Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

QUOTE(vaiciciaku @ 2011 06 29, 15:22)
Savita man taip atrodo, kad mums su tokia krutine tikrai turetu buti geri 6 thumbup.gif , man nepatinka kai prasiskecia per krutine marskinukai  schmoll.gif doh.gif

Del krutines dydzio, tai buvo 4 dydis geriau, bet cia situose marskiniuose, man yra aktualiau pecius sutalpinti o ne krutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 06 29, 14:56)
gal kuri turi sita grozi? Idomu kaip jis gyvai?
pakabutis

Man jis ir "negyvai" ne itin gražus ax.gif
Atsakyti
Gal galit kuri imesti nuorodele pirstiniu odiniu,kur visokiu spalvu ryskiu buvo, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 15:33)
Del krutines dydzio, tai buvo 4 dydis geriau, bet cia situose marskiniuose, man yra aktualiau pecius sutalpinti o ne krutine biggrin.gif

Nu taip tu tiesi mirksiukas.gif ax.gif Man reiks ir ta ir ta sutalpinti tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 06 29, 15:39)
Nu taip tu tiesi  mirksiukas.gif  ax.gif Man reiks ir ta ir ta sutalpinti tada  doh.gif

hihihi.gif Dvigubas rupestis
Atsakyti
Va ka radau ebay apie tuos marskinukus:
Gorgeous 'Watercolor Pastiche Perfect Shirt' from J CREW Spring 2010 Collection. 73% cotton, 27% silk. Beautiful watercolor floral print. Roll up button cuff sleeves. Size 6 measures approx 18.5" at the bust, 26" long and 25" sleeves.
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 15:47)
hihihi.gif Dvigubas rupestis

Nu taip blush2.gif , reik eit pasimatuot save pagal tuos ismatavimus, bus matyt ar bent i ta puse nesa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 06 29, 14:38)
Gal galit kuri imesti nuorodele pirstiniu odiniu,kur visokiu spalvu ryskiu buvo, aciu 4u.gif

http://www.jcrew.com...19246/19246.jsp
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 06 29, 15:53)
Va ka radau ebay apie tuos marskinukus:
Gorgeous 'Watercolor Pastiche Perfect Shirt' from J CREW Spring 2010 Collection. 73% cotton, 27% silk. Beautiful watercolor floral print. Roll up button cuff sleeves. Size 6 measures approx 18.5" at the bust, 26" long and 25" sleeves.

Krutine apie 47cm gaunasi, tai tiek ir leopardiniu 6 dydzio yra
Papildyta:
Man baisiai uzsireike sito dirzo pries kelias dienas, bet jo nera, gal pastebejot ar daznai ji imeta g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 17:02)
Man baisiai uzsireike sito dirzo pries kelias dienas, bet jo nera, gal pastebejot ar daznai ji imeta g.gif

Tikrai imeta ji, ne karta pastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 29, 15:02)
user posted image

as turiu toki L, tik ruda, galiu ismatuot, jei reikia, kad zinot, ko tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 06 29, 16:07)
as turiu toki L, tik ruda, galiu ismatuot, jei reikia, kad zinot, ko tiketis smile.gif

Jeigu nesunku, buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad marskinuku dydziu nebeliko verysad.gif gal ismes dar kada...
Atsakyti