Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

QUOTE(Bezdžionė @ 2010 09 21, 11:26)
Ok, formuoluojam klausimą kitaip – pas ką gi eitų Vilniuje mokytis Leila? Jei nebūtų Leila smile.gif  Pas Iriną? Boženą? Dar kur nors?

Orientalio ir tablos technikos tikrai ir budama Leila nueiciau pas Irina, beja ir vaiksciojau, Irina labai gera mokytoja, labai daug ko is jos ismokau ir mielai dar pasimokysiu:)
sou ideju net nenueiciau o ir konsultuojuosi su Bozena.
Dar man labai patinka kaip soka Gulnora

Mokytojos irgi mokosi, kitaip juk netobulesi smile.gif
Vilniuje tikrai yra is ko rinktis, neapsisprendziant tikrai siulau palankyti pamokas skirtingose mokyklose, ir nuspresti kus Jums labiau patinka smile.gif

Ar atsakiau i Jusu klausima?

Atsakyti
QUOTE(Leila83 @ 2010 09 23, 22:54)
Orientalio ir tablos technikos tikrai ir budama Leila nueiciau pas Irina, beja ir vaiksciojau, Irina labai gera mokytoja, labai daug ko is jos ismokau ir mielai dar pasimokysiu:)
sou ideju net nenueiciau o ir konsultuojuosi su Bozena.
Dar man labai patinka kaip soka Gulnora

Mokytojos irgi mokosi, kitaip juk netobulesi smile.gif
Vilniuje tikrai yra is ko rinktis, neapsisprendziant tikrai siulau palankyti pamokas skirtingose mokyklose, ir nuspresti kus Jums labiau patinka smile.gif

Ar atsakiau i Jusu klausima?

Ačiū už atsakymą smile.gif
Nebandžiau pas Gulnorą - reikėtų pabandyti. Esu pasirinkusi Iriną, bet jei artimiausiu metu para kai kuriom savaitės dienom nepailgės bent iki 25 val. - teks atsisakyti. Kaip ir minties palankyti pamokas skirtingose mokyklose, nes šiuo metu tiek mokyklų, tiek pilvo šokių mokytojų - begalė, ir per metus nesuspėsiu visur pasižiūrėti, be to, kaip jau ir įsitikinau, tiek pasidairius po mokyklas, tiek pilvo šokio festivalius - nelabai visur ir verta, juolab, po Irinos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 27 rugsėjo 2010 - 15:17
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 09 27, 16:16)
Ačiū už atsakymą smile.gif
Nebandžiau pas Gulnorą - reikėtų pabandyti. Esu pasirinkusi Iriną, bet jei artimiausiu metu para kai kuriom savaitės dienom nepailgės bent iki 25 val. - teks atsisakyti. Kaip ir minties palankyti pamokas skirtingose mokyklose, nes šiuo metu tiek mokyklų, tiek pilvo šokių mokytojų - begalė, ir per metus nesuspėsiu visur pasižiūrėti, be to, kaip jau ir įsitikinau, tiek pasidairius po mokyklas, tiek pilvo šokio festivalius - nelabai visur ir verta, juolab, po Irinos smile.gif

Sveiki smile.gif
Gal galėtumėte patarti, pas kokią mokytoją Vilniuje geriausia lankyti pilvo šokius? ax.gif 4u.gif Nė karto nesu lankiusi, bet dabar noriu išbandyti smile.gif
O ar kainos visur tokios didelės? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos sokejeles,gal galetumete patarti kur nusipirkti Vilniuje nebrangiai skaryte pradedanciajai? Drauge pirkosi Gariunuose uz 15lt., o as iki ten nenuvaziuoju... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2010 10 05, 11:55)
4u.gif Sveikos sokejeles,gal galetumete patarti kur nusipirkti Vilniuje nebrangiai skaryte pradedanciajai? Drauge pirkosi Gariunuose uz 15lt., o as iki ten nenuvaziuoju... blush2.gif  doh.gif

Ne iš Vilniaus esu, tai nepatarsiu kur pirkti, bet patarsiu pirkti be monetų.Visai paprastą ar su karoliukais, bet ne barškančią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 10 11, 19:45)
...bet patarsiu pirkti be monetų.Visai paprastą ar su karoliukais, bet ne barškančią wink.gif

Kodėl? Kai pradėjau lankyti pilvo šokius, ieškojom būtent "barškančių" - taip geriau mokytis pajusti judesį. Ko gero, kiek mokytojų, tiek nuomonių - visų metodika skirtinga, reikia taikytis prie savo grupės ir vadovės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2010 10 05, 11:55)
4u.gif Sveikos sokejeles,gal galetumete patarti kur nusipirkti Vilniuje nebrangiai skaryte pradedanciajai? Drauge pirkosi Gariunuose uz 15lt., o as iki ten nenuvaziuoju... blush2.gif  doh.gif

Yra tiek Kalvarijų, tiek Halės turgavietėse. Parduotuvėse (indiškų prekių ir pan.) buvo brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 10 12, 08:42)
Kodėl? Kai pradėjau lankyti pilvo šokius, ieškojom būtent "barškančių" - taip geriau mokytis pajusti judesį. Ko gero, kiek mokytojų, tiek nuomonių - visų metodika skirtinga, reikia taikytis prie savo grupės ir vadovės  mirksiukas.gif

Na, nebent mokytoja leidžia ir pataria. Nes šiaip jų garsas blaško ir vargina. O vadovei kelias valandas per dieną tų barškėjimų klausyti irgi nelabai gerai smile.gif
O šokant barškėjimas dar ir muzikos akcentus trukdo girdėti smile.gif
O judesius pajusti tai kaip? Jei gera vadovė, tai išaiškins taip, kad suprastum ir tada jau tik reik treniruotis, kad išeitų.
nebent kalbama apie taisyklingą krūtinės šimį,tada taip-naudojama skarelė, kad išmokti valdyti tik krutinę ir kad jai judant nejudėtų klubai-neskambėtų monetos smile.gif
Atsakyti
Kaip čia kažkas rašė, kad mokosi savarankiškai pilvo šokio. Drįsčiau abejoti, kad galima išmokti šokti teisingai, jei visa mokymosi medžiaga yra tik video ar iš interneto.
Manau su pilvo šokio mokytoja ar mokytoju tai padaryti ir pasiekti gerų rezultatų yra žymiai lengviau kai nurodo teisingą kryptį.
Pati su tuo susidūriau, kol nenuvykau i seminarą, o tada tenka raudonuoti dėl tam tikrų neteisingai atliekamų judesių biggrin.gif
Nors savarankiškas mokymas pagirtinas dalykas 4u.gif , nes nedaug yra tokių kurios po pilvo šokio pamokų studijoje dar šoka ar mokinasi namie rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina 25: 20 spalio 2010 - 10:06
QUOTE(Vika 12 @ 2010 09 27, 19:55)
Sveiki smile.gif
Gal galėtumėte patarti, pas kokią mokytoją Vilniuje geriausia lankyti pilvo šokius?  ax.gif  4u.gif  Nė karto nesu lankiusi, bet dabar noriu išbandyti  smile.gif
O ar kainos visur tokios didelės?  ax.gif  blush2.gif

Orientalija, Shamira (Irina).
Tikriausiai yra ir kitų puikių mokytojų, bet kol kas neradau mirksiukas.gif
Kainos daugmaž panašios
Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2010 10 20, 11:05)
Kaip čia kažkas rašė, kad mokosi savarankiškai pilvo šokio. Drįsčiau abejoti, kad galima išmokti šokti teisingai, jei visa mokymosi medžiaga yra tik video ar iš interneto.
Manau su pilvo šokio mokytoja ar mokytoju tai padaryti ir pasiekti gerų rezultatų yra žymiai lengviau kai nurodo teisingą kryptį.
Pati su tuo susidūriau, kol nenuvykau i seminarą, o tada tenka raudonuoti dėl tam tikrų neteisingai atliekamų judesių  biggrin.gif
Nors savarankiškas mokymas pagirtinas dalykas  4u.gif , nes nedaug yra tokių kurios po pilvo šokio pamokų studijoje dar šoka ar mokinasi namie  rolleyes.gif

Is dalies jus teisi. bet... yra mokomosios programos, nuo labai priklauso, turejau, o gal ir dabar dar turiu du CD, pagal viena lengva, labai glaustai pagrindiniai judesiai, bet labai smulkai isaiskinama, rodoma, letai po kelis kartus tik paskui judesys pagal muzika. Kitas CD na... nor lygiai atskiri yra nuo pradedanciu iki... bet labai sunku pagal ji net elementariausiu judesiu buciau neismokus taisyklingai daryti. Veliau pasimokius pati namie nuejau i Kairo zvagzde, ten aisku buvo sunkiau nes moke daugiau judesiu, kombinaciju, sokti, bet tuos pagrindinius elementarius pagal mineta mano pirmaji diska tikrai buvau gerai ismokus, tik kas liecia ranku judesius tai silpniau, cia mano silpnoji vieta tiek paciai mokantis tiek klube.
Atsakyti
Bezdžione,

O tu gal Orientalijoj šoki???
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 09 27, 19:55)
Sveiki smile.gif
Gal galėtumėte patarti, pas kokią mokytoją Vilniuje geriausia lankyti pilvo šokius?  ax.gif  4u.gif  Nė karto nesu lankiusi, bet dabar noriu išbandyti  smile.gif
O ar kainos visur tokios didelės?  ax.gif  blush2.gif

Aš šokau Orientalijoj, man labai patiko smile.gif
Atsakyti