AMH ats dar laukiu, bet sprendžiant iš aukšto FSH ir LH didelio stebuklo nesitikiu, todėl nedelsiant ėmiausi papildų kurie ir ankščiau jau yra man veikę. Pasisakysiu kad turiu Endo 4st, nepratekamus kiaušintakius ir planuojam 1 IVF su sąlyga, kad skaičiukai dar leidžia jį daryti.
Kai tik sužinojau kad FSH ir LH ribiniai tą pačią dieną nusipirkau Bičių pienelio (su ženšeniu), Agnus Castus ir Maca. Geriant šiuos papildus prieš kelis metus FSH ir LH gražiai pakrito, tai tikiuosi kad ir šį kartą man šie papildai taip pat suveiks. Gal dar kam jie veikia?
Taip pat daug skaičiau apie DHEA papildus ir juos irgi jau nuo šiandien geriu. Gal kas pasidalins kokiom dozėm vartojot DHEA? Mano kapsulės po 100mg, rekomenduojama 1 į dieną, tai kol kas taip ir gersiu. Nėra daug mokslinių tyrimų atlikta dėl DHEA, bet tiek kiek yra rodo kiaušidžių rezervo stiprinimą, embrionų kokybės pagerinimą, padidintą nėštumo galimybę ir mažesnę persileidimo riziką po IVF ar IUI. Gal dar kas girdėjot ką gero? Gal kam taikė šį papildą vaisingumo klinikose?