Įkraunama...
Įkraunama...

1985- mūsų metai :)

Pasirodom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Fainuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif

Lauke vėl vasara bigsmile.gif

Ar jau susiruošėt į darželius/mokyklas? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 08 26, 14:58)
4u.gif

Lauke vėl vasara  bigsmile.gif

Ar jau susiruošėt į darželius/mokyklas? bigsmile.gif  ax.gif

pas mane namie +32, tai lauke +35 doh.gif nei i lauka iseit nei i kiema.. jau pabodo..noriu vesesnio oro..

mes jau 3 savaite pabaigem mokyklos.. i darzely nesiruosiam, dar 2 metus sedesim namie biggrin.gif nebent kitais metais istosiu i univera tada teks isleisti anksciau smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

oj, Timi, man tai tokie simpatiški tie mažiukai su akinukais bigsmile.gif

Mokyklai lyg ir pasiruošę.. Nupirkau mažei uniformą (sarafaną), tai teks nešti siaurinti.. kiek dar už tai paims doh.gif Nu bet jei ilgesnio reikia, tai automatiškai ir žymiai platesnį gauni doh.gif Kokius 5cm siaurinti reikės.. Rytoj nešiu, tikiuosi iki ketvirtadienio padarys.
Atsakyti
timi, gražutė tavo pupa 4u.gif

Fly, laukia tavo dukrytė mokslo metų? Kiek paruošimais tau kainavo? Manęs kitą met laukia šitas gėris...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ui, Timi, taviškei labai tinka akinukai wub.gif wub.gif wub.gif

Buvom šian daržely, tai nuo 5 dienos pradeda ponulis lankyt thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Aciu uz grazius zodzius mano merginai smile.gif

Mes ir eisme i darzeli pasiziuret,kada svente mum prasided wub.gif wub.gif panele jau laukia labai darzelio bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Daržui nepasiruošę. Spinta dar neperžiūrėta...
Atsakyti
mes darzeliui pradejom ruostis liepa biggrin.gif spinta perziureta, nauji rubai supirkti, ziemai taip pat pasiruosusios , gali jau pradet krist sniegas biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 08 29, 12:28)
mes darzeliui pradejom ruostis liepa  biggrin.gif spinta perziureta, nauji rubai supirkti, ziemai taip pat pasiruosusios , gali jau pradet krist sniegas  biggrin.gif  ax.gif

Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti