Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 07 05, 14:58)
pradek nuo pirmos, yra skaitymo, bet ne super daug, as nieko nesupratau, bet va visas temas perskaicius truputi gaudytis pradejau tongue.gif o plepalus permeti akim, kad ne i tema ir toliau  ax.gif

jau taip ir nusprendziau, kad visgi neishsisuksiu ir reikia nuo pardziu pradet. bet kartais tai atrodo taip beprasmishka, nes realiai skaitai, sazine shvari, bet suprast - nieko nesupranti, zinoma, po keliu temu, gal bendras suvokimas ateis kazhkoks, bet, kad ji turet gal verciau kazhka "tixliau" paskaityt.. net nezinau. dar ko negaliu pakest, kai nebera nuotrauku, o jos komentuojamos (kai kurie komentarai tokie aishkus, daug sakantys, svarbus, o vat nematai apie ka kalba eina).

oho, kaip pila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 05, 12:41)
nu tikrai gaila kad 27 d. jau suplanuotos atostogos druskininkuose doh.gif bet tai viduryje savaites?

aga sake 27 d , man irgi keista ,kad treciadieni surasymai vyskta g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 07 05, 14:03)
aga sake 27 d , man irgi keista ,kad treciadieni  surasymai vyskta g.gif biggrin.gif

Na, taip, ir trečiadieniais, ir šeštadieniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 07 05, 13:21)
Man va tokia lentele ismeta antivirusine  blush2.gif tik isdidinau, tai atrodo ne kaip tongue.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Aš seniai burbu, kad rėkia antivirusinė, bet buvo lyg ir aptilus, dabar vėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 05, 09:16)
ačiū  4u.gif

na damušu aš savo asfalto mergaitę  lotuliukas.gif kad horizontas kerta per kaklą aš matau,ir kad pirštą nukirpau... kas dar?

graziai krenta seselis banguotame smelyje...galetu jo buti kiek daugiau! Ir per laiptus idomiai bandei...ireminai modeliuka! Saunuole, Kike mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 07 05, 10:46)
geras. as tokia kaimiete, as galvojau, jei netinkamas objektyvas, tai jis neuzsideda, o jei ir uzdesi, tai sugadinsi body

Ir as taip pat...teisingiau ne as , o MB man isaiskino tokia politika, kad negalima ant ff deti jam nepritaikyto stiklo, nes gali islauzti tas uzuolaideles ar dar ten kazka, beatsidarynedamas ar uzsidarynedamas, taip sugadindamas fotoaparata...as neismananti siuose reikaluose visai, tai kliaujuosi juo...bet mano 24-70 sigmute(mb sake pritaikyta ff) kartais uzvinjetuoja...tai kame bajeris? blink.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 07 05, 10:53)
"Kai uzaugsiu, busu juru plesike"

oj oj oj, kokia grazi nuotrauka ir modeliukas wub.gif
QUOTE(Ka @ 2011 07 05, 12:29)

va tie pirstukai tokie apauge plaukiukais visai drea prie tu javuku...
o va kojos per daug is arti ir per daug dideles....noretusi kiek daugiau erdves man joms tongue.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 07 05, 13:35)

Pasivaidensiu truputi smile.gif kelios foto:

vaidenkis vaidenkis su tokiu modeliuku...man idomu vienas dalykelis....kaip tokia tyrai skaiscia rozine spalvyte odytes padarai?
Atsakyti
Laba,
man tos pedos labai patiko, tik reiktu kadruot, kad isliktu normalus dydziu santykis (dabar viena didele, o kita maza atrodo), cia mano kukli (gal ir neteisinga) nuomone
paziurejus jusu nuotraukas, geda savo ir bedeti. na bet....
(kadangi uzluzo kompas, tenka su laptopu dirbt, o jame nera PS, tai nuotraukos neapdirbtos, tiesiog tokios, kokias nuotografavau)
taigi vaiko portretas, vienas darytas namie (ziuriu kad labai centre veidukas, turbut reikejo biskiuka i sona)
user posted image
lauke (tik dabar pamaciau, kad horizontas per veiduka eina)
user posted image
o cia pabandziau paziuret kitaip
user posted image

Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 07 05, 15:03)
aga sake 27 d , man irgi keista ,kad treciadieni  surasymai vyskta g.gif biggrin.gif

nu aš irgi daryčiau trečiadienį, ne taip kaip visi,kad nebūtų masofkės thumbup.gif

QUOTE(pandre @ 2011 07 05, 15:18)
graziai krenta seselis banguotame smelyje...galetu jo buti kiek daugiau! Ir per laiptus idomiai bandei...ireminai modeliuka! Saunuole, Kike mirksiukas.gif

dėkui blush2.gif

QUOTE(aroonele @ 2011 07 05, 15:20)
Laba,
man tos pedos labai patiko, tik reiktu kadruot, kad isliktu normalus dydziu santykis (dabar viena didele, o kita maza atrodo), cia mano kukli (gal ir neteisinga) nuomone
paziurejus jusu nuotraukas, geda savo ir bedeti. na bet....
(kadangi uzluzo kompas, tenka su laptopu dirbt, o jame nera PS, tai nuotraukos neapdirbtos, tiesiog tokios, kokias nuotografavau)
taigi vaiko portretas, vienas darytas namie (ziuriu kad labai centre veidukas, turbut reikejo biskiuka i sona)

na man kadravimas nelabai,per daug centruota, ir šiek tiek per tamsu.Lauke daryt foto geresnė,tik vėl centruota ir man norisi vertikalios gal... dėl paskutinės foto - džiugu ,kad stengiesi pažvelgti į viską kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitineju cia, bet dar esu zaliu zalia, kad galeciau koki zodeli tart, bet bandysiu jusu pagalbos prasyt. Katik grizom is atostogu, ziuriu dalis nuotrauku grazios, o dalis visos tokios tarsi grudetos, isstudijavau, kad ISO pakeistas buvo 12800, tai manau del to tas grudetumas...kazkam nagai panizo, o gal ir paciai blush2.gif Ar imanoma kaip nors pakoreguot tas foto, kad nors siek tiek ziuretusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 05, 15:18)
<...>
Ir per laiptus idomiai bandei...ireminai modeliuka!
<...>
va tie pirstukai tokie apauge plaukiukais visai drea prie tu javuku...
o va kojos per daug is arti ir per daug dideles....noretusi kiek daugiau erdves man joms tongue.gif
<...>

Labai gerai, kad priminei. Buvau pamiršusi per tiek daug skaitymo. Man toji už laiptų irgi patiko. Tokia kitokia ir labai įdomi. bigsmile.gif
O aš dar galvojau tuos plaukus panaikinti. Gerai, kad nekišau nagų.
Būtinai kitą kartą į tai atsižvelgsiu. Tvarkydama nuotraukas pagalvojau, kad galėjau ir daugiau erdvės palikti žingsniui, kai kur nenukirsti pėdos.

QUOTE(aroonele @ 2011 07 05, 15:20)
Laba,
<...>

Bet, kad ir iš tolėliau fotografuosi, tai vis tiek ta arčiau esanti pėda atrodys didesnė. Nebent ne taip smarkiai.
Vienaip ar kitaip, labai ačiū už kritiką. Man jos reikia, kad eičiau į priekį. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 05, 15:30)
Labai gerai, kad priminei. Buvau pamiršusi per tiek daug skaitymo. Man toji už laiptų irgi patiko. Tokia kitokia ir labai įdomi.  bigsmile.gif

dėkui, turiu dar ir iš arčiau per laiptus,bet joje man kažko trūksta todėl nubrokavau ją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 07 05, 13:20)

Pirma su blykste? tamsi, centre, siena per arti.

Lauke- nera g.gif

paskutine patiko- daugiau kitaip ziurek 4u.gif centravimas kliuva ax.gif

Su kojom koliazas idomus, kitos po viena kazkaip keistai ziurisi, ypac tas prilipimas prie pat kojos g.gif man nepatogus atstumas, nenoreciau realiai taip ziureti, na, nesimegauciau vaizdu tongue.gif jei pajury pramerkus akis toki vaizda pamatyciau blush2.gif

Man realiai sunku zmogu arti prisileisti, turi islikti tas fizinis atstumas (kiekvienam zmogui skirtingas), kad galeciau gerai jaustis bendraudama ax.gif tokiu atstumu turbut tik mazius gali atsidurti, kad netrukdytu tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz kritika, viska kraunu i galva
Atsakyti