). Nes butent leopardiniu antras dydis man buvo mazokas per pecius ir krutine. Jauciausi suvarzyta... ax.gif O geletuju antrukas tiko idealiai.

unsure.gif na va... o as 4 pasiemiau doh.gif ...bet kazkaip neitiketina del dydzio, nes jie visi is sios serijos (ties leopard, tiek paisley, tiek tie dye) i mazesne puse per pecius, nejau siti kitokie?... teks siaurinti turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 06 30, 15:50)
svoris 0,56

Kiek siunčiausi basučių tai tiek svėrė nebent kokios lygiapadės su raištukais, o tokios panašios dažniausiai apie 0,75 - 0,9 kg gaunasi unsure.gif Gal apsisvėrė tarpininkė savo nenaudai?... Jos tikrai neatrodo tokios lengvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 06 30, 14:36)

Na jau kaip pristatet, tai apetitiskai wub.gif Labai grazus batukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 30, 16:04)
success, perku pati, bet  ne savo adresu - i LT jie nesiuncia mirksiukas.gif  Turiu gera drauge JAV, kurios adresu siunciuos mirksiukas.gif

Kaip jėga! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 30, 16:06)
Na jau kaip pristatet, tai apetitiskai wub.gif 

Aš tai šviežių grybų kaip užsimaniau doh.gif
Atsakyti