Įkraunama...
Įkraunama...

1985- mūsų metai :)

QUOTE(twix'e @ 2011 10 10, 17:44)
Tšššššš  lotuliukas.gif

nė necypteliu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Skaniausia lovoj,žiūrint tv valgyt laugh.gif dieve,ar jūs vaikai nebuvot smile.gif

Nu ką,šiandien vėl mane dantistė kankins,jau bijau kad dar savaitę teks čiulpt maistą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geriausia tai jeigu su kuo kalbu,dukra išgirsta,tuoj rėkia:-mama čiulpia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Griūk negyvas,anekdotas biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Buvom buvom , tevai neleisdavo prie tv valgyti, virtuvei tik. o kai tevu nebudavo namie darbuose tai iasku kad ir lovoj ir kambary valgydavom smile.gif pusrycius kai kada (savaitgaliais) dazniausia palepinu i lova atnesu.. vakare neleidziu smile.gif

eina sau, manes irgi laukia dantistas, bet as baile bijau neinu, sakiau jauciu eisiu tada kai jau skaudes.. man geriau gimdyt,nei dantis taisytis lotuliukas.gif

nu ka sian zemaitiskus konstruosiu ax.gif
Atsakyti
Laba.
parėjom iš lauko... ruduo lotuliukas.gif

ministriukkas tuoj gaus pietus, galės lapnot ir miegot eit.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pusryčiai ir pas mus kartais būna lovoj ax.gif
Aš dar tik kavytę geriu, vakar vėlai atsigulėm po baliaus blush2.gif
Atsakyti
gavosi pyragas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 spalio 2011 - 11:04
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 10 11, 09:31)

Geriausia tai jeigu su kuo kalbu,dukra išgirsta,tuoj rėkia:-mama čiulpia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Griūk negyvas,anekdotas  biggrin.gif

laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 11, 12:04)
gavosi pyragas? biggrin.gif

Gavosi thumbup.gif Tik su žvakutėm nepavyko, nes pyragas buvo dar šiltas, žvakutės linkt pradėjo, lievas nupirkau doh.gif Tai vieną simboliškai uždegėm noro sugalvojimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2011 10 11, 12:06)
Gavosi  thumbup.gif Tik su žvakutėm nepavyko, nes pyragas buvo dar šiltas, žvakutės linkt pradėjo, lievas nupirkau  doh.gif Tai vieną simboliškai uždegėm noro sugalvojimui  biggrin.gif

Svarbu geri norai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 11, 12:07)
Svarbu geri norai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vėl tyla....
pas mane kaimynai remontus daro, atrodo, kad bendroj sienoj tuoj skylė atsiras doh.gif
Atsakyti
Mes jau po pietų essen.gif
Arvilė žaislus tvarkosi, nešim į rūsį nereikalingus.
Klausimas, kokį garnyrą dažniausiai darot pvz prie mėsos? Pas mus beveik visada bulvės ar bulvių košė g.gif Dabar bandau vis makaronus, man tai žiauriai skanu, bet MB nepatinka, Avilei ir, ryžių nemėgstam, su grikiais ir problemos doh.gif
Papildyta:
Cukraus pudra, kaip Jokūbo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twix'e: 11 spalio 2011 - 14:26
pas mus ir dažniausiai bulvės, nes man patinka. MB gali bulvių ir nebūt jam duona prie visko tinko.
dar būna grikiai, ryžiai tik prie vištienos, makaronai, kuskusas...

Kažkaip tik mėsa ir daržovės man nelabai. reikia dar kažko.pvz. bulvių lotuliukas.gif

Jokūbas nieko..... pakosčioja dar vis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 11 spalio 2011 - 14:32