Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 05, 11:44)
O mums akmenukų paplūdimiai patys pačiausi, jau tiek pripratome, kad smėlėtas nebekelia susižavėjimo. Smėlio būna visur, jis šlapias prilimpa, pribyra į batus, rankines, jo gali atrasti ir po metų, jei į siūles įsimaišo. Nuo akmenukų pasiėmei ir jokio vargo.  rolleyes.gif

Mums Istrijoje be jau minėtų vietų labai patiko pats mažiausias pasaulio miestas Hum ir triufelių restoranas Zigante. Jei norite pasimėgauti šviežiais triufeliais, būtinai užsukite.


Dėl smėlio - absoliučiai sutinku. Grįžus net prie gimtosios Baltijos netraukia - juk po to reiks smėlį iš visur išsibarstyti verysad.gif O akmenukai taip maloniai masažuoja ne tik pėdas, bet ir nugarą, jei ne ant pripučiamo čiužinio guli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 05, 10:44)
Mums Istrijoje be jau minėtų vietų labai patiko pats mažiausias pasaulio miestas Hum ir triufelių restoranas Zigante.


Mane Humas irgi sužavėjo wub.gif Fantastika
Atsakyti
Ačiū visiems už patarimus kaip per PL pravažiuoti. Anksčiau nuo varšuvos kaip tik 8 keliu varydavom link čekų, dabar reikės kitų kelių ieškoti. Lenkų puslapyje: www.gddkia.gov.pl/21/mapa-warunkow-drogowych kaip tik 8 kelyje daug remontų rodo.
liepos 17d. darom avantiūrą : taip jau netikėtai išėjo, kad 12 žmonių ekipažas (2 auto, vienas iš jų 9 vietų) varom į kroatiją (istrijos pus.Porečas, Rovinis)nerezervavę nakvynės vietų, kas tuo laiku buvę gal galit pasakyt, ar yra šansų privačius apartamentus gaut?
Atsakyti
Darot žiaurią avantiūrą, nes pats atostogų pikas, Kroatija labai populiari, o kur dar rusai dievinantys Istriją su italais kartu paėmus. Vien iš Maskvos kasdien į Pulą leidžiasi 9 čiarteriai. O kur dar kiti miestai ir šalys.. V.ž. dar žiūrėkit planą B ekstra atveju.
Atsakyti
kroatija
Norejau paklaust gal kas buvot? viezbutis padorus? ;D
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2011 07 06, 12:53)
kroatija
Norejau paklaust gal kas buvot? viezbutis padorus? ;D

O kas yra organizatorius? kelionu akademija organizuoja, ar tik platina?
Atsakyti
Panasu, kad cia "Guliverio kelioniu" organizuojama kelione, tai turetu apgyvendinti ne viesbuciuose, o pas privatininkus.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 07 06, 13:16)
Panasu, kad cia "Guliverio kelioniu" organizuojama kelione, tai turetu apgyvendinti ne viesbuciuose, o pas privatininkus.

Mes gyvenome tokiuose nameliuose
user posted image
user posted image
ir kiti poilsiautojai panašiuose gyveno
Labai gerai tokiuose gyventi, vanduo karštas yra, galima pasigaminti maisto, nes yra virtuvėlė, šeimininkė nei kart nebuvo atėjusi
Atsakyti
Rugpjucio 15d i kroatija. Pikas dar tesiasi ar jau i pabaiga tokiu metu? Kainu atzvelgiu. Orai labai skiriasi nuo liepos men.?

2010m sudentiskai susisukom, 16d kelioneje uz 1600lt (kraotija iki makarskos - alpiu kelias)biggrin.gif siemet biudzetas 14dienu 2200lt smile.gif apie zadara (pieciau) kempingu kokiu zinot ? arba privaciai..

Beje ar kempinguose yra salygos issikepti ant lauzo ka nors???? Nes su lauzais ten grieztai labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo locato: 06 liepos 2011 - 21:18
dar noriu pasitikslint...
kaip geriau važiuot į ten - pro Čekiją ar Slovakiją, Vengriją?
kur pigiau ir kur kelias gražesnis? g.gif
Atsakyti
vaziavau ir taip ir taip. Per vengrija susimoki uz kelius ten gal 20lt ir varai per visa sali vienu tiesiu keliu beveik smile.gif, o slovakijoje nemokamais teko vaziuoti, kita karta meginciau mokamais geriau smile.gif per daug miesteliu pasirode, o vaizdai panasus. Kalnuota biggrin.gif
Atsakyti
o ar verta Balatono ezera aplankyti, ten ir nakvoti teks.
Atsakyti