Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 15:39)
Pasiilgau tokių jaukių, šiltų, magiškų  knygų. O gal dar kažką panašaus į jas žinot ?

"Kaip vanduo šokoladui", bet jaučiu šita buvo rekomenduota jau šimtus kartų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 15:39)
Pasiilgau tokių jaukių, šiltų, magiškų  knygų.

wub.gif aš irgi pasiilgau. Ir kodėl daugiau nieko iš Joanne Harris knygų neišverčia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 02, 14:44)

Jurga Ivanauskaitė ,,Švelnūs tardymai”

Man knyga labai patiko. Labiausiai nustebino, kad daug kartų apsirikau dėl interviu įdomumo. Tie, kurie tikėjausi, kad bus įdomiausi (priklausomai nuo kalbinamo žmogaus), tokie nebuvo, ir atvirkščiai.

Ingėnai , o "Pienių vyną" skaitei?
Mačiau, kad parduodi "Grįžtantys su vilkų šviesa" net neskaičiusi. Čia dėl jos storio, ar buvai pradėjusi ir nepatiko?
Atsakyti
*****, man reikia "Grįžtančių su vilkų šviesa". ar tu ketini pirkt, katilina?

Masako, paskolint tau "Prieglobstį"?
Atsakyti
Mane sudomino Panelės ir našlės ,gal kuri skaitėt g.gif manyčiau įdomi turėtų būt
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 02, 16:48)
Mane sudomino Panelės ir našlės ,gal kuri skaitėt g.gif manyčiau įdomi turėtų būt

neskaičiau, bet dėmesį irgi atkreipiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 02, 16:46)
*****, man reikia "Grįžtančių su vilkų šviesa". ar tu ketini pirkt, katilina?

Ne, aš ją pati turiu. Man labai patiko, todėl ir klausiu, kodėl neskaitė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 02, 14:48)
"Kaip vanduo šokoladui", bet jaučiu šita buvo rekomenduota jau šimtus kartų smile.gif.

Šitą jau skaičiau. Nors man asmeniškai Harris trilogija kur kas labiau patiko.

QUOTE(katilina @ 2011 07 02, 15:38)
Ingėnai , o "Pienių vyną" skaitei?
Mačiau, kad parduodi "Grįžtantys su vilkų šviesa" net neskaičiusi. Čia dėl jos storio, ar buvai pradėjusi ir nepatiko?

"Pienių vyno" dar neskaičiau (net ir neturiu unsure.gif ).

"Grįžtantys su vilkų šviesa" truputį paskaitinėjau. Man ji pasirodė labai literatūriška ir matyt nebloga knyga. Tačiau ne visai mano skonio unsure.gif Bent jau vakar pajaučiau, kad mane ji veikia migdančiai blush2.gif O ir nesu didelė visokių šeimyninių epų mėgėja, abejoju, ar kada pribręsčiau ją skaityti nuo... iki.
Gaila šiaip, nes prisiskaičius pagiriamųjų žodžių jos ilgokai ieškojau ir sunkiai radau pirkti (netgi buvau užvardijusi ją metų pirkiniu). Tačiau laikausi nuostatos, kad visų gerų knygų vistiek neperskaitysiu...

"Vilkai" jau pažadėti marakeš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 liepos 2011 - 16:33
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 17:16)
"Pienių vyno" dar neskaičiau (net ir neturiu unsure.gif ).

Neklausiau, turi ar ne. Čia buvo tau pasiūlymas (kaip viena iš "jaukių, šiltų, magiškų knygų" ). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 02, 16:51)
Neklausiau, turi ar ne. Čia buvo tau pasiūlymas (kaip viena iš "jaukių, šiltų, magiškų knygų" ).  smile.gif

Apie ją aš jau galvojau, bet vis nesiryžtu pirkti, nežinau, ar tikrai patiks. O skolintis nežinau iš kur (mieliau ją visgi pasiskolinčiau). Taigi jos skaitymą kol kas atidėsiu.
Bet už rekomendaciją ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 16:56)
Apie ją aš jau galvojau, bet vis nesiryžtu pirkti, nežinau, ar tikrai patiks. O skolintis nežinau iš kur (mieliau ją visgi pasiskolinčiau). Taigi jos skaitymą kol kas atidėsiu.
Bet už rekomendaciją ačiū mirksiukas.gif

As ja kazkada senai buvau pradejus ir nesugebejau pabaigti blush2.gif migdanti kaip tu sakai buvo,knyga gal gera,bet ne mano...tai jei turi laiko ilgai laukti,gali buti,kad as ja galesiu perleisti,pabandysiu dar karta skaityti,jei nesiskaitys,pardavinesiu ar dovanosiu,nezinau,kazkaip tai darysiu,nes nepatikusiu knygu namie nebekaupiu 4u.gif Tik dabar tokiai knygai neturiu upo,rudeni nebent pasiimsiu ja dar karteli paskaityti,jei negausi iki to laiko,gal maniske bus laisva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 02, 17:08)
As ja kazkada senai buvau pradejus ir nesugebejau pabaigti  blush2.gif  migdanti kaip tu sakai buvo,knyga gal gera,bet ne mano...tai jei turi laiko ilgai laukti,gali buti,kad as ja galesiu perleisti,pabandysiu dar karta skaityti,jei nesiskaitys,pardavinesiu ar dovanosiu,nezinau,kazkaip tai darysiu,nes nepatikusiu knygu namie nebekaupiu  4u.gif Tik dabar tokiai knygai neturiu upo,rudeni nebent pasiimsiu ja dar karteli paskaityti,jei negausi iki to laiko,gal maniske bus laisva  mirksiukas.gif

Gerai, jei ką, turėsiu omeny mirksiukas.gif Dar reiks ir man pasivartinėti ją nuodugniau knygyne.

Beje, man iškylo dar toks klausimas. Čia toms, kurios turi namuose prikaupę daug neskaitytų knygų. O ar jums nebūna, kad pajuntat, jog tas neskaitytų knygų perviršis pradeda slėgti?
Nors toks jausmas matyt tikrai ne visas knyges gali apimti. Greičiau jau mažumą. Turbūt tik tokias minimalistes iš prigimties kaip aš smile.gif
Tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl aš kartais parduodu ir neskaitytas knygas.
Atsakyti