Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

QUOTE(Anastaizi @ 2011 01 23, 21:38)
Labutis! Kokius pilvo šokių klubus patartumėte Vilniuje? smile.gif

Aš asmeniškai lankiau Orientalijoj, tikiuosi ir vėl lankysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastaizi @ 2011 01 23, 20:38)
Labutis! Kokius pilvo šokių klubus patartumėte Vilniuje? smile.gif

as irgi Orientalijoje. Bandziau ir kitur, bet grizau vis tiek i Orientalija blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, atgaivinsiu aš šitą temą mirksiukas.gif
Žodžiu.Pradėsiu iš pat pradžių.Turiu dvylikos metų dukrą. Ji žiūri jei žinot yra ten toks muiliakas "El Clon".(na prisipažinsiu, ir man patinka doh.gif ) Ten apie vienos arabės meilę.Ir ten dažnai rodo arabiškus tuos vadinamus pilvo šokius. Maniškė lanko paprastus, bet jai nepatinka, ji neturi partnerio. Ir ji man prasitarė, kad jai labai gražūs tie šokiai.Kartą mačiau, kaip ji iš savo paprastos šokių suknelės pasidarė ilgą arabišką sijoną, dar tą viršutinę dalį susikonstravo ir šoko pagal serialo muziką.Net gražu žiūrėt buvo.Atkartoja taip gražiai ji tuos judesius, tokia laiminga buvo kai šoko.Ir tinka jai. Tai va.Mamytės, ar jūs nežinote kokios arabiškų šokių studijos tokio amžiaus mergaitėms Vilniuje? Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 03 10, 15:00)
Sveikos, atgaivinsiu aš šitą temą mirksiukas.gif
Žodžiu.Pradėsiu iš pat pradžių.Turiu dvylikos metų dukrą. Ji žiūri jei žinot yra ten toks muiliakas "El Clon".(na prisipažinsiu, ir man patinka doh.gif ) Ten apie vienos arabės meilę.Ir ten dažnai rodo arabiškus tuos vadinamus pilvo šokius. Maniškė lanko paprastus, bet jai nepatinka, ji neturi partnerio. Ir ji man prasitarė, kad jai labai gražūs tie šokiai.Kartą mačiau, kaip ji iš savo paprastos šokių suknelės pasidarė ilgą arabišką sijoną, dar tą viršutinę dalį susikonstravo ir šoko pagal serialo muziką.Net gražu žiūrėt buvo.Atkartoja taip gražiai ji tuos judesius, tokia laiminga buvo kai šoko.Ir tinka jai. Tai va.Mamytės, ar jūs nežinote kokios arabiškų šokių studijos tokio amžiaus mergaitėms Vilniuje? Būčiau labai dėkinga ax.gif

Orientalija smile.gif
Atsakyti
Orientalijoje žiūrėjau, ten grupė 8-12 metų mergaitėms.O maniškei jau rudenį bus 13, tai tiek jau ir to lankimo bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 03 10, 17:13)
Orientalijoje žiūrėjau, ten grupė 8-12 metų mergaitėms.O maniškei jau rudenį bus 13, tai tiek jau ir to lankimo bus. g.gif

Jus geriau paskambinkite Orientalijos numeriuku ir pasikonsultuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 10 kovo 2011 - 18:37
aisku 4u.gif Gerai pasiskambinciu.O dar butu klausimas.Is kur jus perkate tuos nuostabius kostiumus?
Atsakyti
QUOTE(Milfy @ 2011 03 10, 20:16)
aisku 4u.gif  Gerai pasiskambinciu.O dar butu klausimas.Is kur jus perkate tuos nuostabius kostiumus?

siaip kokybiskiausius kostiumus gamina tik Egipte (ten vis del to klasikinius kostiumus parduoda ir netik liemenuka, sijona ir dirza). Turkijoje ir kitose arabu salyse siuna pigiasnius ir mano manimui nelabai grazius- tokius labai standartiskus, plius Maroke tarkim- stilius kitoks- klasikinio kostiumo galima nerasti. O siaip dabar labai daznai siuna pacios sokejos arba ju mamos. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Paskaitinejau tema, bet vel is naujo noreciau paklaust, kur Kaune vyksta rytiniai ar dieniniai uzsiemimai pilvo sokiu? Gal Silainiu pusej kur nors netoli? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
As jau antrus metus lankau pilvo sokius pas Renata- Leila, tad siulyciau ten pabandyti. Ji nuolat tobulinasi tiek rytu salyse, tiek pas i Lt uzsukancius mokytojus, taip pat Ukrainoje, tad nuolat mums ka naujo atveza ir ismoko. Dalyvauja tarptautiniuose bei Lt vysktanciuose konkursuose. Info rasite leila-dance.lt
Yra sau grupe MAYA kurioje as taip pat soku, tad visos norincios koncertuoti ir uzsidirbti labai laukiamos.
Jei renkates kur eiti sokti paziurelit video internete, nes kiekviena mokytoje turi savo stiliu, beje ir destymo metodikos ir treniruociu intensyvumas smarkiai skiriasi.
Dėl pilvo sokio rubeliu pasirodymams tai Lt neredau nieko padoraus pirtkti. Pati kostiumus pirkau Egipte, dali pati siuvausi bei siuvinejau. Jei kam idomi issamesne info rasykite i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 05 03, 11:09)
Sveiki,

Paskaitinejau tema, bet vel is naujo noreciau paklaust, kur Kaune vyksta rytiniai ar dieniniai uzsiemimai pilvo sokiu? Gal Silainiu pusej kur nors netoli?  4u.gif

O aš norėčiau vakarais, bet irgi kur nors aplink Šilainius smile.gif Gal kuri ką nors gero patartumėt?
Atsakyti
Noriu rasti pilvo šokių studiją/mokytoją Vilniuje, kur daugiau dėmesio skiriama technikai, bet ne choreografijai. Gal kas turi kokių minčių? ax.gif
Atsakyti