na ir mes prisiduodame po sventes.
kas labiausiai neramino tai oras, o jis pasitaike super, na bent mums, nes musu ceremonija vyko tik 16 val tai iki to laiko ir nulyti spejo, bet buvo begalo karsta. sventes kaltininkas laikesi labai tvirtai, nors labai bijojau kad baznycioje neuzpultu musu oziukai, bet matyt ne ta vieta kad jie pultu, ir kad nepradetu kunigui katuciu ploti, bet labai susikaupes klausesi, truputi tik paleido dudas kai pyle sventinta vandeni, bet to ir tikejomes, nes jis nemegsta kai ji ant ranku laiko gulscia o dar cia ir "galva plauna". taip kad visa ceremonija atlaikem didvyriskai, o man tas buvo svarbiausia, tik sunervino kiti atvaziave krikstyti vaiko, susigrudo i baznycia surmuliuoja, sugalvojo iseiti, matyt pasidare labai karsta vel gryzo, kalba garsiai, vaikai laksto, net ir kunigas i juos skersai pasiziuredavo bet nesusiprasdavo.
na o poto jau linksmoji krikstynu dalis

imetu foto kur matosi naujasis krikscionis, musu tortas, tik aisku kai ne pati fotkini tai ir nepati, ir stalo neturiu grazios foto, o buvau vyriskiams islanksciusi baltinius o moteriskems sukneles, bet nelabai cia matosi, sveciams krikstynu lauktuvems idejau riesutu su medumi ir savo kepta duonele.

kriksto tevams dovanojom ranksluoscius su muiliuku, mociutems prijuostes ir vakaro pasakaiciu knygeles anukui sekti, seneliams po biciu pikio trauktines butelaiti, vienam zaislines meskiares su zuvytem, kitam atsuktuvu komplekta taip pat zaislinius, na cia buvo susieta su pasizadejimais, ir dar abeji seneliai (kartu su mociutemis) gavo ireminta nuotrauku koliaza.
na turbut ir viskas, na man patiko svente ir viskas vyko super, krikstukais laikesi tvirtai ir atsakingai, o man tai ir buvo svarbiausia.
o kur kitos atsventusios dingo, o gal dar vis svencia