Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

QUOTE(vaiciciaku @ 2011 06 29, 13:21)
Nu jei ten factory buvo, tai jie ir taip neblogai atrode, tai sitie turetu buti thumbup.gif . as irgi Fabianai nusiunciau, tai cia tu marskinuku bus daug norinciu, kazin ar spes nupirkt  doh.gif  lotuliukas.gif

Fabiana jau atrase, kad nera dydziu tokiu kokiu man reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 14:20)
Bet kaip greit juos isslave blink.gif
O jums rodo kad yra 6 dydzio tu marskinuku? Man tai rodo kad yra dar 3vnt, bet gavau atsakyma is tarpininkes kad nera g.gif

Pabandžiau, tai deda dar į krepšą 6 dydį g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 06 29, 14:24)
Pabandžiau, tai deda dar į krepšą 6 dydį  g.gif

Tai va, ir man deda, matau yra 3 vienetai dar ju unsure.gif
Atsakyti
ot piktosios dvasios doh.gif
buvau nusprendusi neimti tu graziuju marskinuku be nuolaidos, ar bent free shipo kol neatejau i tema biggrin.gif
Atsakyti
Neber jau 6 dydzio
Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2011 06 29, 14:27)
Neber jau 6 dydzio

Nupirko man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 29 birželio 2011 - 13:29
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 12:57)
Reikia biggrin.gif Man tai tikrai, jauciu imsiu, nes bijau kad paskui teks daug gaudyti doh.gif
6 dydis-peciai apie 49cm, ties krutine apie 47cm

Sakai reikia, tai reikia, papirkau ir as doh.gif Pamaciau kaip akyse dydziai dingineja, tai nustojau galvot biggrin.gif Man tu is factory tai visai nereikejo, o situ visai audinys kitoks, su silku, plonutis... ir spalvos grazesnes rolleyes.gif

QUOTE(success @ 2011 06 29, 13:01)
Per pečius tempia? g.gif Nes jie tai tikrai nėra platūs. Oi, 4 ant tavęs aš net nenoriu įsivaizduoti, nu kur jau? doh.gif

Ramiai stovint visur laisva, bet rankas keliant tempia per pecius ir ties pazastim, esu turejus plono audinio marskinukus, kurie sitaip tempe, tai pradejo plysinet ties siulem, su sitais tas pats butu doh.gif O 4 perfect su silku matavus, na laisvi per visur, bet kai jie tokie plonyciai tai gal ir nieko tas laisvumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 13:28)
NUpirko man bigsmile.gif

Liuks, ir man sesta nupirko tongue.gif
Atsakyti
toks vaizdas, kad visos pagavo, tik as ne
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 29, 14:29)
Sakai reikia, tai reikia, papirkau ir as doh.gif Pamaciau kaip akyse dydziai dingineja, tai nustojau galvot biggrin.gif  Man tu is factory tai visai nereikejo, o situ visai audinys kitoks, su silku, plonutis... ir spalvos grazesnes rolleyes.gif
Ramiai stovint visur laisva, bet rankas keliant tempia per pecius ir ties pazastim, esu turejus plono audinio marskinukus, kurie sitaip tempe, tai pradejo plysinet ties siulem, su sitais tas pats butu doh.gif O 4 perfect su silku matavus, na laisvi per visur, bet kai jie tokie plonyciai tai gal ir nieko tas laisvumas mirksiukas.gif

Va drinks_cheers.gif Man lygiai tas pats buvo su 4 dydziu, issikeiciau i 6, dabar per pecius viskas OK, laisvai rankas galiu kilnoti be baimes kad iplys kur. Aisku, ganetinai laisva per visur, bet kadangi jie pakankamai ilgi, as kisuosi i dzinsiukus, padarau kad tokie apkrite butu ir labai gerai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 13:24)
Tai va, ir man deda, matau yra 3 vienetai dar ju unsure.gif

ten kazkokia idomi sistema, gal laikinai rezervuojama preke, kai kazkas i krepsa ideda g.gif nes as nusiunciau Kate uzsakyma 4 dydzio, parase, kad ismeta is krepso, tada pabandziau pati ir leido nupirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 06 29, 14:29)
O 4 perfect su silku matavus, na laisvi per visur, bet kai jie tokie plonyciai tai gal ir nieko tas laisvumas mirksiukas.gif

Žiūrint, kiek to laisvumo. Bet iš principo tai įvairiai gi nešioja. Svarbu, kad pačiai patiktų, o jeigu kažkas kažkur nelabai, taigi didesnį rūbą visada galima pamažinti drinks_cheers.gif

Kristela, tiesiai iš Jcrew pati pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 29 birželio 2011 - 13:36