Įkraunama...
Įkraunama...

1985- mūsų metai :)

g.gif g.gif
Atsakyti
Lab ryt biggrin.gif

Ka cia sendi nuveikus g.gif apsiniauke,lyja...kepsiu tarkinius blynus is svieziu bulviu essen.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Seniai buvau cia uzsukus, reikalais uzsikapscius doh.gif
Trumpai papasakosiu kas nutiko per ta laikotarpi smile.gif isidarbinau i baldu salona, padirbau pusantro menesio ir pabegau doh.gif nu tokio darbdavio dar nebuvau sutikus, ir tikiuosi tokiu savo kely nebesutikt, ir niekam to nelinkiu blink.gif Pabegau is ten ir po savaites isidarbinau kitur, dabarlabai patenkinta darbu thumbup.gif darbo grafikas nelabai tinka, bet cia nors yra augimo galimybe smile.gif
Atsventem maziukes gimtadieni, dabar atostogauja sode, darzely nebuvo jau pora men, eis tikriausiai tik rugseji. smile.gif Del savo grafiko retai ja matau, bet tikiuosi viskas bus gerai.
Tai tiek apie mane.
Ziuriu musu daugeja, naujokei 4u.gif labai grazus vaikuciai wub.gif
Dabar stengsiuos dazniau cia apsilankyti, darbe beveik niekur neleidzia prisijungti doh.gif bet SM dar yra prisijungimas thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, kinder 4u.gif Papasakok kur dirbi?

Labas ir kitoms mirksiukas.gif
Tingiu tingėt šian doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2011 07 06, 13:52)
Sveika, kinder  4u.gif Papasakok kur dirbi?

Labas ir kitoms  mirksiukas.gif
Tingiu tingėt šian  doh.gif  biggrin.gif

tai netingek 4u.gif
As dirbu dabr gelezinkeliuose bigsmile.gif man patinka, darbas nesunkus, alga normali, tik dabar kolektyvas bobiskas doh.gif bet nieko smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kinder senai matyta , girdėta biggrin.gif

na, o mes ryt išvykstam i šventają, tikiuos šį kart nieko nenutiks smile.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Kinder, smagu, pokyčiai į gerą 4u.gif

a pas mus tai nieko nauja. Vakar pas draugę buvau, cepelinų vakarą darė biggrin.gif Tai neatsilaikiau ir 10val vakaro prikirtau skanių naminių cepakų su spirgais bigsmile.gif biggrin.gif Tai šiandien biškį iškrovą darausi, nes naktį skrandis sustojo doh.gif Bet vertėjo rolleyes.gif

O šiandien buvom su brolio šeima susitikę, pasibuvom, pabendravom. Ir tiek smile.gif

Timi, gero poilsio Šventojoje bigsmile.gif Uj, kaip norėčiau rolleyes.gif Po poros savaičių savaitgaliui planuoju į Palangą, tikiuosi niekas nesusirgs iki to laiko ir planų nereikės keisti, nes laaaaabai noriu prie jūros.
Atsakyti
Mes ir kitą savaitgalį lekiam į Šventają bigsmile.gif Prie jūros gal kokių 15 metų nebuvau blush2.gif
Atsakyti
as pries pora metu buvau, ir siais neiseis nuvaziuoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Gero savaitgalio merginos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
Atsakyti
labas biggrin.gif
Atsakyti