Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine, aciu. Vat nezinau kur suvest, nes jeigu ten kur image size tai man tik viena leidzia pasirinkt o kita automatiskai pritaiko jau pagal esama formata nuotraukos. Parasyk prasau kaip taisyklingai su tuo karpymu 4u.gif

Fox dekui, pas mane favorituose kita panasi tema nedabaigta, kurioje per paskutinius menesius keletas klausimu ir ne vieno ats.

O kaip su tuo fono isliejimu, jeigu pas mane kitinukas, kuriame f nuo 3,5-5,6, tai turbut nelabai ir issilies? na nesigaus tokiais graziais sviesu ir spalvu "bumbulais" kai net neimanoma atpazint kokie ten fone objektai? ar tai padaroma kazkokiais kitais budais? jei supratot apie ka as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 06, 11:57)
Neturi.paim ir pasibandyk pakaitalioti lemute,seselis,saulyte ir suprasi.Juk tas rankinis wb bus kaip atskiras nustatymas.

Ačiū.
Prisibandžiau visaip, bet pirma dariau tą custom, užtai ir galvoju, ar paskui, pakeitus į kitus jis ten veikia dar...Nu tuoj sukelsiu kas gavosi, nžn ar gerai čia primaigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 07 06, 12:02)
Laukine, aciu. Vat nezinau kur suvest, nes jeigu ten kur image size tai man tik viena leidzia pasirinkt o kita automatiskai pritaiko jau pagal esama formata nuotraukos. Parasyk prasau kaip taisyklingai su tuo karpymu  4u.gif

spausk Crop, virsuj rasyk 2 ir 3, arba 3 ir 2, ziurint ar vertiklios, ar hizontalios nori. ir tada kirpk

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 06, 12:11)
na tikrai ne wow, peržiūrėjau,neturiu aš tų wow  angel_sadangel.gif

Kikirike, tikrai gražu. Kokybė puiki 4u.gif
Atsakyti
5 ND. Dirbtinė šviesa.
Custom
user posted image
AWB
user posted image
Lemputė
user posted image

Dienos šviesa
Custom
user posted image
AWB
user posted image
Lemputė
user posted image
Nu kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 07 06, 12:16)
Kikirike, tikrai gražu. Kokybė puiki  4u.gif

dėkui 4u.gif

čia biški ne į mano temą...bet labai norėjau parodyti...

"rankos kalba..."

user posted image
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2011 07 06, 12:19)
5 ND. Dirbtinė šviesa.

Nu kaip?  rolleyes.gif

man rodos ,kad gerai 4u.gif
Atsakyti
Kikirike, labai įdomi nuotrauka. bigsmile.gif Tik niekaip nesuprantu, ką ten rankos laiko. Peilį? blush-anim-cl.gif:
Chimera, aš užskaitau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 06, 12:45)
Kikirike, labai įdomi nuotrauka. bigsmile.gif Tik niekaip nesuprantu, ką ten rankos laiko. Peilį? blush-anim-cl.gif:
Chimera, aš užskaitau. 4u.gif

aga,ten peilis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 06, 12:05)
spausk Crop, virsuj rasyk 2 ir 3, arba 3 ir 2, ziurint ar vertiklios, ar hizontalios nori. ir tada kirpk

Aciu 4u.gif
Atsakyti
clap.gif

Dabar gaudau lašiukus, sakykit, ten esmė, kad reik pagaut krentančius ane?
Su TV režimu ir skirtingais išlaikymais ir blicu,ane? ax.gif

O baltas kiaušinis baltam fone su tuo custom daryt, ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 06, 10:49)
clap.gif

Dabar gaudau lašiukus, sakykit, ten esmė, kad reik pagaut krentančius ane?
Su TV režimu ir skirtingais išlaikymais ir blicu,ane?  ax.gif

O baltas kiaušinis baltam fone su tuo custom daryt, ar kaip ? ax.gif

Cia nebutina,cia jeigu pati nori pabandyti.ND gerai.Svarbiausia,kad pati matytum kame reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 07 06, 11:02)
Laukine, aciu. Vat nezinau kur suvest

Va ten kur brumbrumo paveikslėly yra With ir Height, čia suvedi tuos 2x3,3x2,3x3 ir gausi atatinkamus formatus.
Atsakyti