Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(faustluk @ 2011 10 26, 08:38)
aga. o as busiu tradicine lietuve ir paskaiciuosiu...jei i diena 5 ponias priima, kiek susidaro? I savite kiek? I menesi kiek? Gerai sukasi... bigsmile.gif Reiktu jau ir verslo liudijima isigyt lotuliukas.gif
As galvoju, kad eisiu pas Piotra, kai griz is sanatorijos. Nebezinau jau visai: gal imt is KAuno i Vilniu del darbu vazinet?

Cia jau kaip panelei patogiau, as tai patenkita Petru po kol kas... siaip jie abu viedodai snekejo... smile.gif
Atsakyti
Jonaviete Janina,man nepatiko,mnors buvau du kart blush2.gif Pirma karta buvau is smalsumo,nieko konkretaus man ji nepasake,o draugei isbure su kortomis ,per pusmeti viskas ivyko tai ka Janina pasake.
Antra karta buvau,manaiu gal kortos nerodo,gal ne mano diena pirma karta buvo..Nulekus antra karta aplamai nusivyliau ja doh.gif Pamete kortas,bure ne su visomis,paskui pradejo pasakot jog as stiprios auros ,neatsiskleidziu visa ji nieko nemato,kazkas,kazka blokuoja ir negali manes isburti.Liepe issivalyti aura doh.gif Nepagailejau lituku-issivaliau (tipo) .Daugiau nieko ji man konkretaus nepasake doh.gif Dar nepatiko jog pas ja eiles didziules lyg lauktum pas kardiologus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2011 10 26, 13:14)
Jonaviete Janina,man nepatiko,mnors buvau du kart blush2.gif  Pirma karta buvau is smalsumo,nieko konkretaus man ji nepasake,o draugei isbure su kortomis ,per pusmeti viskas ivyko tai ka Janina pasake.
Antra karta buvau,manaiu gal kortos nerodo,gal ne mano diena pirma karta buvo..Nulekus antra karta aplamai nusivyliau ja doh.gif  Pamete kortas,bure ne su visomis,paskui pradejo pasakot jog as stiprios auros ,neatsiskleidziu visa ji nieko nemato,kazkas,kazka blokuoja ir negali manes isburti.Liepe issivalyti aura doh.gif  Nepagailejau lituku-issivaliau (tipo) .Daugiau nieko ji man konkretaus nepasake doh.gif  Dar nepatiko jog pas ja eiles didziules lyg lauktum pas kardiologus blink.gif

Apie tai, kad burejos kai kuriem zmonem nieko negali pasakyt, nes kazkas blokuoja, ne pirma karta girdziu, gal tikrai kazkas tokio buna
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 26, 10:18)
Cia jau kaip panelei patogiau, as tai patenkita Petru po kol kas... siaip jie abu viedodai snekejo... smile.gif

aciu uz panele. Taip ir jauciuosi ar net taip ir atrodau bigsmile.gif bigsmile.gif . Nu ir kas, kad pasas rodo visa ponicka biggrin.gif
Oi, kaip geeera skaityt, kad Janina is Jonavos ne visada "mato". Ne taip skaudes sirdi, kad eiles dideles, o as taip ilgai laukti negaliu
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 26, 13:47)
aciu uz panele. Taip ir jauciuosi ar net taip ir atrodau bigsmile.gif  bigsmile.gif . Nu ir kas, kad pasas rodo visa ponicka biggrin.gif
Oi, kaip geeera skaityt, kad Janina is Jonavos ne visada "mato". Ne taip skaudes sirdi, kad eiles dideles, o as taip ilgai laukti negaliu

Oi ner uz ka... svarbu sirdy jaunyste... drinks_cheers.gif thumbup.gif o tai su Petru jau sutaret laika, ar skambinsi,kai jis pasveiks?
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 26, 15:22)
Oi ner uz ka... svarbu sirdy jaunyste...  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  o tai su Petru jau sutaret laika, ar skambinsi,kai jis pasveiks?

gal kaip pasveiks? Dar neprisiruosiu verst keliu psl. atgal. Va, jei po ranka kas parasytu..tada tarciausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 26, 16:11)
gal kaip pasveiks? Dar neprisiruosiu verst keliu psl. atgal. Va, jei po ranka kas parasytu..tada tarciausi cool.gif

Numerio ta prasme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 26, 14:25)
Apie tai, kad burejos kai kuriem zmonem nieko negali pasakyt, nes kazkas blokuoja, ne pirma karta girdziu, gal tikrai kazkas tokio buna

blink.gif reiskiasi man nelemta suzinot apie save kazka daugiau nei as zinau pati doh.gif
Bet vistiek bandysiu pas kazka nueit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2011 10 26, 20:06)
blink.gif  reiskiasi man nelemta suzinot apie save kazka daugiau nei as zinau pati  doh.gif
Bet vistiek bandysiu pas kazka nueit ax.gif

Pamegink ir tu pas Petra, as ir pas i buvus, tarp kitko, jie man ta pati snekejo. gal jam jokios ten auros nesiblokuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 26, 21:38)
Pamegink ir tu pas Petra, as ir pas i buvus, tarp kitko, jie man ta pati snekejo. gal jam jokios ten auros nesiblokuos smile.gif

Aciu. 4u.gif Bandysiu tikrai .Gal kokia info ir as suzinosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 26, 14:25)

mano vienai giminaitei taip, buvo pas kelias burejas-tas pats, nekrenta jai kortos nieko pasakyt negali
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2011 10 27, 22:15)
mano vienai giminaitei taip, buvo pas kelias burejas-tas pats, nekrenta jai kortos nieko pasakyt negali

Visai nuliudinot g.gif mastau.gif
Atsakyti