QUOTE(Akasha @ 2011 07 01, 08:26)
Man truksta astrumo... aplinka lyg ir astresne, net vaikutis lyg pasiliejes... Gal tamsesne maikute butu pagelbejus siuo atveju... Suprantu, kad kadras nerezisuotas, bet na vistiek man kliuva...
Siuo atveju ir centravimas man nelabai pasiteisina... Kazkaip noretusi vaizdo daugiau, kur jis ziuri taip susidomejes ir su tokiom emocijom...

Dekui
QUOTE(fox. @ 2011 07 01, 08:45)
Rico,del vainiko, nueik i Tesco ar Asda,ten buna tokiu ale laukiniu gelyciu po svara.Pasiskinsi kokiu smilgu kur uz kampo,kad niekas nematytu ir turesi grazu vainika.As irgi labai noriu,bet ir labai bijau drauges mergaite panasaus amziaus pafotografuoti,tai ir apsizvalgiau gelyciu vainikui

Del parko tai blogai tau.Pas mane tai Epingo miskas netoli,tai gali lakstyti po pievas kiek sirdis geidzia.Ir dar,o kam reikia pasirasyti sutarty su mama?Del publikavimo?

prie manes tik mazos parduotuves, tai tik puokstes, reiks i didele pavaziuoti
Pagalvojau, kad paprasysiu iki manes atvaziuoti, yra parkelis su laukiniais krumais
Aha, del publikavimo
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 01, 08:50)
Pas mane atostogauja dvi mergaiciukes, kurias galiu fotografuoti kiek tik noriu su mielu noru pozuoja

Imetu keleta nuotraukyciu gal galit pakomentuoti kas gerai, ko reiketu vengti
Grazios merginos, Yvette daug geru patarimu dave

ir man pravers
QUOTE(Tiga @ 2011 07 01, 09:25)
Sveikos, buvau užsivertus darbais, tad ateinu su pilnu bagažu nuotraukų.
1- pora perskirta uz ju esancios linijos, poza statytine labai
2- plaukai ant lupu trukdo, bet irsaiskingiausia is visu
3- nepatinka visai, daug erdves truksta. Va sypsena grazi
4- lupos keistos
5- sviesa grazi, bet neisnaudota, aisku du dviem vaikais nelengva
6- cigaretes pakelis

ir arba temperatura mazinciau arba jb, nes oranzines merginos nepatinka

va batai su kede labai fainai "susigroja". ir toliau nuo fono reikejo traukti, ta linija per viduri trukdo. Apranga man irgi nelabai.