QUOTE(Kristina 25 @ 2010 10 20, 11:05)
Kaip čia kažkas rašė, kad mokosi savarankiškai pilvo šokio. Drįsčiau abejoti, kad galima išmokti šokti teisingai, jei visa mokymosi medžiaga yra tik video ar iš interneto.
Manau su pilvo šokio mokytoja ar mokytoju tai padaryti ir pasiekti gerų rezultatų yra žymiai lengviau kai nurodo teisingą kryptį.
Pati su tuo susidūriau, kol nenuvykau i seminarą, o tada tenka raudonuoti dėl tam tikrų neteisingai atliekamų judesių
Nors savarankiškas mokymas pagirtinas dalykas

, nes nedaug yra tokių kurios po pilvo šokio pamokų studijoje dar šoka ar mokinasi namie
Is dalies jus teisi. bet... yra mokomosios programos, nuo labai priklauso, turejau, o gal ir dabar dar turiu du CD, pagal viena lengva, labai glaustai pagrindiniai judesiai, bet labai smulkai isaiskinama, rodoma, letai po kelis kartus tik paskui judesys pagal muzika. Kitas CD na... nor lygiai atskiri yra nuo pradedanciu iki... bet labai sunku pagal ji net elementariausiu judesiu buciau neismokus taisyklingai daryti. Veliau pasimokius pati namie nuejau i Kairo zvagzde, ten aisku buvo sunkiau nes moke daugiau judesiu, kombinaciju, sokti, bet tuos pagrindinius elementarius pagal mineta mano pirmaji diska tikrai buvau gerai ismokus, tik kas liecia ranku judesius tai silpniau, cia mano silpnoji vieta tiek paciai mokantis tiek klube.